Behanie
Nuz ale ked niekto nebeha a potom sa rozbehne po Tatranskych dolinach
Som presvedceny ze skor odidu kolena cloveku bez pohybu ako primerane pohybujucemu sa jedincovi.
Mne to tuto sezonu vychadza naopak. Za tyzden beh/bike, 3/1
A to vám hovorím ako bývalý účastník Lamačkových a Psotkových memoriálov a podobných capín vrátane maratónov.
(Inak, nikdy som netrénoval beh... lebo ak som sa o to pokúšal dlhšie ako 2-3 týždne, začali protestovať kolená. Vytrvalostný základ bol cyklistický a len posledných 7-10 dní pred behom som zaradil také 30-60 min joggingy kvôli otupeniu Mortonovej neuralgie.)
Moc pekny zazitok a opat som spominal na bajkerov, tentoraz v dobrom, hlavne na znacenie a zabezpecenie trati - v cudzom terene sa vzdy tazko orientuje, bez ohladu, ci na bajku, alebo behom, proste unava a vycerpanie, oci dole a stadovity efekt (idem automaticky za tym predo mnou)...
Skupina 9 bezcov sme zabludili, trat nemala ZIADNE znacenie, slo sa intuitivne od nejakeho bodu s regulovcikom k dalsiemu... uvedomil som si, ze bez mobilu a pesi je to dost o hubu, dalej zly pocit na Zarubach, kde nebolo zivej duse... keby si tam niekto vyvalil koleno alebo clenok, co je dost pravdepodobne, do vecera by ho nik nenasiel... Proste som si len spomenul, vazme si znacenia na nasich MTB - maratonoch, mohlo by to byt omnoho horsie...
Na zaver som organizatora zahrnul sprskou vulgarnych nadavok. Ako odpoved som dostal, ze statisticky je to ok, ked z 80 pretekarov zabludi IBA 9
Mirec, neblbni, minule ked ma vo finisi pred cielom predbiehal dochodcovsky par drziac sa za ruky a spievajuc slovenske ludove pesnicky do rytmu - som skoro skolaboval...
na boso behajuca babicka v kroji to dava lepsie ako ja, takze este mam co "dobiehat"
eh, no, budem musieť hľadať mažoretky, bo to je pre mňa teda jediná možná príležitosť vidieť Duda, keďže on to bude znova bežať pod 55minút
budem stat ako vzdy pri mazoretkach - vizualny doping na rano funguje...
joj, ved by ma zabil, keby som tu zverejnila jeho meno - obcas cita forum.. jeho prioritou je beh na lyziach a cez leto behava (a odkedy si kupil fulla, nebikuje
Btw. ako casto behavate? Ja planujem tak 2x tyzdene, aby som to nejako prestriedal s bikom a casom pridam aj plavanie.
hehe, ale ak buduci rok pobezis, bude to silna motivacia ist Ti spravit nejaku fajnu foto v dajakom sympatickom kopceku
Prezrad missy, kto je ten Tvoj tajomny svagor, co bezal Baba Kamzik ? Velmi by ma to zaujimalo...
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14