Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
fuj ake skarede... kto si uz dnes kupi lasportivu...
nezabudni si dokupit do tenisiek vlozky - odporucam modre, beha to o 100% lepsie...
ja mam dvojo trekovych topanok od LaSportivy (Trango Alp GTX a Sandstone GTX) a nedam na ne dopustit
Dobre si si vybrala Missy. V tej rychlosti Ti ich aj tak nikto nebude ocumovat
hm, tak to je dalsi zo serie padnych dovodov preco si ich kupit..
ak by si behaval tak by si vedel ze na serioznej firme zalezi najmenej, dolezite je ABY TENISKY NA KONKRETNEJ NOHE DOBRE SEDELI. a v tom ti ziadna firma seriozna nepomoze
aj ja som ich kukal, ale zdali sa mi dost tvrde...nakoniec vyhrali salomony
vacsina salomonov su univerzalky s dobrou tlmivostou, tieto LS (a vlastne aj ostatne LS) su cisto do terenu, hraju na vahu, spoliehaju zcasti na tlmivost podkladu...mozno preto sa ti zdali tvrdsie...inak su to fajn botky, mne ale nesadol ten system snurovania, takze som skoncili tiez pri salomonoch (ktore su mmtalne na reklamacke) a na cisty offroad mam asicsy....
na serioznej firme zalezi najmenej, dolezite je ABY TENISKY NA KONKRETNEJ NOHE DOBRE SEDELI. a v tom ti ziadna firma seriozna nepomoze
svata pravda, ale neprehanal by som to zas tak, tiez preferujem par znaciek, v nejakych SPRANDI srandach by si tiez urcite nebehal ani keby ti neviem ako sedeli ...mozno mam to stastie, ze mi sedi vselico, ale ked sa rozhodujem tak znacka a skusenost s akoukolvek ich topankou zavazi...preto napriklad uz neobujem NB a preto nedam nikdy dopustit na asicsy
no tak dokonca tie topanky na fotke su zavodne.
preboha, to je asi to najhorsie co sa da kupit na bezne kazdodenne behanie. uplne zla volba.
zavodne tenisky su stavane hlavne na vahu, vsetko co by topanku malo akokolvek zatazovat musi ist prec - bez odpruzenia, tenucka vlozka, stabilita nohy nulova...
uplne zle..
takto to vypada ked sa clovek necha oblbut radami typu "salomon a la sportiva su seriozne firmy a nie fashion"
ferenc, neboj ja behavam (v zime pravidelne kazdy den ). Nebudem sa tu hadat, kazdemu je jasne, ze kazde tenisky/topanky je potrebne vyskusat a vyberat podla urcenia. Len aspon u mna plati, ze su firmy a "firmy". U niektorych je zaruceny isty standard. Kazdopadne u trekovych topanok mi kopytko od LaSportivy sedi, takisto Kayland.
preto napriklad uz neobujem NB a preto nedam nikdy dopustit na asicsy
ved ok, ja tiez beham v asicsoch (cumulus a nimbus), ale nerobim to preto ze "asics je znacka a nie fashion", ale preto lebo tieto dva modely mi vyslovene sedia na nohe. asics robi topanky vyrazne uzsie ako napr. mizuno alebo aj salomon
preboha, to je asi to najhorsie co sa da kupit na bezne kazdodenne behanie. uplne zla volba....
uplne zle...
takto to vypada ked sa clovek necha oblbut...
clovece, tebe dnes ide, daj este nejaku mudrost...
ked davas zacinajucim bezcom taketo rady urcite mas rychle nohy a o dovod viac bezat
je to na vas, kludne si trenujte aj v race-ovych teniskach, su to vase nohy..
