ako som pisal tie f1 lt mi sadli, maju cca 60km za sebou a som bez otlakov a pod.
akurat kukam ze papierovo su klasicke f1 sirsie o 2mm, ale pocitovo mi prisli uzsie ked som ich v obchode skusal
ja som skušal nedávno.ALIEN RS tak na dlžku dobre ,ale chodidlo v predu trpelo na šírku strašne a to som ani neutiahol kolečko, a hned išli z nohy dole.škoda lebo boli vo fajn cene.
Ja som ešte nenašiel pohodlné lyžiarky. Aj tie Atomic Backland NC čo mám, tak ma po čase tiež tlačia. Na šlapanie sú super, ale keď ich poriadne utiahnem, tak ako vo zveráku noha A aj tak nie sú nejaké extra tuhé... V Scarpoch F1 som nevydržal ani minútu bez zatiahnutia. A to žene by som chcel kúpiť lyžiarky, ale tiež ju všetky tlačia(sedeli jej jedine LaSportiva Racetron ). Niektoré na lýtku, vačšina na kosti pri palci. Asi jedine zoperovať nohu bude najlacnejšie podľa lyžiarok
Lyze a viazanie uz mam skoro objednane. S lyziarkami ,uz len pockat kym otvoria obchody. S topankami nemam problemy, dokonca aj uzke la sportivy su mi fajn, len pri tych lyziarkach to je niekedy tazko.F1 ky chcem skusit ako prve, tie su aj cenovo celkom prijatelne
to ja mam opacny problem, mam vecsi problem najst topanky na bezne chodenie co by sadli a pri chodeni mi na nich nieco neprekazalo ako lyziarky, tie vyskusam podla mondo pripadne este jedno cislo vecsie a mensie a do 15 minut hotovo
pomoca race som našiel len 100ky a nejaká zazračná klzavosť oproti moherovým montanam nepozorujem, možno na rovninke kde bežkujem ,alebo na miernom dole to citim že idem dalej. vosk na pasy je citiť viac.
Ja mám vo vrecku na pásy hodený takýto Contour, takže stále zo sebou. Keď sa mi zdá, že nejdú alebo začnú lepiť sneh tak premažem. Mám ho možno 3-4 sezóny a nejak extra z neho neubúda.
mozno mi poradite, aj ked sa nejedna uplne o skialp gear. ja by som potreboval poradit bezecke boty zimne a zena nevie zohnat zateplene leginy na behanie v zime. oziabu ju stehna a zadok a nechce to riesit primaloft suknou ani shortkami, ze by vyzerala tlsto v tom. oboje za rozumny peniaz by malo byt. nie nad 100€, to by nepreslo. dik
Zdravim,
nestastny kolega sa mi stazuje, ze su skialpove veci, ktore hlada, beznadejne vypredane vsade v europe. Kedze nehovori po nasom, prislubil som mu popytat sa. Neviete poradit, ci sa da niekde na Slovensku zohnat splitboard viazanie Spark R+D alebo Burton Hitchhiker? Velkost M
Vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
akurat kukam ze papierovo su klasicke f1 sirsie o 2mm, ale pocitovo mi prisli uzsie ked som ich v obchode skusal
https://www.adamsport.eu/prislusenstvo-ku-skialp-pasom/contour-vosk-na-pasy/
zimne behačky pod kilo asi ťažko
nestastny kolega sa mi stazuje, ze su skialpove veci, ktore hlada, beznadejne vypredane vsade v europe. Kedze nehovori po nasom, prislubil som mu popytat sa. Neviete poradit, ci sa da niekde na Slovensku zohnat splitboard viazanie Spark R+D alebo Burton Hitchhiker? Velkost M
Vdaka
prečo si škrtol Atomici?