Behanie
ale no, pozeraj GAP a nie pace a prejdes aj tymto filtrom akonahle tam su nejake materialne vyskove...
Ale, možno je nordic walker, vtedy by to dávalo zmysel
Nie celkom tomu verim, ze to bola chodza. Vedie ma k tomu fakt, ze som zhodou okolnosti v piatok absolvoval nieco podobne. Koli problematickemu kolenu uz dva mesiace vobec nebeham. Behanie mi ale celkom chyba, tak som sa v piatok rozhodol, ze skusim "indiansky beh" t.j. striedanie usekov s chodzou a lahkym behom. Chcel som vediet ako to bude znasat operovane koleno. Pred mesiacom som dostal do neho "plazmovu" injekciu a stav kolena sa ciastocne zlpesil. Odchodil/odbehol som 8,5 km. Zo zaciatku bolo viacej rychlej chodze ako behu, ale od polovice uz bolo behu viac. Na 7km priemer som sa nedostal ani v usekoch kde som viac behal ako chodil.
pulz, veľkosť topánok, ... sa WM koeficientom neprerátavajú, pozri si https://world-masters-athletics.org/wp-content/uploads/2023/02/2023-WMA-Appendix-B.pdf
Mozno ked to prenasobis masters koeficientom, tak je to 120
som trosku tazsi, cca 95kg, došlap mam cca na stred a špičku podla tempa, ktore tiez nieje dako extra ale je medzi 7:00-8:00
dake typy ak sa dakomu mi chce trosku povenovat?
ked pre Teba boli Saucony naj tak poskusaj Saucony podla rozpoctu. Ja som absolutne spokojny aj s Edge na trailoch aj s Pro4 na ceste ale mam o 20kg menej...
skusim pogooglit tie machy, jedine porovnanie co som videl na nete tak medzi 5 a 6 je dost velky rozdiel
Inak Machy su odlisne, nemaju tolko peny a taku vysku ako Cliftony takze toho by som sa nebal.
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14