Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
Ja nie som ziadny matematicky genius, ale ked sa ma bezat 48 mil vzdy po 4 mile, tak mi to vychadza na 12 behov. To mi trva tak par mesiacov, a nie 48 (resp 49) hodin . Klobuk dole pred vami.
Nie 48 mil, ale 48hodin .. a ano, pocas 48hodin je to 12 behov. Ale kedze posledny beh je planovany tak ako napisala Piny a zaroven to zmenil na 49hodin, tak ich musi byt 13. Ale kto da 12x toto, 13tykrat mu vadit nebude .. ale kazdopadne radsej o jedno viac, ako potom od jedu trhat zubami podusku
Nemá sa bežať 48 míľ má sa bežať 4 míle každé 4 hodiny po dobu 48 hodín. Základný popis na https://www.gogginschallenge.com/. Nemusel to ani meniť - 0 4 8 12 16 20 24 28 32 36 40 44 48 - 13 behov.
Keďže sa začína v čase 0, vychádza to na 13 cyklov/behov. Piny okrem toho, že je neskutočná bojovníčka, má aj pravdu😊.
Interval 48 hodin, alebo pre zjednodusenie 24h je podla mna sprava otvoreny, teda je 0:00:00 az 23:59:59.999999999.... kvoli tymto spekulaciam to spravil
edit: alebo este inak .. v intervale 48hodin je prave a presne 12 sekcii, splnujuich kriterium start - beh do 4 hodin.
Nie len s prevýšením, ale aj s terénom, v ktorom to Piny beháva. To má ďaleko do hrádzovej asfaltky. To je beh vo vyšších nadmorských výškach v blate resp na namrznutej podložke , podľa toho, v ktorej časti dňa ide, čiže je to v podstate 6 trail runov denne o priemernej dĺžke cca 6,44 km. Preto ešte raz, všetky prilby (čo mám doma) snímam dole. Je to výkon
Nemala si to stihnut do hodiny? Takze sa to nerata... A v tom tempe je to len rychlejsia chodza DDDDDD
Inak, ty si uvedomuješ, že svoje časy porovnávaš so mnou??
V prvom rade som žena, mám 43 rokov, doma tri deti. Behám tu v - 7 stupňoch, v teréne, v blate, v snehu a takmer 48 hodín. Bolo treba rozložiť sily, aby sa to dalo zvládnuť.
Súdiť niekoho a smiať sa z neho po tomto všetkom, je trochu "sila".
Ja som dala zo seba maximum a čokoľvek tu k tomu napíšeš, je úplne nepodstatné...
A vieš prečo?
Pretože mám rodinu a skvelých priateľov ❤️, ktorí to celé "idú" so mnou. Nejde o časy, ide o úplne inú vec. Ty si to ale vôbec nepochopil...
este ze som nebezal, keby som sa z netu v nedelu vecer dozvedel, ze mam bezat este 13tykrat, asi by ma dziglo... o to viac obdivujem tu psychicku vydrz zucastnenych
btw. verzia Yeti 5x4x24 sa naozaj bezi "len" 6x, lebo ciel je zabehnut 50km, co znamena 6x5,2 mile
Sudil som podla toho screenshotu zo Stravy, kde su len dva behy pod hodinu.
Ale boze, ved jasne ze prevysenie, kopec behov,... Zas to neprezivajte. Ja by som do tej zimy ani nevysiel a ani som nevysiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďakujem
Ako len chceš... Tvoja voľba, tvoje hranice...
Keďže sa začína v čase 0, vychádza to na 13 cyklov/behov. Piny okrem toho, že je neskutočná bojovníčka, má aj pravdu😊.
edit: alebo este inak .. v intervale 48hodin je prave a presne 12 sekcii, splnujuich kriterium start - beh do 4 hodin.
Vsimol, som si, ze casto podpichujes ludi, ked sa rozprava o behu. Je to nutne?
Ja som bežala niekde viac ako hodinu? Ktorý beh prosím?
Inak, ty si uvedomuješ, že svoje časy porovnávaš so mnou??
V prvom rade som žena, mám 43 rokov, doma tri deti. Behám tu v - 7 stupňoch, v teréne, v blate, v snehu a takmer 48 hodín. Bolo treba rozložiť sily, aby sa to dalo zvládnuť.
Súdiť niekoho a smiať sa z neho po tomto všetkom, je trochu "sila".
Ja som dala zo seba maximum a čokoľvek tu k tomu napíšeš, je úplne nepodstatné...
A vieš prečo?
Pretože mám rodinu a skvelých priateľov ❤️, ktorí to celé "idú" so mnou. Nejde o časy, ide o úplne inú vec. Ty si to ale vôbec nepochopil...
btw. verzia Yeti 5x4x24 sa naozaj bezi "len" 6x, lebo ciel je zabehnut 50km, co znamena 6x5,2 mile
Ale boze, ved jasne ze prevysenie, kopec behov,... Zas to neprezivajte. Ja by som do tej zimy ani nevysiel a ani som nevysiel