Behanie
AK budes makat iba na bajku, beh sa urcite nezlepsi. myslim zze mam slusnu kondiciu ( nie zavodnu samozrejme ) hram hokej, plavem, cvicim vo fitku, bajkujem ale dal som sa na beh a zrazu som uplne na zaciatku. daj tomu cas. aj ja tomu davam cas
A urcite dobre botasky. Nebudes chapat aky obrovsky kus roboty dobre botaskyy odvedu. Profik mozno kvalitne odpruzenie nepotrebuje, ale my captosi ano
Celý život športujem, ale primárne som sa behu a cyklistike nikdy nevenoval. Teraz na staré kolená (budem mať 45) a asi to bude aj touto dobou ma práve tieto individuálne športy, ktoré sa kľudne dajú robiť aj v noci začali baviť. Predtým som behával a bikoval rôzne, ale skôr podľa nálady. V súčasnosti jazdím na biku podľa tréningov, ktoré mi odporučil Garmin. Každú zimu začnem viac aj behať, pretože keď je napríklad mokro strašne nerád bikujem. Tak som si do Garminu pridal aj behanie. Dal som si to tak, že v rovnaký deň mám intenzívny tréning na biku a potom beh a zase v rovnaké dni jazdu v Zóne 2 a beh v Zóne 2. Tu teraz prídu moje otázky:
1. Môžem to podľa počasia a chuti striedať? Bude vadiť ak napríklad v Zóne 2 budem iba bikovať a behať iba občas? Mám dlhodobo problémy s kolenami a preto som začal aj viac bikovať a ten beh v Zóne 2 mi nerobí dobre. Neviem tam bežať správnou technikou, je mi to veľmi neprirodzené a okrem toho že trpia nohy, trpím aj psychicky z toho, ako čaptavo bežím
2. Intenzity sa budem snažiť robiť aj na biku a aj behom. Ale tiež ak bude nejaké extrémne počasie, tak to asi radšej odbehnem. Lebo je mi jasné, že keď budem makať iba na biku, tak beh sa nezlepší. Alebo sa mýlim?
https://road.cc/content/news/cycling-live-blog-15-november-2021-287787
Možno utekal na WC.
Každopádne, klobúk dole.
nie nie to bolo pocas pripravy na sutaz, uz som bol dost dobre rozbehnuty
Používaš kompresné návleky? Ak nie, tým začni... Vylúčiš (aspoň väčšinovo) cievny problém... Ale hlavne by bolo načim navštíviť odborníka, takéto internetové poradenstvo nemusí byť vždy dobré...
hmm a ako to zacnem filtrovat cim to je?
"Tie stravové, ... bežecké výkony na ,,5 000 M,, /Pidcock/, ,,10 OOO,, /Dumoulin/ sú také od buka do buka - doslova."
V článku píšu, že to bolo nejaké merané podujatie v Maastrichte. "Jumbo-Visma pro finishes second at Maastricht 10km event"
ja som na tom podobne 5km za 32 min.
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14