Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
behaju to dochodcovia, babicky v kroji, vojaci v plnej polnej, cernosski studenti na boso, alebo recesisti v maskach - proste velka zabava a take drobne preverenie zimnej pripravy...
Dudo ... tak som dufal, ze si trhol manzelkynho sefa, ale dal Ti 3 minuty ... o rok ho sejmeme ...
Inak sme stali pri trati, ale v tom zhluku ludi, ako si siel, sme si Ta nevsimli ... skoda, mohol si mat pekne foto ..
Mierne OT (a mozno ani nie): Neviete kde sa daju v BA popr. v okoli kupit tenisky na behanie Asics?
http://www.skisport.sk/asics/
trvas na Asicoch? Ak by si uvazoval aj nad New Balance alebo Mizuno, dobre ceny ma vo Walter sporte v Avione (lacnejsie ako v oficialych katalogoch - aspon tak hovori svagor)
ee, quasko, akosi im nemozem prist na chut - kvalitu samozrejme nespochybnujem - cisto po dizajnerskej stranke mi pripadaju take.. no.. nepekne.. ani NB a Mizuno sa mi kedysi nevideli, ale v poslednej dobe su celkom mnamky.. moj cisto subjektivny nazor
..dolezitejsie je co dnes o nich vravel najlepsi slovensky triathlonista
Palo urcite len pozitivne.. ano ano, aj Andrej Orlicky v nich behava na treningoch, ale vcera na Devin-Bratislava behal v NB (to len tak vyryvam - jasne, kvalita je kvalita )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dudo, aky si mal cas na Devine ? a co vy dalsi ?
To sa mylis, Kosicky MMM je tiez atleticke podujatie a toho roku bude 85 rocnik.
Bol to stanok Nike...ale tie tenisky by som nekupobval... su aj lepsie a nie za tak premrstenu cenu...
behaju to dochodcovia, babicky v kroji, vojaci v plnej polnej, cernosski studenti na boso, alebo recesisti v maskach - proste velka zabava a take drobne preverenie zimnej pripravy...
Obavam sa, ze tie babky by mi pekne narezali
bez paniky, na to som si zvykol, od kedy nas spolu na Horalovi predbehol v stupani horar na kuchynaku, s puskou na rameni...
btw. toto je uctihodne a obdivuhodne
najstarsi ucastnik: Tiborko Vaňo, rok narodenia 1925 cas 1:32:19
bez paniky, na to som si zvykol, od kedy nas spolu na Horalovi predbehol v stupani horar na kuchynaku, s puskou na rameni...
btw. toto je uctihodne a obdivuhodne
najstarsi ucastnik: Tiborko Vaňo, rok narodenia 1925 cas 1:32:19
A Tvoj cas Dudo ????????
Inak sme stali pri trati, ale v tom zhluku ludi, ako si siel, sme si Ta nevsimli ... skoda, mohol si mat pekne foto ..
http://www.skisport.sk/asics/
trvas na Asicoch? Ak by si uvazoval aj nad New Balance alebo Mizuno, dobre ceny ma vo Walter sporte v Avione (lacnejsie ako v oficialych katalogoch - aspon tak hovori svagor)
Tak toto si teda nepamatam
Ježiši sak tenisky sa skusaju na nohu a nie do ust !
Btw: krasa nebeha
Palo urcite len pozitivne.. ano ano, aj Andrej Orlicky v nich behava na treningoch, ale vcera na Devin-Bratislava behal v NB