Povodne som chcel ist az po praci ale ked som to videl tak som o 14:00 prchol a o 45 min uz startoval zo Stefanovej. Rozsutec bol nadherny a komplet za svetla a na Stohu som dobehol este posledne luce Tie pohlady boli dnes uzasne a vdaka tej kose bola neskutocna dohladnost. A ked zaslo slnko a vybehol mesiac, to bolo ceresnicka...
V com to behas? Aku mas vystroj? Vyzera to fakt super.
No začínam chodiť po okolitých brdkoch Aby som mohol vláčiť toho viac, tak pre istotu som si zohnal aj väčší batoh (45L), zbytočnosti, čo nikdy nepoužijem sa vždy zídu. Navyše každé kilo naviac sa počíta, čo je pri krátkych výjazdoch len dobre V piatok som navštívil Strážnu. Veľmi príjemná prechádzka
PS: Kto radi čítate blogy a dáte šancu aj tomu môjmu začínajúcemu... O tejto prechádzke som napísal zatiaľ svoj prvý článok. Snáď svojou menšou reklamou neporušujem nejaké pravidlá fóra
v prvej foto vidím peknú panorámu na teleobjektív - v prvej línii hrebeň s hradom, v druhej MF
alebo na výšku teleobjektívom detail hrad + Rozsutec
Ono jednu cca. fotku ako myslíš som mal odfotenú, ale vzhľadom na to, že som to pobabral s exponovaním a bola preexponovaná, čo som si vtedy neuvedomil, som ju sem nedával. Tak som ju aspoň narýchlo spravil, ale vyzerá to už priveľmi umelo
//edit: ale vidím tam ešte väčší výrez teraz. Je to škoda, že som si to neuedomil na mieste, mal som totiž so sebou pre každý prípad aj teleobjektív 70-200 spolu s telekonvertorom 2x, takže dĺžka ohniska by nebol nejaký zásadný problém. Problémom bol samotný fotograf
Oblubeny treningovy kopec - Mincol Potom klasika na Anakondu.. Este pred par dnami nadherny prasan a teraz uplna sracka. Neskutocne mokro a vsetok sneh ide zase do haja
Srajda je z toho iná. Včera som dostal dobrý nápad ísť ferratkou na Martinky a potom som preklínal sám seba. Prepadal som sa po kolená, takto som sa dlho nezničil. Dnes sa po kancli radšej presúvam na stoličke
Cítil som sa podobne. Konečne som sa vyliečil z chrípky, dúfal som že tento víkend konečne vybehnem na pásy ale neviem neviem. Po tom, čo som včera videl ma chuť úplne prešla
Srajda je z toho iná. Včera som dostal dobrý nápad ísť ferratkou na Martinky a potom som preklínal sám seba. Prepadal som sa po kolená, takto som sa dlho nezničil. Dnes sa po kancli radšej presúvam na stoličke
Vo Visnovskej doline na ceste je cisty lad tak sme s Lenkou zamierili na miestene traily trochu sa prebehnut. Tam uplne sucho, miestami frcky ladu. Sa mi nechce verit ze cca pre tyzdnom som tu bezal v 30 cm prasane...
dnes s bobris-om uspesne zdolana trasa: BIELA-LUCIVNA-OSNICA-popod ROZSUTCE-PRISLOP nad BIELOU-BIELA. Zlta TZ z Lucivnej bola fajna a prudko zjazditelna \m/ . Zato zostup na Prislop nad Bielou totalny *****
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V com to behas? Aku mas vystroj? Vyzera to fakt super.
PS: Kto radi čítate blogy a dáte šancu aj tomu môjmu začínajúcemu... O tejto prechádzke som napísal zatiaľ svoj prvý článok. Snáď svojou menšou reklamou neporušujem nejaké pravidlá fóra
http://richarduhrina.blog.sme.sk/c/398884/kratka-vychadzka-na-straznu-686-m-n-m.html
Ono jednu cca. fotku ako myslíš som mal odfotenú, ale vzhľadom na to, že som to pobabral s exponovaním a bola preexponovaná, čo som si vtedy neuvedomil, som ju sem nedával. Tak som ju aspoň narýchlo spravil, ale vyzerá to už priveľmi umelo
//edit: ale vidím tam ešte väčší výrez teraz. Je to škoda, že som si to neuedomil na mieste, mal som totiž so sebou pre každý prípad aj teleobjektív 70-200 spolu s telekonvertorom 2x, takže dĺžka ohniska by nebol nejaký zásadný problém. Problémom bol samotný fotograf
https://www.strava.com/activities/475952108 - stačí takto?
palia nohy?