Chalani a brali ste odkial?
Od Pisa? Ci priamo od Francuzov?
Lebo Piso ma vypredanu moju velkost a co sa Francuzov tyka pochopil som to tak, ze po objednavke vyrobia pozadovany model a velkost a nasledne poslu...
Mozno ste si uz niekto vsimli , ale uz tri dni je online nova verzia meteo.hzs.sk, dnes ofiko predstavene na konfere v lm, v decembri bude aj nova webka laviny.sk. Oba pekny upgrade po vzore avalanche.report
mate niekto ramove viazko rady marker tour? f10, f12? su to dobre viazka? vyhody, nevyhody? hmotnost neriesim, skor sa mi jedna o pouzivatelsky komfort, ci sa to da ovladat palicami bez zohybania sa a tak. dik
Žena má na lyžiach f10, stupne ovláda paličkami v pohode. Inak je to ťažké, nemotorné, idem meniť za alpinist z akcie spred mesiaca či kedy to bolo.
Ale zas je to veľmi jednoduché na ovládanie, môžeš použiť nepinové boty, viazko drží pevne a vypína vpredu aj vzadu.
Použiteľné skôr na také to domáce odťapkanie sa kus od zjazdovky kvôli peknej stope, alebo pre masochistov na tréning na ťažko ?
Ak by si mal záujem, budem mať jedno Skové na predaj aj s 90mm cramponmi čoskoro
dik. napis mi do spravy za kolko ho chces predat. chcem to pre zenu na tapkanie. ja sam mam hodne vintage vybavicku so silvou 400, takze fakt nie som gramar a chcem ramove, lebo nemam diery na piny na lyziarkach. chcem sa zbavit zjazdovych lyzi a mat len jeden set, ktory zvladne aj slapanie aj bezne jazdenie na zjazdovke.
Mam napchas .ohnut sa da ale na take garnize by som siel do r12 atd ..cresta som mal 3csezony.
Pri mojich 88kg plus obleč ko a batoh bola C10 tak na limite
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do do TLT-čiek som dával náhradnú papuču od Palau. Lepšia ako originál.
Od Pisa? Ci priamo od Francuzov?
Lebo Piso ma vypredanu moju velkost a co sa Francuzov tyka pochopil som to tak, ze po objednavke vyrobia pozadovany model a velkost a nasledne poslu...
Nesadla mi veľkosť. Potrebujem dlhšie.
Ak sa nikto neozve, pošlem ich v pondelok naspäť e-shopu.
https://www.bergzeit.de/p/la-sportiva-alpine-guide-hose/1095789/#itemId=1095789-009
Ale zas je to veľmi jednoduché na ovládanie, môžeš použiť nepinové boty, viazko drží pevne a vypína vpredu aj vzadu.
Použiteľné skôr na také to domáce odťapkanie sa kus od zjazdovky kvôli peknej stope, alebo pre masochistov na tréning na ťažko ?
Ak by si mal záujem, budem mať jedno Skové na predaj aj s 90mm cramponmi čoskoro
za 400 ,450,......
https://www.sport-conrad.com/en/products/nordica/enforcer-80-s-tour-atk-candy-5-bindings-incl-stoppers-leki-poles-kohla-skins.html
https://www.skialpinista.sk/c/skialpove-sety/detsky-skialp-set
A dlzku len do 140cm..mlada ma uz 155.
Dik za radu ?
Pri mojich 88kg plus obleč ko a batoh bola C10 tak na limite
Tu je viazko samotné za dobrú cenu pre decká, samozrejme vyskladať to komplet bude niečo stáť.
Mladý je ešte mladý, inak by som aj zvažoval