Behanie
Najlepší Garmin nameral to, čo udáva organizátor v propozíciách.
Randy: Ale velebiť môžeš, je čo. Dnešný dosiahnutý čas je lepší ako slovenský rekord v behu na 5 000 m v kat. M55 /Karol Petocz, Bratislava/
Na 5. kilometri bol dnes medzičas 17:55 min., na okruhu s prevýšením 13 metrov x 4, štyrmi 90 stupňovými zmenami smeru v každom okruhu x 4 a štyroma takmer zastaveniami na obrátke v každom okruhu.
Takto, keby si to aspon rozpisal nejak a nehodil to sem len ako reklamu stylom "sledujte ho, velebte jeho a jeho trenera"
Tri temu sice sledujem, ale povacsine som tamtie jeho zaznamy jeho videl len na telefone a nechcelo sa mi pisat. Ale ano - mal by si zalozit svoju temu a tam si to davat. Keby do tem zacali vsetci davat svoje zaznamy, tak nas tu porazi ;P
Znova opakujem, že som urobil iba to isté ako napr. Lakko. Prestaň trepať nezmysly o nejakych témach a zobjektívni sa.
Bolo to merané najlepším Garminom. Garmin fenix 6X
Takto, keby si to aspon rozpisal nejak a nehodil to sem len ako reklamu stylom "sledujte ho, velebte jeho a jeho trenera"
Tri temu sice sledujem, ale povacsine som tamtie jeho zaznamy jeho videl len na telefone a nechcelo sa mi pisat. Ale ano - mal by si zalozit svoju temu a tam si to davat. Keby do tem zacali vsetci davat svoje zaznamy, tak nas tu porazi ;P
Toto je téma behanie. Lakko dáva bratové triatlonové preteky. To je v poriadku ? Vtedy nepeníš ? Vtedy dáš palec nahor. Tomu sa hovorí úroveň.
vek 56 rokov, pace 3:36 /km
Napr. taký Anton Krupicka ,ešte nedávno jeden z najlepších ultra bežcov teraz väčšinou jazdí gravel. Majo Priadka v článku vyššie sa chodí iba občas na biku previezť iba ako doplnok k tréningu.
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14