A používa niekto na skialp lyže lusti?
napr. http://www.lusti.cz/eshop-tour-82-detail-1021
A otázka, keď si kúpim lyže+viazko z conradu, bude tam nejaká šablóna na namontovanie viazania? A na lyži je určené kde sa má montovať viazanie(podľa skúsenosti, váhy lyžiara atď..)?
ale bacha !!!!!konradu musiš dať rozmer od dierky na špičke po patu pri tech viazaní, nie číslo z lyžiarky, ktore je cca o 1cm večšie, lebo to budeš mať dalako namontovne, ja som to zistil ked mi došli domov...ale viazko sa dalo 1cm posunuť
viac príspevkov som čítal že to nenamontovali presne... tak som rozmýšľal že si to radšej sám našróbujem
Lebo asi kúpim kombináciu mne lyže a viazanie a žene lyžiarky tak aby nemali zmätok a nenamontovali viazanie na lyžiarky....
Zdravím. Potreboval by som poradiť. Sú podľa vás lyže K2 Domain vhodné na skialp ? Na internete som našiel že ide o lyže ktoré sú určené pre freestyle. Mám k ním viazanie Diamir FR. Za každú odpoveď vopred ďakujem.
Lyže na blbnutie v parku niesu moc vhodné na motkanie sa po kopcoch. Prejdeš ale pri tej váhe to bude trápenie hore aj dolu nič noc. Ale všetci sme tak začínali. ? Na hocičom. Časom prídeš na to co ti treba. Ci závodné gramarky alebo garnize alebo niečo stredné rýchle na turistiku
3000 lyža +600 pas plus 1600 lyžiarka.to už je slušný náklad na jednu nohu.
Chalani, v tych lahkych primaloft rukaviciach v pohode odluzujete aj s detmi na zjazdovke? Lebo potrebujem nove lyziarske a silno rozmyslam ktorym smerom hladat
na tom viazku sa vie **********ť --> fakt kopec vecí, niektoré sa prejavia iba pri špecifických podmienkach, tak nejaký čas to bude chcieť
ja mám minulú verziu, rád by som vedel, čo sa im na aktuálnej podarilo poriešiť, ale ďalšie kupovať nebudem, tak som zvedavý, na skúsenosti iných
lukas6s8p no to je špecifické, napr. viac ľudí malo problém s pätkou na TLT (dokonca niekomu sa aj ulomila) ALE v originál dodávke bola taká malá, smiešna plastová vecička na nastavenia vzdialenosti topánky od viazania a viacej ľudí to ignorovalo ....a bol problém...
v čom si mal problém na vipec-u TY ?
toto by mala byť "mierne" vylepšená verzia
teraz si nespomeniem na všetko, ale napr.:
-zamŕza š*****, nedá sa potom uplne roztvoriť, zle sa vystupuje aj nastupuje, nehovorím o tom, že bezpečnosť vypínania vtedy asi moc nefunguje
-zamŕza päta, páka nejde do krajnej polohy, ak si to človek nevšimne, buď mu viazko vypne pri lyžovaní, alebo pri šlapaní vyskočí brzda, alebo kolíky zadrapujú do lyžiarky -zo 3x sa mi podarilo nejako vyondiať tú preklápaciu plastovú podložku, v teréne to ide naspäť dosť ťažko
-na š***** mám riadny vakel (resp. je rozheganá), môže to byť aj normálnym opotrebením, mám 110kg a relatívne široké lyže, ale dlho to teda nevydržalo
-dierky pre kolíky haršajzní vedia tiež zamrznúť, úplne zlý dizajn
Ak by mal niekto záujem o tieto TLT5 Mountain, tak mi napíšte a myslím že sa dohodneme. Sú ako nové, na nohách cca 5x a iba sa mi zbytočne povaluju v práci...len ja si žijem na malej nohe, takze sú 7,5
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teraz som natrafil v adamsporte na tieto ferino teplučke s otvaracími prstami. este ich nemám otestovane
https://www.google.sk/search?q=rukavice+ferrino&rlz=1C1GCEA_enSK798SK798&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjem-qliv_eAhXIpIsKHZMlA5gQ_AUIDigB&biw=1536&bih=762#imgrc=rZK8y4f8li4BiM:
chlapi zavodníci maju u nás skitraby perové... len mi bolo luto za ne dať 70e
https://www.adamsport.eu/doplnky-k-obleceniu/rukavice-skitrab-guanto-k-light-evo-wool-cabrio/
napr. http://www.lusti.cz/eshop-tour-82-detail-1021
A otázka, keď si kúpim lyže+viazko z conradu, bude tam nejaká šablóna na namontovanie viazania? A na lyži je určené kde sa má montovať viazanie(podľa skúsenosti, váhy lyžiara atď..)?
Lebo asi kúpim kombináciu mne lyže a viazanie a žene lyžiarky tak aby nemali zmätok a nenamontovali viazanie na lyžiarky....
3000 lyža +600 pas plus 1600 lyžiarka.to už je slušný náklad na jednu nohu.
nové čakaju na ....sneh
staré" čakajú na ... nového majiteľa
(nie som pretekár, gramár a ani striktný detailista, a mám ja TECH na druhých lyžiach)
ja mám minulú verziu, rád by som vedel, čo sa im na aktuálnej podarilo poriešiť, ale ďalšie kupovať nebudem, tak som zvedavý, na skúsenosti iných
v čom si mal problém na vipec-u TY ?
toto by mala byť "mierne" vylepšená verzia
-zamŕza š*****, nedá sa potom uplne roztvoriť, zle sa vystupuje aj nastupuje, nehovorím o tom, že bezpečnosť vypínania vtedy asi moc nefunguje
-zamŕza päta, páka nejde do krajnej polohy, ak si to človek nevšimne, buď mu viazko vypne pri lyžovaní, alebo pri šlapaní vyskočí brzda, alebo kolíky zadrapujú do lyžiarky -zo 3x sa mi podarilo nejako vyondiať tú preklápaciu plastovú podložku, v teréne to ide naspäť dosť ťažko
-na š***** mám riadny vakel (resp. je rozheganá), môže to byť aj normálnym opotrebením, mám 110kg a relatívne široké lyže, ale dlho to teda nevydržalo
-dierky pre kolíky haršajzní vedia tiež zamrznúť, úplne zlý dizajn