Behanie
ja som teda slaby bezec ale s cim sa trapim poslednu dobu je udrzat tep na nejakej normalnej hranici dajme tomu do 160. uz sa mi aj podarilo minuly tyzden 3km udrzat tep na 145 ale potom mi to behom par sekund vyleti na 175-180 a som v ric*i.
co len treba makat viac v aerobnej zone, teda behat pomalsie a dlhsie runy a zlepsi sa to?
🤟
Vyzva je to celkom narocna. Ani nie tak kvoli vzdialenosti, ale kvoli frekvencii behov. Minuly rok som to bezal prvykrat, tak som sa na to teraz trochu lepsie pripravil. Predzasobil som sa jedlom, aby som nemusel v priebehu vikendu este ist do obchodu. A ako zachranu som mal Pikao a Jesenku. Chcel som uz davbejsie vyskusat, ako sa mi potom bude bezat. Mliecne vyrobky pred sportom prilis nemusim, ale toto bolo celkom fajn na akutne zahnanie hladu tesne pred behom. Dalsia vec, co som minuly rok podcenil bol spanok. Teraz som sa rozhodol, ze po kazdom behu sa 2 hodiny vyspim. Cize moja celovikendova rutina bola nasledovna: 40 minut beh / 20 minut prezliekanie a sprcha / 30 minut jedlo / 2h15m spanok / 15 minut priprava na dalsi beh. Darilo sa mi to celkom dobre dodrziavat. Spankovy deficit sa zacal prejavovat az na konci. A dozeniem ho az dnes
Prvy beh siel prekvapivo ztuha, ale potom som sa trochu rozbehal. Vedel som, ze hlavne nocne behy budu narocne. Nastastie som dodrzial "spankovy plan", takze vstat na behy o 1:00 a 5:00 bolo o poznanie lepsie ako pred rokom, kedy som to bezal ako matoha. Mensia kriza prisla tesne za odbehnutou polovicou. Zacala sa trochu prejavovat unava, skor mentalna, ako fyzicka. Vela za mnou, ale stale dost predomnou. A 2-3 behy pred koncom som sa uz dost tesil, ze bude koniec
Celkovo to bola dobra vyzva, narocna a som rad, ze som to absolvoval. No raz za rok staci
Po správnosti má byť behov 13.
Mne to vyšlo 86,86 km a 1750 m prevýšenie.
Ale aj tak krásne
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14