Behanie
je to na vas, kludne si trenujte aj v race-ovych teniskach, su to vase nohy..
pretoze si mal dvojo topanok tej istej znacky ?
hm, to uz je dovod
preto to vie, lebo som jej to poradil ja...
uplne zle...
takto to vypada ked sa clovek necha oblbut...
clovece, tebe dnes ide, daj este nejaku mudrost...
ved ok, ja tiez beham v asicsoch (cumulus a nimbus), ale nerobim to preto ze "asics je znacka a nie fashion", ale preto lebo tieto dva modely mi vyslovene sedia na nohe. asics robi topanky vyrazne uzsie ako napr. mizuno alebo aj salomon
preboha, to je asi to najhorsie co sa da kupit na bezne kazdodenne behanie. uplne zla volba.
zavodne tenisky su stavane hlavne na vahu, vsetko co by topanku malo akokolvek zatazovat musi ist prec - bez odpruzenia, tenucka vlozka, stabilita nohy nulova...
uplne zle..
takto to vypada ked sa clovek necha oblbut radami typu "salomon a la sportiva su seriozne firmy a nie fashion"
vacsina salomonov su univerzalky s dobrou tlmivostou, tieto LS (a vlastne aj ostatne LS) su cisto do terenu, hraju na vahu, spoliehaju zcasti na tlmivost podkladu...mozno preto sa ti zdali tvrdsie...inak su to fajn botky, mne ale nesadol ten system snurovania, takze som skoncili tiez pri salomonoch (ktore su mmtalne na reklamacke) a na cisty offroad mam asicsy....
svata pravda, ale neprehanal by som to zas tak, tiez preferujem par znaciek, v nejakych SPRANDI srandach by si tiez urcite nebehal ani keby ti neviem ako sedeli
ak by si behaval tak by si vedel ze na serioznej firme zalezi najmenej, dolezite je ABY TENISKY NA KONKRETNEJ NOHE DOBRE SEDELI. a v tom ti ziadna firma seriozna nepomoze
pretoze si mal dvojo topanok tej istej znacky ?
hm, to uz je dovod
nezabudni si dokupit do tenisiek vlozky - odporucam modre, beha to o 100% lepsie...
ja mam dvojo trekovych topanok od LaSportivy (Trango Alp GTX a Sandstone GTX) a nedam na ne dopustit
Dobre si si vybrala Missy. V tej rychlosti Ti ich aj tak nikto nebude ocumovat
Aj u mna vyhrali Salomony...a o dva tyzdne bol achilovka v ***
krasa LaSporitvy je v tom, ze su spickove a zaroven neokukane, ale samozrejme nie najlepsie vo vesmire...
super, díky za tip - to mi fakt že nenapadlo
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14