Cena luxusná, škoda že mix. Ale možno ich aj tak vezmem do zásoby. Nedávno som kúpil metráž Montana a tie pásy sa neskutočne krútia. Klžu fajn ale je to dosť otrava
vždy som mal len mohérové, nebude to citeľne horšie kĺzať na mixe? viete pri mojej výkonnosti si ďalšie brzdenie nemôžem dovoliť ... k tým k2 by som ešte potreboval univerzálne predné upnutie .. každopádne skvelé ceny na tej stránke
Pozerám ešte tie kohla pásy
vždy som mal len mohérové, nebude to citeľne horšie kĺzať na mixe? viete pri mojej výkonnosti si ďalšie brzdenie nemôžem dovoliť ... k tým k2 by som ešte potreboval univerzálne predné upnutie .. každopádne skvelé ceny na tej stránke
tie pásy majú v balení okrem K2 upinákov aj univerzálne, je to tam aj uvedené
mám ich na 2 pároch lyží, treba len na 2 túrach zošúchať z nich "novotu" a sklz majú potom veľmi dobrý
mal som predtým aj 100% moher Pomoca a rozdiel v sklze pre nepretekára je myslím zanedbateľný
a za tú cenu niet čo riešiť, lepidlo je na starých aj nových perforované Pomoca, teda TOP!
Dnes ma celkom potešili z Black Diamond. Začiatkom roka som roztrhol drôt na pracke, lyžiarky mali asi 5 rokov a už boli dávno po záruke. Okrem toho BD ukončil výrobu lyžiarok. Skúšal som predajcu, dovozcu na Slovensku a všetci prdeli na mňa, nestál som im ani za odpoveď.
Skúsil som im napísať mail priamo na EU zastúpenie do Rakúsku, či sa to dá ešte niekde zohnať a dnes prišli 2 komplet pracky zadarmo. Asi sa tu máme ešte čo učiť čo sa týka chovania k zákazníkovi.
Dnes ma celkom potešili z Black Diamond. Začiatkom roka som roztrhol drôt na pracke, lyžiarky mali asi 5 rokov a už boli dávno po záruke. Okrem toho BD ukončil výrobu lyžiarok. Skúšal som predajcu, dovozcu na Slovensku a všetci prdeli na mňa, nestál som im ani za odpoveď.
Skúsil som im napísať mail priamo na EU zastúpenie do Rakúsku, či sa to dá ešte niekde zohnať a dnes prišli 2 komplet pracky zadarmo. Asi sa tu máme ešte čo učiť čo sa týka chovania k zákazníkovi.
mal som rovnaké BD Slant ako ty a urobila sa mi asi 3cm prasklina v oblasti jazyka
úspešne som to vo Vrútkach vyreklamoval a keďže nemali pre mňa nič vhodné na výmenu,
tak som zobral cash a kúpil rovnaké len novší model z CZ
sedia mi dobre, tak som nemal dôvod špekulovať nad inou značkou
Ja som mal obdobnu skusenost s Garmont - na starych oranzovych Adrenaline sa brutalne osupovala guma zo spicky podrazky - ziadne kopanie si stupov v lade a pod. Skusal som kupit novu (ziadna reklamacia alebo staznost). SK distributor - ze neda sa a mam skusit inde. Reku dik za pomoc.. Skusil som priamo kontakt na centralu v Garmont - ani po 3 maile kde uz som im otvorene napisal, ze su absolutne neschopni komunikacie a dizajnu nic. Holt, ucinna strategia - uz Garmont nechcem ani vidiet. Nech by mali sebelepsi produkt. A take meno sa im snazim aj robit dalej. Pritom stacilo aspon odpisat na mail napr. "sorry, si mantak a nevies chodit a kup si nove boty" a mal by som aspon blbu odpoved. Ziadna odpoved je absolutorium tupoty.
ja som mal garmonty rok praskli, oba jazyky, tak mi to vo vrútkach vyreklamovali a zobral som dynafitu TLT6. tie držia parádne. už som im dal slušne zabrať
PS garmonty nech robia topanky a do lyžierok sa neseru.. na nete som našiel množstvo poškodených a prasknutých lyžiarok
Este ked som mal tie Adrenaline tak sme boli v Tignes alebo tam kdesi na zjazdovkach a tie ich patroly to tam fasovali ako pracovnu obuv - som si isty, ze viac ako 1/2 z tych lyziarok co tam nosili mala povypadavane skrutky co drzali jazyk v skelete na spodnej casti - tiez mi tie skrutky vypadli tak som sa na to schvalne dival u inych ludi. To mi prisla uz uplne usmevna story k tomu ake "fajne" lyziarky Garmont robil =]
ja som mal garmonty rok praskli, oba jazyky, tak mi to vo vrútkach vyreklamovali a zobral som dynafitu TLT6. tie držia parádne. už som im dal slušne zabrať
PS garmonty nech robia topanky a do lyžierok sa neseru.. na nete som našiel množstvo poškodených a prasknutých lyžiarok
Garmont sa do lyžiarok neserie už pár rokov, dačo sa mi marí, že ich lyžiarkovú divíziu kúpil Scott
Poradte pls nejake lyziarky. Pouzite, nove? Velkost 27,5 - 28, ale asi skor 28, chodidlo skor sirsie. Mam tu od kamosa Dynafit Zzero4C 27,5, pri obuvani trosku citim velky palec, potom je to celkom ok. Ale asi sa oplati zainvestovat do novych nech sa ta vlozka vyformuje podla chodidla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napr. originál Pomoca pod značkou K2 za 79,95 https://www.sport-bittl.com/en/k2-trim-to-fit-skin-125mm-zuschnitt::13614.html
tie pásy majú v balení okrem K2 upinákov aj univerzálne, je to tam aj uvedené
mám ich na 2 pároch lyží, treba len na 2 túrach zošúchať z nich "novotu" a sklz majú potom veľmi dobrý
mal som predtým aj 100% moher Pomoca a rozdiel v sklze pre nepretekára je myslím zanedbateľný
a za tú cenu niet čo riešiť, lepidlo je na starých aj nových perforované Pomoca, teda TOP!
komplet predný aj zadný
mal som rovnaké BD Slant ako ty a urobila sa mi asi 3cm prasklina v oblasti jazyka
úspešne som to vo Vrútkach vyreklamoval a keďže nemali pre mňa nič vhodné na výmenu,
tak som zobral cash a kúpil rovnaké len novší model z CZ
sedia mi dobre, tak som nemal dôvod špekulovať nad inou značkou
Garmont sa do lyžiarok neserie už pár rokov, dačo sa mi marí, že ich lyžiarkovú divíziu kúpil Scott
Atomic backland W-1100g/ks
Skitrab altavia60
Radical st
hmotnosť setu na /nohu je 2,8kg
staré- 4,3kg