ja to mam take cik-cak. Idem od Karlovky vyslapem tu bubnovu/zjazdovu trat pri modrej, potom popri zahradkach smer Riviera,potom, hore, dole, stacam hore smer Devinska na hreben az po zakladnu. Odtial juznou stranou Kobyla bud po cervenej, zelenej/prip. modifikacie smer Devin. Odtial po zltej, prip. modifikacie znovu na hreben smer zakladna a odtial zjazdikom dole po cervenej smer Dubravka a podla nalady modra, prip. modifikacie a spojnice dole na Dubravku/Karlovku.
Tazko sa to popisuje je tam kopec cesticiek, ktore rad vyuzivam a nie su znacene a niektore ani vychodene od pesakov.
Lubo (lto) uz cast mojej trasy pozna, spolu sme tam co-to pojazdili.
je to zaujimave ze si nestretol mna (alebo stretol a som ta nepoznal) jazdim na kobyle uz dobrych 7 rokov ale musim povedat ze dost casto nestretavam nikoho ani bikerov ci pesich . je tam odost menej cyklistov nez na karpatoch . no uz aby som mohol zacat jazdit ta tyzdnova prestavka ma srdi
jj, ja tiez spravidla nikoho nestretavam, az v blizkosti zakladne sem tam niekoho. Kobylu mavam ale ako prestupnu stanicu. Minuly rok som tam jazdil cely april. V maji potom uz Karpaty...
Mne niečo hovorte o jazdení na Kobyle.
Ja tam stretávam za tie roky rôzne typy, niektorí s funením ako lokomotíva sa vytrepú na vrchol, tam sa rozložia a sú super
Ale je pravda, že najviac ľudí na bikoch je tam v lete a keď sú pekné dni na jar. Našťastie tam už posledných 6 letných prázdnin nie som a užívam si nerušené bicyklovanie na opačnej strane Malých Karpát
Na Kobyle je to hlavne cez víkendy o hubu, preto tam vtedy nejazdím.
Cez týždeň/ráno nikde ani nohy, po tme ani nehovorím.
Čiže keď tam najbližšie niekoho stretnem tak to bude lto, romanx, large, tmax alebo lapaloma
Niekedy by sme mohli spraviť výjazd "Priateľov Devínskej Kobyly" každý by navrhol nejakú dobrú trasu a ostatní by sme aspoň prejazdili niečo nové - v kľudnom tempe.
to len tak, aby tato tema nezakapala:-)
Ked sa ustali pocasie a zlezie sneh, som za spolocny vyjazdik. Budeme taka akcna patka.
PS Wukie: cele detstvo az po vysku som byval v DNV
Nápad sa mi páči, len aby tam bolo čo písať, resp. nevznikla zbytočná téma. Lebo fotky a postrehy dávame do Pešej turistiky alebo Fotiek z výjazdov, potom je tu téma Zapratávači chodníčkov, aj Nočné výjazdy,... Nech sa vyjadria aj iní. Ja by som to skúsil, minimálne tam bude niečo ohľadne wukie-ho návrhu.
ja by som sa tiez pridal, mohli by sme aspon takto planovat vyjazdy. Bude nas tam asi 5,5, ale aspon to bude smerovane na konkretnu oblast. Ked uz Male Karpaty maju svoju temu, tak preco nie Kobyla.
tak toto je velmi podobna tema asi najblizsia aka je klik keby boli moderatori taki laskavi a by nam ju premenovali alebo doplnili by tam ze Priatelia devinskej kobyly.. staci ju len ozivit a nezakladat novu temu
No aj keď je toto mtb fórum, treba sa pochváliť aj pešími fotkami v rovnomennej téme
Počasie na jednotku. Ani neľutujem, že som nedral plášte niekde na asfalte
Najprv výlet do Sološnice a neskôr na Devínsku Kobylu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tazko sa to popisuje je tam kopec cesticiek, ktore rad vyuzivam a nie su znacene a niektore ani vychodene od pesakov.
Lubo (lto) uz cast mojej trasy pozna, spolu sme tam co-to pojazdili.
Ja tam stretávam za tie roky rôzne typy, niektorí s funením ako lokomotíva sa vytrepú na vrchol, tam sa rozložia a sú super
Ale je pravda, že najviac ľudí na bikoch je tam v lete a keď sú pekné dni na jar. Našťastie tam už posledných 6 letných prázdnin nie som a užívam si nerušené bicyklovanie na opačnej strane Malých Karpát
Na Kobyle je to hlavne cez víkendy o hubu, preto tam vtedy nejazdím.
Cez týždeň/ráno nikde ani nohy, po tme ani nehovorím.
Čiže keď tam najbližšie niekoho stretnem tak to bude lto, romanx, large, tmax alebo lapaloma
Niekedy by sme mohli spraviť výjazd "Priateľov Devínskej Kobyly" každý by navrhol nejakú dobrú trasu a ostatní by sme aspoň prejazdili niečo nové - v kľudnom tempe.
PS: Čo má toto spoločné s témou Pešia turistika?
Ked sa ustali pocasie a zlezie sneh, som za spolocny vyjazdik. Budeme taka akcna patka.
PS Wukie: cele detstvo az po vysku som byval v DNV
EDIT: Zle vidím, som chcel citovať iné.
navrhujem spravit rovnomenu temu v sukromnych akciach
Počasie na jednotku. Ani neľutujem, že som nedral plášte niekde na asfalte
Najprv výlet do Sološnice a neskôr na Devínsku Kobylu.
PS: Mesiac bol nádherný a aj viditeľnosť sa dala, hoci potom sa zhoršila. Na J bola nejaká búrka, dosť sa blýskalo.