To nie je celkom pravda - niekedy býva upravená zo strany Kohútky, až po Kasárne, ale zjazd z Malého Javorníka smerom na Portáš je akčný vždy

. Doplním Kajtovo hlásenie, že aktuálne je úsek Kasárne-Stratenec zjazdný bez problémov.
Ja som bol v sobotu,prekvapilo ma ,že na Kohútke mŕtvo,žiadna priprava svahov....
Zjazd z Malého Javorníka na Portas je síce prudsi ,ale prehľadný,kdežto na druhú stranu je to také zatocene ,každý valí a nevidno za zakrutu a Bác strom zrovna v tom najlepšom🙂
Jeden poznatok-min.rok som obstaral moher Sporten Perun,ale je tam sklamanie ,každá má inu odrazovu komoru a moher nefunguje akoby som si predstavoval,keď je odmäk sa to namoci a nefunguje,asi to impregnuju. Keď je prasan ,tak sa mi zdá ,že hladké navoskovane fungujú lepšie.Odraz lepší a sklz ani nehovorím a s hladkými sa dá aj bruslit ,kdežto moher pri brusleni vyslovene drhne...Čo je výhoda práve na trase ako je Kohútka Kasárne ,kde od Stratenca to býva často strojovo upravené a dá sa pobruslit a trochu zrýchliť a zaťažiť iné partie🙂