az ked si to spomenul som si vsimol, ze su nejake tmavsie a maju biele prdelky...
My sme tiez mali stastie a za posledne vylety s kamaratmi sme vzdy stretli stado muflonov. Za Babou su nejako rozsirene.
Ale veď to je fotené len obyčajným kompaktom-ultrazúmom (Panasonic FZ18), nič extra. Bolo dobré svetlo a modrá obloha
K tým muflónom, vraj sú aj vrámci Bratislavy (D.Kobyla nie, čiže zostáva Záhorská a Lamač) zatiaľ som ich tam nevidel, ale ako vravíš romanx, za Babou je toho všade plno.
Tak dám niečo aj z dnešného rána.
Na Devínskej Kobyle, pred a po východe slnka.
Pozitívne je to, že sa už tá biela hnusoba topí a dúfam, že Kobyla nesklame ani tento rok a bude sa na nej dať jazdiť skôr ako inde.
kobyla je neuveritelna,odhadujem tak o 3 tyzdne dlhsia sezona ako inde.
fuka tam ponad dunaj vietor, takze to pekne presusuje.
podlozie do seba saje vodu tak, ako som to nevidel nikde inde.
vela cesticiek je na slnecnej strane.
jj, len to nesirit dalej, aby nebol pretlak bikerov Zatial sa tam ako tak da....
Zatial vzdy ked bolo v Karpatoch po zime este mokro, tam som si veselo drandil relativne v suchu.
large: kludne, kazdu jar zacinam na Kobyle. Povacsine sice sam, pretoze nikto nechce so mnou chodit a ja aj tak mavam cielene "treningy"...
Som rad, ze sa mi pomaly rozsiruje bikova druzina
Tiež sa teším na jazdu po bezsnežnej Kobyle
Toto je tá južná strana - červená značka tesne pod vrcholom - smer Devín.
Ráno som sa tam aj napešo dosť kĺzal, ale topenie snehu je na najlepšej ceste
ale lubo, zas tak sa nepodcenuj. Neviem z coho si robis tazku hlavu, kondicku mas vybornu, ziadne strachy.
Tak sa mozme predbezne dohodnut na nabiehani jarnych kilometrov: ja +lto+large+....
No som veľmi zvedavý, či tam niekoho z vás stretnem. Na kobyle sa vozím dlhší čas, no ešte som tam priadne nikoho nestretával (až na 2, no nikto z vás)... Jazdíte v nesprávny čas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie srnky a liska, mal si velke stastie
To sú muflónice
My sme tiez mali stastie a za posledne vylety s kamaratmi sme vzdy stretli stado muflonov. Za Babou su nejako rozsirene.
K tým muflónom, vraj sú aj vrámci Bratislavy (D.Kobyla nie, čiže zostáva Záhorská a Lamač) zatiaľ som ich tam nevidel, ale ako vravíš romanx, za Babou je toho všade plno.
Na Devínskej Kobyle, pred a po východe slnka.
Pozitívne je to, že sa už tá biela hnusoba topí
fuka tam ponad dunaj vietor, takze to pekne presusuje.
podlozie do seba saje vodu tak, ako som to nevidel nikde inde.
vela cesticiek je na slnecnej strane.
Zatial vzdy ked bolo v Karpatoch po zime este mokro, tam som si veselo drandil relativne v suchu.
berem ta za slovo
Som rad, ze sa mi pomaly rozsiruje bikova druzina
Toto je tá južná strana - červená značka tesne pod vrcholom - smer Devín.
Ráno som sa tam aj napešo dosť kĺzal, ale topenie snehu je na najlepšej ceste
Tak sa mozme predbezne dohodnut na nabiehani jarnych kilometrov: ja +lto+large+....