Celkom nova domena Registered On 2022-11-24
Ziadne hodnotenie na trustpilote.
Potom si pozri kontakty a si precitaj tie texty, tak ti dojde ze su to preklady.
hej, je to uplne bezna vec, ze novy model lyziarok za 750€ je v ponuke za 53€ ....boha ani sa nedivim ze Fico ma 30%
Takto, nechcel som reagovat ale neda mi. Spamataj sa uz a prestan byt arogantny.
Robim a kamarat mi posle chat, ze vidi shop a ze ci to moze byt ok. Zlahka som to presiel ale nevedel som povedat. Nezdalo sa mi to ale nevedel som. A este raz sa spytal.
Tak som popri praci napisal kratko sem.
Ostatni odpovedali slusne, rozumne. Ano, mohol som si to lepsie prejst, ale nemal som cas.
Hlavne ty musis ako jelito ma poslat do prdele, ze som uplny debil. Uvedom sa a spravaj sa ako clovek a nie ako arogantne hovado.
Na sprostu otazku dostanes sprostu odpoved. Keby si na 5 sekund skusil kriticky porozmyslat, tak sa sprosto neopytas.
Ale ludia sa odnaucili rozmyslat - uz su len konzumenti a rozmyslanie nechaju na druhych. Preto Fico.
Za tych 30 percent ficovych ale nemoze len nekriticke myslenie. Moze aj nadradene spravanie, ktore tu predviedol foobar. Intelektualna nadradenost.
Ludia potom odidu na facebook do svojej bubliny a tam im uz Fico a Blaha povedia co budu chciet pocut.
Ano, opytal som sa nieco, co bolo mozno jednoduchsie sa dozvediet. Bol som pod casovym tlakom, chcel som pomoct kamaratovi, ktory sa pytal 2x. Ked som nevedel zhodnotit tak som napisal, ci neviete vy. 5 sekund som porozmyslal, zdalo sa mi to divne, ale vsak nemusim vediet vsetko, tak sa spytam. Ostatne odpovede boli normalne, len foobar zo mna robil debila.
Na tomto fore som odpovedal na viacere otazky ludi, ktori vela o bikoch nevedeli a spytali sa podla niekoho koniny a nesnazil som sa byt arogantny. Nepoznam trh so skialpovym vybavenim. Svokor nakupuje debiliny z ciny za ceny, ktore sa priecia zdavemu rozumu. A vacsina z nich funguje. Tak na zaklade podobnej skusenosti som nechcel apriori povedat ze je to podvod a ze som si isty.
Myslel som, ze sme tu podobni. Aroganciou si akurat podrazame kolena.
Na sprostu otazku dostanes sprostu odpoved. Keby si na 5 sekund skusil kriticky porozmyslat, tak sa sprosto neopytas.
Ale ludia sa odnaucili rozmyslat - uz su len konzumenti a rozmyslanie nechaju na druhych. Preto Fico.
prepac, ale pracoval som v jednej zahranicnej firme( dost, dost velkej a znamej) a tam do nas "tlacili" , ze hlupa otazka neexistuje, lebo mali pocit, ze ak sa chceme posunut vpred, tak nemali problem vysvetlovat uplne elementarne veci a sam by si neveril, kolko ludi stratilo zabrany a pytali sa veci, ktore by v tvojom ponimani vymeny informacii boli na hranici "debility", ale nikto sa nepohorsoval a nepovysoval sa...tolko len ku "kulture" diskusie, je to len na vyspelosti komunikacie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skus im napisat/zavolat, niekedy tieto veci nemaju na webe, ja som snimi riesil veci na pierre guignoux lyziarky a vsetko mali na sklade
https://www.scarpaes.com/SKIING-c833367.html
Myslite, ze je to realne, alebo za tym bude nejaky podvod ?
Ziadne hodnotenie na trustpilote.
Potom si pozri kontakty a si precitaj tie texty, tak ti dojde ze su to preklady.
A tie ceny?
https://www.scarpaes.com/SKIING-c833367.html
Myslite, ze je to realne, alebo za tym bude nejaky podvod ?
fejk... ved sa pozri na tie preklady a ceny uplne minoňovské
tu máš ďalší "eshop" Scarpa aj na slovenskej doméne https://www.scarpaobuv.sk/collections/cizmy-lyziarky-c-1_2.html?&gender=2
Takto, nechcel som reagovat ale neda mi. Spamataj sa uz a prestan byt arogantny.
Robim a kamarat mi posle chat, ze vidi shop a ze ci to moze byt ok. Zlahka som to presiel ale nevedel som povedat. Nezdalo sa mi to ale nevedel som. A este raz sa spytal.
Tak som popri praci napisal kratko sem.
Ostatni odpovedali slusne, rozumne. Ano, mohol som si to lepsie prejst, ale nemal som cas.
Hlavne ty musis ako jelito ma poslat do prdele, ze som uplny debil. Uvedom sa a spravaj sa ako clovek a nie ako arogantne hovado.
Ludia potom odidu na facebook do svojej bubliny a tam im uz Fico a Blaha povedia co budu chciet pocut.
Ano, opytal som sa nieco, co bolo mozno jednoduchsie sa dozvediet. Bol som pod casovym tlakom, chcel som pomoct kamaratovi, ktory sa pytal 2x. Ked som nevedel zhodnotit tak som napisal, ci neviete vy. 5 sekund som porozmyslal, zdalo sa mi to divne, ale vsak nemusim vediet vsetko, tak sa spytam. Ostatne odpovede boli normalne, len foobar zo mna robil debila.
Na tomto fore som odpovedal na viacere otazky ludi, ktori vela o bikoch nevedeli a spytali sa podla niekoho koniny a nesnazil som sa byt arogantny. Nepoznam trh so skialpovym vybavenim. Svokor nakupuje debiliny z ciny za ceny, ktore sa priecia zdavemu rozumu. A vacsina z nich funguje. Tak na zaklade podobnej skusenosti som nechcel apriori povedat ze je to podvod a ze som si isty.
Myslel som, ze sme tu podobni. Aroganciou si akurat podrazame kolena.
prepac, ale pracoval som v jednej zahranicnej firme( dost, dost velkej a znamej) a tam do nas "tlacili" , ze hlupa otazka neexistuje, lebo mali pocit, ze ak sa chceme posunut vpred, tak nemali problem vysvetlovat uplne elementarne veci a sam by si neveril, kolko ludi stratilo zabrany a pytali sa veci, ktore by v tvojom ponimani vymeny informacii boli na hranici "debility", ale nikto sa nepohorsoval a nepovysoval sa...tolko len ku "kulture" diskusie, je to len na vyspelosti komunikacie
to je kvalita
vizerá to tak ,je že jednu spodnu časť dali nesprávnu a už sa im to nechcelo v pakistane párať