tak ale jasné ak niekto s tebou dve hodiny rieši *****, ... som ani nechcela poradiť, len vošla, dobrý deň, kukala, či také gate ako chcem majú na vešiakoch a on sa dal do reči so mnou ....to ako keby si došiel do reštiky, spýtaš sa či majú kura s ryžou a skončí to po troch vetách, že vlastne ak si hladný tak si padavka, lebo človek vydrží aj dva týždne bez jedla tak niečo robíš zle
ked zakazník vie čo chce tak je to fajn, ja len dám alternatívy, a vyberie si išiel sam proti sebe
a neskušala si dať pod vložku ešte jednu rovnu vložku, nech maš nohu vyššie o 2mm?ja mám v atomicoch F1 kovu papuču a nič pohodlnejšie som asi nemal
Ešte k tomu chlapovi, to by si musel zažiť čo myslím. Za tie roky som v bikeshope nikdy nedala zákazníkovi pocítiť, že je neschopný preto, že si chce niečo kúpiť. To, či je produkt vhodný na účel použitia je už druhá vec alebo áno, po hodinovej prednáške o bundach keď som dostala otázku, že a niečo viac mi k tomu nepoviete som prevrátila oči ale nie, že tak sa nebicykluj. Bodka k tomu ujovi 😊 K veci... Však vidíš z nakresu, že už tam mam dve vložky plus asu centimetrovy klin pod patami. 2 mm mi nepomôžu, mne tam lieta niha o ceni až dva a vďaka tým vložkam už mám prsty vpredu hore dosť oprete o papuče a tam už nie je miesto.
tak maš velke lyžiarky a tenučku hnatu to nebdeš v žiadnych spokojná. najužšie bývali dynafitky damske , tie aj mojej boli uzke , ale zas ked nemáš nart tak ti bude všetko lietať, jedine dať na jazyk papuče z vonku centimeter hrubý molitan pod jazyk lyžiarky na nart
Počuj, nemám veľké lyžiarky, mám 26.0 mondo a to mám tretry 42, shimano 43 ale mám široké chodidlo. To keď som bola na 3d meraní Retul na Specialized tretry tak mi to vypočítalo, že mám mať 43,5 ? že mám fakt širokú nohu pod prstami. Sranda no. A kukaj čo mám v lyžiarke teraz. Mne sú super celé ako sú len vyfugovať nad nartom sondujem či a čím to je celé ?
no nič vystrihni si z nejakej hrubej vložky tvar podla jazyka na papuči na to miesto kde potrebuješ to daj z hora. a uvidíš ked to utiahneš doma ako...
Obuť a zapeniť montážnou penou . To bolo prvé čo mi napadlo. Ale na druhej strane, keby sa taká pena aplikovala do vnútra, kde potrebuješ, samozrejme ju oddeliť nejakým sáčkom od papuče a skeletu bolo by to úplne na mieru. Len či by v tom sáčku vytuhla. Prepáčte, ja viem že píšem kraviny. Už som ticho a idem si radšej kľaknúť do kúta Asi by som to riešil, ako píšu chalani. Nájsť vhodný materiál a vytvarovať podľa potreby.
Náhodou ma to vcelku zaujalo. Teraz dosť komplikuje situáciu, že nemôžem ísť zháňať matroš do predajne ale pena do sáčku je dobrý nápad, dá sa spraviť guča a orezať podľa potreby. Ale to nie je pružné. Hm pohram sa s tým lebo to zdvihnutie má nevýhodu, že mám naklonené nihy vpred čo mi pri rovinatom teréne nevyhovuje nakoľko aj vjazko mám pod pätou fixne podložené a nedá sa mi dať nulová poloha v rovine takže po trase Smrekovica Borisov čo je mega rovina mi sfialovel od nárazov necht na palci. Ďakujem krásne všetkým za pomoc. Dám vedieť ako som dopadla.
fixska guču z peny spravíš mimo lyžiarky na hocijakom kartóne, nepotrebuješ sáček. skôr si myslím že uzavretá v sáčku by nevytvrdla, alebo by jej to trvalo véééľmi dlho (potrebuje vzdušnú vlhkosť). A ako píše mamator, asi bude mať tendenciu sa droliť. Ja by som asi skúsil použiť tú šedú izoláciu čo sa používa na potrubie kúrenia, vody... Existuje to aj v plochej forme (nie len tie hadice) a v rôznych hrúbkach. A je to také ani nie moc mäkké ani tvrdé.
hruba eva-matka/fitness podlozka (nie "bezna" penova, bo ta tolko nevydrzi), pripadne viac vrstiev polozenych na seba zlepenych nejakym lepom na boty/outdoor. Zvysok karimatky sa da potom normalne pouzit, len bude o 10cm kratsia, pripadne rozrezat na podritnik
inak sa potom daju zohnat aj rozne 2-zlozkove peny co by si tam naliala, tie expandovali a vytvrdli, a tak, ale....
Zajdi si do calunnictva tam maju panu do sedaciek na haldy vsade sa im tam valaju odrezky ak sa pekne usmejes a povies na co ti to je mas to zadara ja takto beriem z casu na cas molitan na dlane do fitka proti mozoliam... maju rozne tvrosti nakoniec si mkzes sama vybrat aka hustota by ti vyhovovala v topanke. Druhu moznost je ist do Obi a zobrat tu penu myslim ze ju predavaju ako zvukovu izolaciu ci tak nejak.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a neskušala si dať pod vložku ešte jednu rovnu vložku, nech maš nohu vyššie o 2mm?ja mám v atomicoch F1 kovu papuču a nič pohodlnejšie som asi nemal
inak sa potom daju zohnat aj rozne 2-zlozkove peny co by si tam naliala, tie expandovali a vytvrdli, a tak, ale....