Behanie
A na koniec: celkovo 13 kôl, priemerné tempo na km bolo cca 5:25 a celkovo zabehnuté 100,2km...
ide aj o nedokonalost pisomnej a skoro anonymnej komunikacie a o to, v akom fyzickom a psychickom rozpolozeni si to Piny precitala + xy dalsich premennych, o ktorych nevieme. zoci-voci by urcite k takemu konfliktu nedoslo (alebo by si uz nezil
su aj dolezitejsie veci v zivote, ako toto forum, ale aj tak. Piny, vrat sa
13 behov, 86,8 km, prevýšenie 1750 m...
Časy behov si môžu pozrieť len Stravníci.
Piny si zrušila profil pred posledným behom, cca okolo pol tretej v noci, myslím že viete čoho dôsledkom to bolo. randy ďakujeme !!!! Takto má vyzerať motivácia a priateľské športové podpichovanie !!!! Si kráľ, a dúfam, že si so sebou spokojný.
Samozrejme všetkým úspešným bežcom úprimne gratulujem !
Vyrastol som v spolocnosti, kde sme sa vzdy len podpichovali a posuvali dalej. Kazdemu to nemusi sediet a hlavne pri unave, ci pocas inej stresovej situacie, su reakcie uplne ine - to velmi dobre poznam.
Ja som nikde netvrdil, že si písal JEMU. Napísal si to normálne vo fóre v sekcii "Koľko ročne najazdíte" v priamej reakcii na jeho 2020 ride sheet. A reakcia nebola vytrhnutá z kontextu, odcitoval som ju kompletne. Ale to vieme obaja. Takže tak.
A voči Piny tá Tvoja reakcia, to hádam komentár ani nepotrebuje. Ak by si chcel naschvál niekomu zlomiť morál, lepšie by si to neurobil. Má za sebou 11 z 13 behov, psychika aj telo sú adekvátne tomu opotrebované, a ty drbneš takýto koment. Skutočne nerozumiem Tvojej motivácii pri týchto typoch príspevkov. Ale veď OK, každý sme nejaký, ty si triatlonista, športovec telom aj dušou, ty vieš prečo to píšeš práve takto.
Ja som casto po 8mich hodinach v praci, kde len sedim na riti uplne off, nie este po biku a potom este ma clovek rozmyslat a tvorit. Ved som aj napisal, ze mam neefektivne rozvrhnuty den.
Piny Ved tam nie je komentar, hned za tym, ze si uzasna a podakovanie
Samo, ze to odhodlanie, najdenie casu popri rodine, v case, kedy to niekto "prikazal" a vykon je fakt super. A keby to aj bolo nad hodinu, tak je to hlavne dlhsie trapenie.
Veď to nie sú moje behy!!!
To je ilustračná foto (rok 2020) z netu, aby chalani videli, že ľudia bežia 12x a niektorí tak ako sa má, 13x.
400 m na 7,5 km je dost.
Ked sme chodili behat do Tatier, tak trener to bral ako turistiku, vlastne aj podla tempa to vyzeralo ako turistika a predsa sme to brali ako beh.
Vieš, randy, len tak, aby sa nepovedalo, podpichuje aj ľudí, ktorí jazdia, . Pre oživenie pamäte, tu je jeho reakcia na Peťa Horvátha (odkrútil 70 000 km za rok 2020) :
Skutočnosť : Peťo je SZČO, zarába si na seba sám, ale tak prečo si z neznalosti nekopnúť....
Ale boze, ved jasne ze prevysenie, kopec behov,... Zas to neprezivajte. Ja by som do tej zimy ani nevysiel a ani som nevysiel
btw. verzia Yeti 5x4x24 sa naozaj bezi "len" 6x, lebo ciel je zabehnut 50km, co znamena 6x5,2 mile
Inak, ty si uvedomuješ, že svoje časy porovnávaš so mnou??
V prvom rade som žena, mám 43 rokov, doma tri deti. Behám tu v - 7 stupňoch, v teréne, v blate, v snehu a takmer 48 hodín. Bolo treba rozložiť sily, aby sa to dalo zvládnuť.
Súdiť niekoho a smiať sa z neho po tomto všetkom, je trochu "sila".
Ja som dala zo seba maximum a čokoľvek tu k tomu napíšeš, je úplne nepodstatné...
A vieš prečo?
Pretože mám rodinu a skvelých priateľov ❤️, ktorí to celé "idú" so mnou. Nejde o časy, ide o úplne inú vec. Ty si to ale vôbec nepochopil...
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14