chlapi, oplati sa podla vas Radical primaloft? ? Ak nie poradte nejaku "paperku". Pouzitie asi standardne ako vsetci ostatny, po vyslape hodit na seba pripadne s hardshelkou a ist dole. nieco zbalitelne (ale nemusi byt extra male) a hlavne priedusne
a prečo paperku? ked davas primaloft.. to je ina liga
cena je primeraná značke...
ja už kupujem menej "značkove" pri tom poslužia rovnako....
aj tak su všetky po dvoch sezonach zmluchlaných v batohu menej izolačne
preto som daval paperka v uvozdovkach. original paperky som vyradil kvoli chulostivosti k vlhku. nemam chut riesit, ak nepotrebujem chcem ju zmuchlat do batohu a nestarat sa ci je mokra alebo nie. kludne porad menej znackove...
Za tie peniaze kúpis aj nové , nedávno bolo viazanie alpinist za 200€ a lyže v akcii kúpiš za 300 a to už novy model waybackov . Len treba pozerať conrad, sportokay a pod. Ak chces niečo viac tak si už hodne priplatis. Ja som max spokojny. Pomer výkon cena top
Žene som kúpil v sanasporte lyže s viazkom nové za 400€. Len to treba sledovať. Lyže sú ale perfektné.
Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist Demo 10 164 cm
prdlajz, toto bola normálna cena, voucher bol zverejnený na stránke hore. Len treba sledovať, mali len pár kusov. A viazko som si montoval sám, ale diery boli zavŕtané v lyžiach.
OK, dám...
Napr. dnes je: Posledná šanca využiť dodatočnú zľavu
Zľavový kód ELCYBT15 končí už dnes o polnoci!
Zadajte ho v košíku a využite jeho možnosti, kód platí na všetko okrem produktov značiek Asics a On Running.
Chalani, vazne rozmyslam kupit nove lyze. Teraz mam 165 cm dlhe 85 mm siroke atomic backland. Su mi povedzme teosku kratke ale o to nejde. Lyzujem vela aj na zjazdovke a cchem mat proste jedny vsetkovediace lyze.
A tu sa dostavame k tomu, ze tieto backlandy su pri mojej technike a v tejto velkosti skvele slalomky na zjzdovke ale ako nahle zrychlim su nervozne a proste starsiemu uz tak trochu nestiham. Chcem teda lyze, ktore budu na zjzdovke pouzitelne obracky, budu dost lahke na vystup a mozno aj lyze ktore v terene nebudu tak zavisle od mojej techniky aj ked tu mam stale este slusnu.
Jedna vec je proste radius ale zaujimalo by ma, ak kupim napr 95mm 177 cm lyze pri mojich 178 cm, ci to na zjazdovke bude v pohode alebo to je proste prilis na efektivny obluk? Lyze budu nieco na sposob backland, salomon … elan ripstick tour su aktualne velky favorit.
Neviem ci pisem zrozumitelne, ale mozno niekto na stym skusenost.
dlhšie lyže=stabilnejšie, dlhšia aktívna hrana... na zjazdovku treba pevnejšie a nie moc gramarske.. ale zato v terene budu menej točive , zaleží od techniky.. ak rad jazdíš aj v terene rýchlo a velke obluky nemaš problema
dlžka v pohode na teba.... ja mam sice 175ky na 181 .. 165 su dosť kratke
Dlzku ani neriesim, skor ci ist do 95 cca alebo radsej ostat pri tych 85 pri dnesnych lahkych a tvrdych lyziach ma laka kupit sirsie, len sa toho aj bojim. Predsa len moje stare obracky maju nejakych 70 v strede pri dlzke 169
ono este zavisi aj od toho aky dlhy rocker maju lyze, potom aj relativne dlha lyza nemusi mat adekvatne dlhu efektivnu hranu na tvrdom. co sa tyka vysky lyzi tak tych 165 na 178 to je tak na uphill, na lyzovanie by som 7-8cm na lyziach pridal. ak chces allround tak pokojne so sirkou v strede okolo 90+/-. ja mam pri cca. Tvojej vyske lyze 173ky BlackCrows Orb Freebird. na cistom lade to nie je bohvieco ale na comkolvek ostatnom sa do toho opriet da... len nesmies cakat rebound ako u slalomiek
ak by si nemal problem s trochu vyssou vahou a trochu vyssou cenou tak na zjazdovke z allroundovych lyzi zvykli byt top lyze od Stoeckli... myslim ze aktualne maju v tejto kategorii Stoeckli Edge 88...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cena je primeraná značke...
ja už kupujem menej "značkove" pri tom poslužia rovnako....
aj tak su všetky po dvoch sezonach zmluchlaných v batohu menej izolačne
https://www.bike24.com/p2491550.html?
https://www.tradeinn.com/trekkinn/en/montane-prism-jacket/137476404/p?queryID=b49f2600ab75325cec844186a343a233&buscador_search Pripadne trochu vyssia cena ale zo Slovenska https://alpensport.eu/sk/zateplene_panske_undy/9660-montane-prism-jacket-narwhal-blue.html
https://www.mthiker.sk/bazar/outdoor/skialpinizmus/skialpinisticke-lyze/skialpinisticke-sety/4506963/skialpovy-set-k2-wayback-88.html
Zatial do toho nechcem moc investovať, poprípade ake by ste mi odporucili? Moja výška/váha sú 186/86.
Blizzard Zero G 084 Approach + Marker Alpinist Demo 10 164 cm
Napr. dnes je: Posledná šanca využiť dodatočnú zľavu
Zľavový kód ELCYBT15 končí už dnes o polnoci!
Zadajte ho v košíku a využite jeho možnosti, kód platí na všetko okrem produktov značiek Asics a On Running.
A tu sa dostavame k tomu, ze tieto backlandy su pri mojej technike a v tejto velkosti skvele slalomky na zjzdovke ale ako nahle zrychlim su nervozne a proste starsiemu uz tak trochu nestiham. Chcem teda lyze, ktore budu na zjzdovke pouzitelne obracky, budu dost lahke na vystup a mozno aj lyze ktore v terene nebudu tak zavisle od mojej techniky aj ked tu mam stale este slusnu.
Jedna vec je proste radius ale zaujimalo by ma, ak kupim napr 95mm 177 cm lyze pri mojich 178 cm, ci to na zjazdovke bude v pohode alebo to je proste prilis na efektivny obluk? Lyze budu nieco na sposob backland, salomon … elan ripstick tour su aktualne velky favorit.
Neviem ci pisem zrozumitelne, ale mozno niekto na stym skusenost.
dlžka v pohode na teba.... ja mam sice 175ky na 181 .. 165 su dosť kratke