ahojte.
Vyberam pre priatelku BC bežky, mám na muške FISCHER SPIDER 62 CROWN.
Viete mi prosím k nim poskytnúť nejaké info? Vaše, rady, skusenosti .... má ich niekto ? Predom ďakujem

Hlavne riesím jednu zásadnú vec a to, že maju integrovanú dosku IFP a že iné viazanie než Turnamic na integrovanú dosku lyží (IFP) nasadiť nejde.
a tournamic je len NNN viazanie a nie BC NNN .
Čiže na BC bežkách by nebolo BC viazanie a tým pádom ani BC boty, čo je paradox !!
I ked neviem, či ma to až tak musí "trápiť ", nakoľko priateľka je bežkár začiatočník, čiže na Telemarkové zjazdy ani pomysliet, Ona sa len čo najbezpečnejšie dostať dolu kopcom,
Bude jej prosím teda postačovať to NNN viazanie ?
Najčastejšie sa budeme pohybovať na Javorine. Stopa občas je, občas nie, niekedy volný teren po okolí, občas do stopy. ako som sa na nete dočítal, .. do nie profi stopy sa tieto Fishery 68 zmestia, bez toho aby zasadne ničili stopu.
Inak, pozeram, že už sa nejaký ten rôčik "Spidre" vyrabaju. Viete mi prosím poradit, v čom sa líšia jednotlivé ročníky ? Aby som si dal na to pozor aký model mi pošlú.
Ja som objednával moje bc bežky v Sport conrad z AT a teraz sa tiež obhliadam že ich kupim tam, tam uvádzaju že su to 23/24 model.
Len tak na okraj, ja jej budem robit sparring partnera na mojich Fischer Excursion 88 rok 18/19.