zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
Nie vzdy jazdim na Skalke a dostanem sa aj na neupravene stopy a preto som sa rozhodoval podla toho. Nechcel som aby sa mi niekde 15km od auta lyza zlomila ..a co potom. Pri zhanani informacii som sa docital, ze maju o.i. aj spevnenu pätku a ze s oblubou si ich beru pozicovne. Cize zakladny predpoklad aby lyza bola spolahliva a odolna.
NN75 to je naozaj uz davno prekonany system a uz by som sa nikdy nechcel k nemu vracat. Nemyslim, ze je pravdou ze SNS system sa uz moc nepredava...Mam system SNS Pilot na kolieckovych bezkach k tomu skate topanky a mozem povedat, ze som maximalne spokojny s SNS.
Nad radou. ze kup si lyze aspon za 300-400€ sa mozem len pousmiat popod fuzy. Na leto (koliečkove lyze) mam karbonove palize SWIX..tie stali dost € ale na zimu by som ich radsej nebral. Ked sa zlomia...plati to co pri lyzi pri tych 15km od auta...Topanky mam kombi lebo pri zjazde na neupravenom snehu sa da lepsie opriet do toho klbu na clenku, ktore mavaju topanky na skate a combi.
Popis produktu
Bežecké lyže Fischer Fibre Crown sú zavedený model bežiek. Vyhľadávané sú predovšetkým pre svoju stabilitu v kombinácii s ovľádateľnosťou. Tento model dobre poslúži i týmto bežcom, ktorí nemajú vycibrenú techniku, ale neboja sa napríklad i dlhšieho výletu. Jadro lyží je vybavené basalitovými vláknami, ktorých vlastnosti sa takmer nemení v rôznych teplotných podmienkach. Lyže sú v stúpacej komore vybavené technológiou Vario Crown, ktorá zaisťuje perfektný odraz vo všetkých teplotách snehu a ďalej disponujú univerzálnou sklznicou Sintec. Bežky Fischer Fibre Crown sú výborným modelom pre bezstarostné túlanie sa bielou stopou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie vzdy jazdim na Skalke a dostanem sa aj na neupravene stopy a preto som sa rozhodoval podla toho. Nechcel som aby sa mi niekde 15km od auta lyza zlomila ..a co potom. Pri zhanani informacii som sa docital, ze maju o.i. aj spevnenu pätku a ze s oblubou si ich beru pozicovne. Cize zakladny predpoklad aby lyza bola spolahliva a odolna.
NN75 to je naozaj uz davno prekonany system a uz by som sa nikdy nechcel k nemu vracat. Nemyslim, ze je pravdou ze SNS system sa uz moc nepredava...Mam system SNS Pilot na kolieckovych bezkach k tomu skate topanky a mozem povedat, ze som maximalne spokojny s SNS.
Nad radou. ze kup si lyze aspon za 300-400€ sa mozem len pousmiat popod fuzy. Na leto (koliečkove lyze) mam karbonove palize SWIX..tie stali dost € ale na zimu by som ich radsej nebral. Ked sa zlomia...plati to co pri lyzi pri tych 15km od auta...Topanky mam kombi lebo pri zjazde na neupravenom snehu sa da lepsie opriet do toho klbu na clenku, ktore mavaju topanky na skate a combi.
Popis produktu
Bežecké lyže Fischer Fibre Crown sú zavedený model bežiek. Vyhľadávané sú predovšetkým pre svoju stabilitu v kombinácii s ovľádateľnosťou. Tento model dobre poslúži i týmto bežcom, ktorí nemajú vycibrenú techniku, ale neboja sa napríklad i dlhšieho výletu. Jadro lyží je vybavené basalitovými vláknami, ktorých vlastnosti sa takmer nemení v rôznych teplotných podmienkach. Lyže sú v stúpacej komore vybavené technológiou Vario Crown, ktorá zaisťuje perfektný odraz vo všetkých teplotách snehu a ďalej disponujú univerzálnou sklznicou Sintec. Bežky Fischer Fibre Crown sú výborným modelom pre bezstarostné túlanie sa bielou stopou.