Behanie
Najskor by som bral nieco s membranou. Zatial ma zaujali adidas kanadia tr5 (tusim) s goracom, na nete ale vyzeraju len podobne ako to co mali v obchode (inter/exi) tak neviem.
Vyskúšam dať väčšiu mädzeru čo sa týka jedla a vody pred tréningom. Doteraz som dával maximálne 1 hodinu pred posledným jedlom, vyznie to blbo ale potešilo ma že ten problém nemám len ja
Byvam pri futbalovom ihrisku-takze nemam problem...
Ak to vyslovene nepociťuješ ako zdravotný problém, tak jednoznačne súhlasím s vyššie uvedeným.
Za roky čo behám, sa mi to zopárkrát stalo, že som pred behom zjedol niečo "reaktívne" a potom nepomohlo iné ako si odskočiť.
Dodržiavaš bežné rady, ktoré sú na väčšine stránok kde radia čo a ako pri behaní? Je ideálne, ak od posledného jedla pred behaním prejdú dve hodiny. Tesne pred behom nepi veľa, tak 2 dcl sa dajú zvládať v pohode. Pri behu do 1 hodiny sa to v pohode dá bez pitia počas behu, pitný deficit doženieš postupným pitím po tréningu.
Ale občas (dosť často
Znie to možno aj ako sranda , ale je to nepríjemné keď musím predčasne ukončiť tréning.
Pozeral som aj nejaké príspevky na behame.sk kde radili ako dýchať , ale chce to ešte poriadne vychytať.
V maji som si preto kupil nieco nove a konretne Salamon XA Pro 3D Ultra v Mid verzii kedze som na eBay obycajnu v mojom cisle nenasiel.
http://www.ebay.co.uk/itm/SALOMON-MENS-XA-PRO-3D-MID-ULTRA-GTX-SHOE-7-40-5-85-/370493078592?pt=UK_Men_s_Shoes&hash=item56431bbc40
Musim povedat ze za toho pol roka som v nich zatial vela nenabehal (130km), ale proti vode su odolne zatial dobre. V lete som ich dost vyuzil aj na pohyb v meste ked stale prsalo a v Tatrach aj na turistiku. V zime ich budem vyuzivat do lahsich podmienok aj na chodenie, kedze su super lahke. Vibramky (Trezzeta) budem setrit az na velky sneh
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14