Behanie
Neviem pre koho je to inšpirácia, no rozhodne to nebude pre nejakého hobby cyklistu z tohoto fóra, ktorý behá, aby nesedel doma na zadku keď nebicykluje
Na tychto 100km behoch byva kopec ludi, ktori si to idu "turisticky" a nemaju nabehane ziadne cestne maratony. Neviem, aky je tam cut-off time, ale napr 32 hodin na SUT140 znie velmi finisher-priatelsky
Mimochodom ja som dnes kvalitnejšie otestoval Nike Zoom Fly Flyknit. Behanie doslova ako na obláčku
Behavam BK26 a viac si netrufam zatial, aj ked par cestnych maratonov uz mam za sebou...
Na rozdiel od rozpravok a balastu od Jureka a Born to Run, ktore som cital pred par rokmi. Jedine co som si z tych kniziek zapamatal je ze to bola strata casu vobec otvarat
Tak taky Majo Srnik ultramaratonista, co zije v Kanade (teda dakedy..neviem co je s nim), tiez beha po skalach vo flipflopoch a zije, no ja si radse dam papucu od Inov-8 s nizkym dropom a makkou podrazkou.
Tak drzim palce. Ja si ultramaraton skusim az po 40ke, tak este par rokov tomu dam pokoj. Ale lakadlo to je.
Born to Run bola prelomova kniha aj u mna, dovtedy som ani len netusil, ze niekto moze zabehnut 50, 100 a viac km. Este lepsia kniha, ktoru som si dal dva alebo trikrat, je Eat and Run od Scotta Jureka. (napriklad ale Run or Die od Kiliana Jorneta bola dost nuda. mozno aj tym, ze ked ju pisal mal len 25 rokov)
Hentie Skinners som este nevidel. Ale par typkov na lokalnych pretekoch v okoli BA, behava v tych Luna Sandals. V zasade kusok gumy s remienkom co stoji okolo 100
napriek tomu, ze vseobecne moja najoblubenejsia skilhunt h03 (na GB sa dala vymaknut za cca 24€) svieti dostatocne, vydrz OK na beh radsej pouzivam staru petzl myo rxp. skusal som na nu aj kratke telo s mensou akku ako tu, ale potom stratila vyhodu dobrej vydrze
cize, ak by som si vyberal teraz nieco na beh, tak by to bola na styl tej petzl. zacku, model by som uz prisposobil financnemu limitu
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14