cez víkend sa chystáme na horský hotel Kráľova Studňa z Tureckej (spojené so sledovaním preteku na krňačkách)... nebol niekto z vás v týchto končinách v poslednej dobe? bude to zvládnuteľné na pešo cez Líšku a Krížnu? ideme s babami a nerád by som aby sa brodili po pás v snehu...očakávam ale že sneh bude riadne vyfúkaný a bude to tvrdé...
Kedze je to velmi frekventovana trasa, bude to preslapane...teda ak den predtym nepadne 1 m snehu (aj ked si myslim, ze uz aj vtedy to bude preslapane lebo tam rano uz nabehne kopec domacich...)
Chcel by som poprosiť o radu.
Mám na výber dve trasy na pešo: Chata na Martinkách- Minčol- Višňové,
alebo Chata na Martinkách- s. Maríková- Kunerád.
S tým, že z cieľovej obce by som išiel autom do Raj. Teplíc.
Ktorá trasa je podľa vás vhodnejšia. Išiel by som v sobotu 13.2.
Prípadne ešte by som mohol ešte vyjsť na Martinky pešo z Martinskej strany, ale neviem, či je tam okrem asfaltky nejaký chodník.
Alebo, čo hovoríte na trasu Fačkovské sedlo-Kľak-s. Maríková- Kunerád.
ja som strávil tento víkend s partiou vo Veľkej Fatre...v sobotu sme pozreli krňačky v Tureckej a postupne sme vyšli na hrebeň na Líšku, odkiaľ sme chceli pokračovať na Krížnu a na Kráľovu studňu do hotela. Podmienky na hrebeni však boli jemne povedané "brutálne", neskutočná víchrica, nulová viditeľnosť...tak sme zišli späť a dohodli sa s personálom hotela, že pre nás skočia do Harmanca na snežnom skútri...z parkoviska je to na hotel 15 km, prvé šli baby po 2, ja som sa dostal na radu s kamošmi až na koniec asi po 2 a pol hodine a to sme neboli ani v polovici, 3 chlapi na skútri a jeden vzadu na vleku po stojačky...neskutočný zážitok...samozrejme sme už šli po tme...hotel krásne zrekonštruovaný, personál (2 dievčatá) veľmi ochotný, ceny výborné... po náročnom dni aj sauna a pekne vonku do snehu na druhý deň ráno na raňajky výbeh ku Kráľovej skale a pred obedom naspäť do Harmanca a domov...úžasné dva dni a každému odporúčam sa tam staviť...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To, že sem pôjdem, ma napadlo ráno o pol šiestej
Pekná nízka oblačnosť a veľa snehu.
Mám na výber dve trasy na pešo: Chata na Martinkách- Minčol- Višňové,
alebo Chata na Martinkách- s. Maríková- Kunerád.
S tým, že z cieľovej obce by som išiel autom do Raj. Teplíc.
Ktorá trasa je podľa vás vhodnejšia. Išiel by som v sobotu 13.2.
Prípadne ešte by som mohol ešte vyjsť na Martinky pešo z Martinskej strany, ale neviem, či je tam okrem asfaltky nejaký chodník.
Alebo, čo hovoríte na trasu Fačkovské sedlo-Kľak-s. Maríková- Kunerád.
pocuj nunu tie foto mozes davat aj naraz v jednom prispevku nie po jednom
Trasa: http://i.imagehost.org/0259/Mapa2.jpg 16,5km/6:50hod
Bolo dobre, ale veľa snehu.
Rád som nešiel na bajk
Na začiatku trasy a na konci.