Ono to v podstate u väčšiny skialp viazaní ani nie sú DIN-y ?
ako že nie, na mojom ATKčku je sú nastavenia ako na ramovke lyžiarskej, ale len na pate.... nastavenie pre otvorenie pinov, otočenie paty ,dokonca má aj posun pre prepruženie lyže....
utorok, mi ju krasne vyplo, ked som v obluku zapichol špičku a dofrčal som na jednej lyži všetko mam nastavené na 10,5
Ja planujem nahadzovat Xenic 10, zihadlo 5 pani manzelka je ako spokojna? inak dnes som poskusal par papuciek, zistenia nasledovne: F1 XT (290) - mierne tlaci na lavom palci a na oboch nartoch. F1 (295) - s tou si moja noha vobec nerozumie, mordor okolo clenku. Tecnica Zero G Peak (290) - pohodlne, ale velke aj pri maximalnom utiahnuti. Vyskusam este o pol cisla-cislo mensie. Klasicka otazka, ako velmi dokaze vypecenie zmiernit bolesti pri XTckach? (mozno bezpredmetna otazka, ak dobre sadne Tecnica, pojdem do nej)
ako že nie, na mojom ATKčku je sú nastavenia ako na ramovke lyžiarskej, ale len na pate.... nastavenie pre otvorenie pinov, otočenie paty ,dokonca má aj posun pre prepruženie lyže....
utorok, mi ju krasne vyplo, ked som v obluku zapichol špičku a dofrčal som na jednej lyži všetko mam nastavené na 10,5
nie su to DINy, nema to ziadnu certifikaciu, su to len nejake cisla o ktorych vyrobca usudil ze "tak toto by mala byt 8cka"
a stale to maju v navode, nic sa nezmenilo, certifikacia je draha
"This binding model DOES NOT COMPLY WITH ANY DIN/ISO SAFETY STANDARD NOR ANY OTHER
SAFETY CERTIFICATION. In particular, this binding does not comply with DIN/ISO 11088 and/or
DIN/ISO 13992 safety standards"
Odveká otázka, Radical alebo Crest? Čo by ste brali? Doteraz som mal nejakú rámovú silvretu, takže si nechám poradiť kľudne aj nieco iné bežné turistické použitie, váhovo 85kg a polovička 55kg.
Radical by som uplne vylucil no a preco marker a nie crest? Min rok som sa rozhodoval a nakoniec kupil alpinist a je skvely nemam co vytknut. Hmotnostny rozdiel tam zase velky nie je, kupil som ho ovela lacnejsie ... cize ziadne vedecke zdovodnenie nemam, prepac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
utorok, mi ju krasne vyplo, ked som v obluku zapichol špičku a dofrčal som na jednej lyži
ked ta XT tlačí ani o nej nerozmyšlaj....
utorok, mi ju krasne vyplo, ked som v obluku zapichol špičku a dofrčal som na jednej lyži
nie su to DINy, nema to ziadnu certifikaciu, su to len nejake cisla o ktorych vyrobca usudil ze "tak toto by mala byt 8cka"
a stale to maju v navode, nic sa nezmenilo, certifikacia je draha
"This binding model DOES NOT COMPLY WITH ANY DIN/ISO SAFETY STANDARD NOR ANY OTHER
SAFETY CERTIFICATION. In particular, this binding does not comply with DIN/ISO 11088 and/or
DIN/ISO 13992 safety standards"
precitaj si sam, ked neveris
https://atkbindings.com/en/pages/downloads
inač ta sablonka vizera superr
To je ktory model od ATK?
Vdaka
Vdaka
...myslim ze ATK Kuluar Brake...
schmeter crest, vaha, jednoduche pouzitie