dik za info, ale uz som objednal tie waybacky z conradu. Pozeram teraz tie sety tak fischery som vyskladal za 638, backladny 667 a waybacky za 712. Dost tam lietaju tie ceny podla toho co si clovek da do setu :) Tak som dal v conrade 644 cize skoro to iste. Kazdopadne dobra stranka do buducna :)
16.12.2024 - 17:45:26
00
Nepotrebuje niekto cisto viazanie z conradu? Treba mi lyze tak by sme vyskladali set za lepsiu cenu.
16.12.2024 - 19:17:10
02
zasnezeny_kaktus napísal:
Ta ich spicka nie je uplna blbost, pata je ale nezmysel, bol tu ski trab rush minulu zimu ked boli na endorphin republic za 150e lyze aj viazka.

Dovolím si reagovať na toto, lebo jeden Skitrab Titan Vario mám. Nemám teda na ňom najazdených veľa hodín (kúpil som ho túto jar), ale hneď od začiatku sme si porozumeli. Špička je super, mne osobne to funguje dobre, skúšal som to aj v sračkovom vymäknutom snehu kde sa aj s lyžou prepadávaš do polmetrového rozbahneného sajrajtu, a funguje to dobre práve preto, že si tú lyžu vieš aj s topánkou zdvihnúť a zapnúť vo vzduchu.
Mne osobne päta príde práveže superjednoduchá, to otáčanie som nevyužil ani raz, lebo rozdiel medzi "strednou" polohou cca 9st a vysokou polohou 11 st. je fakt malý, zato prepínanie walk/ski jednoduchým prehodením tej kladky je super jednoduché, rýchle a hlavne sa neserieš s nejakým blbým otáčaním, zmačkávaním brzdy a spol. Za mňa úplne super systém, ľahký, blbuvzdorný a rýchly. Jediná vec čo je ako-tak na prižmúrenie oka je to že tam nie je 0 stupňová poloha ale len +2stupne, čo by pri dlhších hrebeňovkách môže vadiť ľuďom, čo majú natočené hodiny na bežkách. Ja nejaké hodiny natočené mám z minulosti (v časoch keď ešte býval v zime sneh), ale popravde po dvoch minútach som to prestal vnímať. Moje šlapanie je na 90% výšlap hore, rýchlo sa prezuť a rýchlo dole. Ak by som mal veľa túr štýlom hore-dole-hore-dole-hore.... tak aby som zvažoval ATK, ale už nemám takú kondičku a hlavne ani čas tráviť na hrebeni celý deň. TLDR : dobré je to.
17.12.2024 - 13:32:09
03
máš verziu s brzdou či bez? Lebo mne to tak príde, že s brzdou v režime up by to šlo aj bez otočenia päty a bez preklopenia podpery (z internetu to vyzerá, že pin idú len do tej rozšírenej časti zacvakávacieho mechanizmu) na taký akože falošný flat o nejaké 2-3 stupne nižšie ...
17.12.2024 - 14:24:06
00
Mám verziu s brzdami, nejako sa mi nikdy nepodarilo pochopiť načo by mi bola lyža bez brzdy. Buď idem celú dobu na tom falošnom flate(čo je u mňa normál ) alebo mám tú brzdu na tom strede a celú dobu idem s podporou.
Vlastne popravde, čím to takto dlhšie po sebe čítam tak vlastne zisťujem že som brutálne lenivý čokoľvek robiť :-)
17.12.2024 - 15:37:25
00
Ja som nakoniec tak obstal v conrade,ze len nervy mi spravili. Objedavku som robil piatok stym,ze dorucenie bolo do piatku. Ja som im pisal v objednavke ci by mi nemohli prevazit tie lyze aby obe lyze boli cca podobne. Chalanisko mi dnes odpisal,ze prevazil a nemaju od seba nic lepsie ako 25- 40gr rozdiel. Tak si hovorim ups problem, ale tak nevadi. Ale hold opytam sa este, ze akoze je streda ako to moze stihnut prist piatok alebo aspon pondelok. Tak chalanisko mi zavelil,ze som nestihol date na spravenie objednavky, pritom date bol do 16cteho a, ze mi to proste nepride do 23. Tak som sa nasral a zrusil tu objednavku. :D
18.12.2024 - 15:49:21
00
Kto zavaha nelyzuje :) aj tak je so snehom bieda
18.12.2024 - 15:54:49
00
Avisar napísal:
Ja som nakoniec tak obstal v conrade,ze len nervy mi spravili. Objedavku som robil piatok stym,ze dorucenie bolo do piatku. Ja som im pisal v objednavke ci by mi nemohli prevazit tie lyze aby obe lyze boli cca podobne. Chalanisko mi dnes odpisal,ze prevazil a nemaju od seba nic lepsie ako 25- 40gr rozdiel. Tak si hovorim ups problem, ale tak nevadi. Ale hold opytam sa este, ze akoze je streda ako to moze stihnut prist piatok alebo aspon pondelok. Tak chalanisko mi zavelil,ze som nestihol date na spravenie objednavky, pritom date bol do 16cteho a, ze mi to proste nepride do 23. Tak som sa nasral a zrusil tu objednavku. :D

spravil si objednavku, zadal tam specificku poziadavku ktora zdrzala riesenie + este musia cakat na tvoju odpoved ci je dana vaha ok, a cudujes sa ze to nepride do nejakeho datumu, ktory neviem ci dokonca nemali specifikovany len pre DE? :D
i.imgur.com
18.12.2024 - 16:09:14
011
25gr rozdiel medzi lyzami je problem? to ked ti namrzne sneh na jedej lyzi viac, tak to musis byt dost rozhodeny 🤣
18.12.2024 - 16:10:39
03
Potom pojde lyzovat a bude musiet kazdu chvilu cistit lyzu od snehu aby nemal jednu tazsiu ako druhu :)
18.12.2024 - 16:12:48
06
Nie, delivery time bolo na nasu oblast nie na Nemecko, oni to maju neskor. Vec sa ma tak,ze objednavka bola robena 5dni dozadu a az dnes sa niekto k tomu chytil. Tak pokial si nie som isty s delivery timom, tak to neuvadzam pri objednavke. Naschval som to bral od nich kedze tam bolo dorucenie do 20.12 Hold to potrebujem pred vianocami. Vahu urcite neriesim, ale kontrolujem to od skusenosti ked som mal vyssi rozdiel medzi lyzami a bolo to fakt citit.
18.12.2024 - 17:01:11
00
Tak si ale musíš uvedomiť že si není jediný v Európe s objednávkou..pred vianocami je toho mrte a nikto nemá čas sa srať s tvojimi mailami a váženim... Si ešte asi nikdy nevidel veľkosklad.... Treba sa zobudit 3tyzdne skôr :P
18.12.2024 - 17:09:30
02
riešenie existuje ^_^

Prílohy:

2024-12-18 173317.jpg
2024-12-18 173317.jpg 57.71 KiB thumb_up0thumb_down

18.12.2024 - 17:40:10
06
A v čom presne je prosím problém, ak majú lyže o 25 - 40 g rozdielnu hmotnosť? Bez rýpania, reálne ma to zaujíma.
18.12.2024 - 18:34:34
00
Podľa mňa psychika trpí....takže ako následok potom môže byť nekľud, poruchy spánku, chronická únava, nesústredenosť, vysoký tlak, aj sexuálne problémy.... :?: :rofl:
18.12.2024 - 18:38:56
04
keyboard_arrow_up