sneh je od parkoviska (Fackovske) ale dost to tieklo poobede. v lese je toho ale celkom dost. zmoknute zamrznute. keby rano nepadlo tych par cm snehu tak idem v mackach (retiazkove) od parkoviska az hore.
tieto zimy so zmoknutym snehom mi akosi nevonaju
napr. P.Inovec ma suchu cestu az po chatu. "sneh" zacina az nad chatou.
toygrik V akomkoľvek outdoor shope. Skús Hudy a podobne. Býva to aj ako súčasť výbavy pevných varičových systémov s výmenníkom, napríklad od Jetboilu atď. Tie drážky naspodu musia sadnúť na vonkajší priemer variča.
A keď už píšem, z včerajšieho výletu na miestny hrebeň (Esja pri Reykjavíku).
Rychla vikendovka v Levocskych vrchoch: Tichy Potok - Bisar - sedlo pod Striebornou horou - Peklisko. Cestou naspat este na skok pod Spissku do smrekovcoveho lesa (tieto fotky su este z r. 2019). BTW nachadza sa tam najdlhsia pseudokrasova jaskyna Jaskyna pod Spisskou. Pred par rokmi sme prave prechadzali okolo, ked robili jej vyskum.
Spomienky na moj prvy tabor - Bisar '94 - moj prvy tabor vobec. O dva roky neskor tabor s LZ VLK, ked sa opravovali (dalsie) senniky. V tom obdobi sa este luky kosili, takze senniky boli plne sena, spalo sa v nich neskutocne. O rok opat tabor LZ VLK, ale to sa uz pomahalo starym dedkom a babkam v T. Potoku cistit pivnice od zhnitych zemiakov po prvych velkych zaplavach. Dalsi navrat po cca 23 rokoch. Teraz posledne roky tam idem 1-2x za rok. Luky sa uz kosia strojovo a seno si zrejme nechavaju polovnici. Miesto, kde bol povodne tabor LZ VLK, uz v podstate neexistuje, uplne zarastlo a senniky sa rozpadli. Inac toto je asi posledna oblast v Levocskych (prava strana Torysy), kde su este suvisle lesy bez nejakych velkych holorubov. Ale uz aj tam sa zacina tazit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
gyc je to dovtedy, kym ti to neprenesu skoro rano pred oci. v dedine mi typek vravi, ze hybaj sak. jasne, chlapec z juhu nejde. nechce byt v TV...
tieto zimy so zmoknutym snehom mi akosi nevonaju
napr. P.Inovec ma suchu cestu az po chatu. "sneh" zacina az nad chatou.
ak to je mimo temu, budem rad ak ma usmernite pripadne sa presunie do spravnej temy. dakujem
A keď už píšem, z včerajšieho výletu na miestny hrebeň (Esja pri Reykjavíku).
Spomienky na moj prvy tabor - Bisar '94 - moj prvy tabor vobec. O dva roky neskor tabor s LZ VLK, ked sa opravovali (dalsie) senniky. V tom obdobi sa este luky kosili, takze senniky boli plne sena, spalo sa v nich neskutocne. O rok opat tabor LZ VLK, ale to sa uz pomahalo starym dedkom a babkam v T. Potoku cistit pivnice od zhnitych zemiakov po prvych velkych zaplavach. Dalsi navrat po cca 23 rokoch. Teraz posledne roky tam idem 1-2x za rok. Luky sa uz kosia strojovo a seno si zrejme nechavaju polovnici. Miesto, kde bol povodne tabor LZ VLK, uz v podstate neexistuje, uplne zarastlo a senniky sa rozpadli.