Či má snim čakajú nejake trable a načo si dávať pozor. Keďže na nový Duke na trhu pomerne kratko. Mám ho objednane na Peruny. A sem tam mi prejde po rozume či dobre som spravil
Je to pomerne nova vec, uviedli to na trh myslim minuly rok. Funguje na to style Shiftu stym že spicka je odklapacia a rozsah je do 16DIN rozhodoval som sa ešte medzi tectonom ale vyhralo rýchlejšie zapínanie a sila vypínania
Nemyslim si, ze Scarpa su extra uzke. Rozmerovo to iste ako Atomic Backland, tie mi boli extremne uzke, zobral som Scarpy F1 LT su pohodlne ako papuce (klasicku F1 som neskusal, je tam az taky rozdiel?)
F1 LT je top topanka.
ano stare f1 boli na uzku nožku, nove LT širšie na moju plutvu s hrubým lýtkom,backlndy mi rok boli dobre, potom ako sa zodrala papuča tlačili na členkoch..... ale nove to už maju inač na členku, atomic ale rychlo odchadzali, paty aj papuča, aj ta handrička v predu....
dobre vyzeraju, ja som si vsetky lyziarky predal a momentalne cakam co naskladnia v mojej velkosti
ale uz sa neskutocne tesim na sneh, leto ma uz prestalo bavit na zaciatku
veď ja som tiež predal všetko ale tak lyžiarky som už kúpil a lyže viem použiť ženine Ale tiež hľadám lyže okolo 90mm pod patou a viazko ideál atk kuluar
na conrade maju stale slusne zlavy na lyze, a co je zaujimave maju aj nove f1 XT naskladnene - https://www.sport-conrad.com/en/products/scarpa/f1-xt.html
osobne jazdim alieny a za sezonu vyjazdim vacsinou aj boa lanko aj papuce jedny toto moze byt zaujimava a relativne lahka lyzba bez obtiaznosti s boa
no musel si to tu takto verejne ohlasovat? mal som ich uz v kosiku aj so setom a mozem teraz z kosika vsetko vyhodit a znova hladat dalej po tom, co som v maji polamal takmer vsetko, co sa len da
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mthiker.sk/shop/outdoor/obuv/lyziarky/skialpove/scarpa-f1-skialpove-lyziarky.html?_ga=2.136013811.334306653.1662354244-799481577.1652162812&_gac=1.56047705.1659591980.Cj0KCQjwuaiXBhCCARIsAKZLt3l0wnXF3r7NnwOwrjkj40Y-BEAl9WuEAp1cHDQ-mywRolWNbmoFDLUaArLzEALw_wcB
https://www.mthiker.sk/shop/outdoor/obuv/lyziarky/skialpove/scarpa-f1-lt-skialpove-lyziarky.html
F1 LT je top topanka.
ale uz sa neskutocne tesim na sneh, leto ma uz prestalo bavit na zaciatku
osobne jazdim alieny a za sezonu vyjazdim vacsinou aj boa lanko aj papuce jedny toto moze byt zaujimava a relativne lahka lyzba bez obtiaznosti s boa
https://www.mthiker.sk/shop/outdoor/obuv/lyziarky/skialpove/scarpa-f1-skialpove-lyziarky.html?_ga=2.136013811.334306653.1662354244-799481577.1652162812&_gac=1.56047705.1659591980.Cj0KCQjwuaiXBhCCARIsAKZLt3l0wnXF3r7NnwOwrjkj40Y-BEAl9WuEAp1cHDQ-mywRolWNbmoFDLUaArLzEALw_wcB
no musel si to tu takto verejne ohlasovat? mal som ich uz v kosiku aj so setom a mozem teraz z kosika vsetko vyhodit a znova hladat dalej po tom, co som v maji polamal takmer vsetko, co sa len da