V poslednej dobe mam pocit, ze cim lahsia topanka a cim menej technologie, tym lepsie. A to beham celkom dost... Topanky ako Cumulus a Nimbus su fajn, ale toho pruzenia je tam az prilis a pata je prilis vysoko, co uplne vyraduje prirodzenu techniku a cinnost niektorych svalov a uponov. Ale este stale zbieram odvahu prejst na Nike Free...
ježíííš, prečo riešite vtákoviny?
mám krosky, ktoré mi nenormálne sedia, v kopcoch si ich brutálne užívam, súhlasím, že La Sportiva (Dudovi ďakujem ) je aj pre mňa "seriózna značka a nie fashion (hoci, uznávam, že sú krásne)" - kto chce tomu rozumieť, porozumie, kto nie, bude chytať za slovíčka a hádať sa. Samozrejme, že v nich nebudem behať každý deň, samozrejme, že v nich budem behať v teréne na ktorý sú určené a samozrejme, že ani raceové špeciálky by mi nepomohli, aby som na 10-tke predbehla Ľuboša Ferenca (alebo ste len menovci?). Behám preto, lebo ma to baví, je to super ventil večer po práci, vynikajúce nakopnutie ráno do práce a riešiť sa na tom či je niektorá etablovaná značka skutočne značkou ku šťastiu naozaj nepotrebujem.
xrunner, sorráč, ja som nereagovala na Tvoj príspevok, ale na konverzáciu pred Tebou - Tvoj príspevok tam prikvitol, kým som ja napísala ten svoj a už sa mi ho fakt že nechcelo upravovať.. díky moc, za prianie, verím tomu, že tých kilometrov bude čo najviac
jou, prší - ideálne počasie, pre bežcov - my polenivší máme aspoň výbornú výhovorku
P.S. V blízkom okolí mám človeka, ktorý na Nike Free nedá dopustiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj u mna vyhrali Salomony...a o dva tyzdne bol achilovka v ***
nezabudni si dokupit do tenisiek vlozky - odporucam modre, beha to o 100% lepsie...
ja mam dvojo trekovych topanok od LaSportivy (Trango Alp GTX a Sandstone GTX) a nedam na ne dopustit
Dobre si si vybrala Missy. V tej rychlosti Ti ich aj tak nikto nebude ocumovat
pretoze si mal dvojo topanok tej istej znacky ?
hm, to uz je dovod
ak by si behaval tak by si vedel ze na serioznej firme zalezi najmenej, dolezite je ABY TENISKY NA KONKRETNEJ NOHE DOBRE SEDELI. a v tom ti ziadna firma seriozna nepomoze
vacsina salomonov su univerzalky s dobrou tlmivostou, tieto LS (a vlastne aj ostatne LS) su cisto do terenu, hraju na vahu, spoliehaju zcasti na tlmivost podkladu...mozno preto sa ti zdali tvrdsie...inak su to fajn botky, mne ale nesadol ten system snurovania, takze som skoncili tiez pri salomonoch (ktore su mmtalne na reklamacke) a na cisty offroad mam asicsy....
svata pravda, ale neprehanal by som to zas tak, tiez preferujem par znaciek, v nejakych SPRANDI srandach by si tiez urcite nebehal ani keby ti neviem ako sedeli
preboha, to je asi to najhorsie co sa da kupit na bezne kazdodenne behanie. uplne zla volba.
zavodne tenisky su stavane hlavne na vahu, vsetko co by topanku malo akokolvek zatazovat musi ist prec - bez odpruzenia, tenucka vlozka, stabilita nohy nulova...
uplne zle..
takto to vypada ked sa clovek necha oblbut radami typu "salomon a la sportiva su seriozne firmy a nie fashion"
ved ok, ja tiez beham v asicsoch (cumulus a nimbus), ale nerobim to preto ze "asics je znacka a nie fashion", ale preto lebo tieto dva modely mi vyslovene sedia na nohe. asics robi topanky vyrazne uzsie ako napr. mizuno alebo aj salomon
uplne zle...
takto to vypada ked sa clovek necha oblbut...
clovece, tebe dnes ide, daj este nejaku mudrost...
pretoze si mal dvojo topanok tej istej znacky ?
hm, to uz je dovod
preto to vie, lebo som jej to poradil ja...
je to na vas, kludne si trenujte aj v race-ovych teniskach, su to vase nohy..
mám krosky, ktoré mi nenormálne sedia, v kopcoch si ich brutálne užívam, súhlasím, že La Sportiva (Dudovi ďakujem
Som rad, ze ta behanie bavi a ze LaSportivy sedia a prajem vela kilometrov
jou, prší - ideálne počasie, pre bežcov - my polenivší máme aspoň výbornú výhovorku
P.S. V blízkom okolí mám človeka, ktorý na Nike Free nedá dopustiť