Lyže
Na druhej strane chápem, že by si dostal aj lepšiu cenu, pretože tých lyží sa predá naozaj minimum. Všetci, ktorí na nich jazdia preteky ich kupujú inde a za iné ceny ako v športovom obchode. Na svahoch zase až toľko dobrých lyžiarov nie je. Väčšina sú šmýkači a zadkovrtiči. Keď ideme sedačkou hore s deťmi, tak mám problém im ukázať niekoho, kto to na lyžiach naozaj vie.
ps nabuduce ked pojdem a uvidim FIS NORM tak sa opytam ci predavaju aj beznym ludom
Ale toho Hrehora skús a hlavne nezabudni spomenúť preferované uhly hrán.
A ešte...bez urážky - pochybujem, že by si rozoznal pocitovo štruktúrovanú sklznicu od ,,zašlej" navoskovanej (ani ja nie)
Kidak S Hrehorom nemám žiadnu skúsenosť ani referenciu a keďže sklznica nie je hladká, hľadám niekoho, čo by to vedel zoservisovať.
Pre ilustraciu
Ako píšeš Rovienky sú smer Ďumbier. Vyvezieš sa vlekom STIV a pri lanáči odbočíš do ľava na značkovaný chodník ktorý je nad pásmom lesa označený tyčami. Cca. 20 min na skialpoch a si na Rovienkach. Na vrchole je oceľový stĺpik. Terén bude ďalej stúpať na Lajštroch.
Tu je linka na jazdu z Rovienok do Kliesňovej a potom hore po svojich spať na STIV
http://moj.freeskier.sk/certovica-kliesnova/
Tu je to na mape lh3.googleusercontent.com
Je to moja najobľúbenejšia oblasť ak chceš môžem dať tip na pojazdenie
Ak žena a počasie dovolí tak budem hore každý deň až pokiaľ to "nevavlhne" takéto podmienky sú raz za sezónu
Velmi sa na Certovici neorientujem, preto sa chcem spytat, kde su rovienky? smerom Dumbier? (cize sa vyvezies STIVkom?) Tuto sezonu som bol na Certovici prvykrat a aj som to nasledne 4x zopakoval, pricom sme absolvovali viacero malych hikov z Certovej svadby k takej rubani, ktora nas zase vratila s5 k vleku.
Pre ilustraciu
fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net
Ale ináč som spokojný naživo tie shuksany vyzerajú riadne pekne
p.s. asi si budem musieť kúpiť foťák
p.s. asi si budem musieť kúpiť foťák