Behanie
ale ved to je kvoli tomu aby iní videli ako treba behať na rekordy, dávam tu veci ktoré sú pre rýchlejšie behanie, rekordy najpodstatnejšie, nenechávam si vlastné top /rekordné/ know-how len pre seba a svojho zverenca ale poskytujem ho zadarmo všetkým bežcom - ved to je niečo úžasné, že teba a Piny to nezaujíma to je málo, predsa kvoli vám dvom nepríde množstvo bežcov o vzácne informácie na tomto zadubenom zhejtovanom Slovensku
muffin mam trenera, ktory sa mi stara o treningy a vsetko okolo toho, tie zony su z Training Peaks. Nemam dovod mu neverit co robi, naviac ked je to moj brat. Vysledky jeho prace vidim na sebe, ale aj na dalsich clenoch jeho treningovej skupiny (cca 22 ludi)
Ty sem davas iba cudzie behy cely cas. Pridana hodnota pre nas nulova!
nič rozumné ? rozumné znamená fotky zadžabaných topanok od blata z behania po lesoch co si tu napr. dala ? to zas neni nič rozumné pre mna, a ved si dozvedela nové veci, aké sú WMA koeficienty, Slovenské rekordy v behoch, intervalový beh 5 x 1 km, ... - samé nové rozumné veci o behaní, a na Lacove watty už som sa nezmohol taký som bol unavený svojich náročnych
tie tvoje posty maju nulovu vypovednu hodnou, ver ze nikoho tu nezaujima ako bezi nejaky Jozko Mrkvicka z hornej dolnej keby aj just behal maratony za 2:10h
ako že nezaujímajú výkony iných ? lakko tu dal minule niekoho halfmaraton za 1:23 hod. ešte si aj dal palec nahor ta nehovor že nezaujímaju, toto je téma Behanie, jedno koho a koho to nezaujíma alebo alebo sa mu páči len behanie vybraných ludí ta ja za to nemožem
To viem, ale naco to sem dava? Tu prispieva kazdy zo svojim behom nie cudzim
tie tvoje posty maju nulovu vypovednu hodnou, ver ze nikoho tu nezaujima ako bezi nejaky Jozko Mrkvicka z hornej dolnej keby aj just behal maratony za 2:10h
Niekde sme sa minuli, tiez som dnes bol pri tuneli, akurat s horsim pomerom pulzu a tempa. Inak tie zony na tom screenshote mas OK? Mne sa tych 130 v Z1 nejako nezda.
Od malička som chcel byť kamionistom, keď túto zimu popracujem na sebe a priberiem ešte tak cca jeden ľahký MTB HT, budem na jar TIRÁK !!!
daco podobné jak dakedy predavali vajca v obchode podla akostnej kvality tak boli tuším A, B, C a potom posledene najlacnejše boli tzv. výklepky
to zas taký zverenec /tiež 58 rokov/ včera dal celkom svižne 9 km, pace 3:46 min/km, ešte 1 km a má českú 3. výkonnostnú triedu na 10 000 m, ale to beží až túto nedelu, podľa World Masters Athletic coefficients to vo veku do 35 rokov odpovedá času 31:25,95 min., na december celkom dobrý výkon
zlepšuje sa, v nedeľu pred dvoma rokmi pace len 3:53 min/km
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14