zdravim no tak som sa dal do beziek , chcel by som robit klasiku
lenze ma to zopar zadrhelov ....
nejak este neviem prist na chut tomu spustaniu sa dole kopcom na bezkach , ako to robite vy ludia ? (zopar veci ma napada len chcem poznaz aj vas nazor )
dalsia vec su bezky samotne , mam pocit ze uzsie uz byt nemohli, bo sa mi nohy na nich vyvracaju do stran jak tej modelke na mole hehe ,som z toho dost nasrdeny ....
neviem, daju sa zohnat aj sirsie bezky nez je standard ? som otvoreny konstruktivnym nazorom k otazkam ktore som polozil ... silno prakticke veci ma zaujimaju .....
hladas nieco specialne?
v metre maju viac ako solidne fischer power crown, topanky k nim: slange sport alebo tiko sport, rizenek
BB: Ski Centrum Malachov, Acko, byvala Merida, nejaky novy obchod je na Staych Horach (este som nebol), a co to zaujimave kupis v Podlaviciach u
Skor som myslel webshop, na vosky a tak.
Slange sport som kupil nejake oblecenie, Tiko ani neviem, ze sa venuje zime, Rizenek som este nikdy nebol, pozriem.
Ski centrum Malachov je kde?
Acko - dobre ceny - kupil som nohavice, rukavice.
Merida (Stigi Sport) - dobry vyber -tam som konecne kupil topanky. Stare Hory - fantasticky vyber, dobre ceny!!! Ale hlavne zameranie je Skialp, lyzovanie, snowboarding.....bezky maju len Rossignol - tu najzakladnejsiu triedu za 50 EUR, topanok obrovsky vyber snad aj 15 druhov, avsak len NNN a ja mam SNS.
Podlavice neviem co tam je.
Snad najvacsi a najspecializovanejsi raj pre bezkarov je EK SKI na Malachovskej ceste, chlapik je profesionalny biatlonista, vyber do aleluja, mna vsak sklamal. Po prichode som mu povedal, ze zacinam a teda chcem na zaciatok nieco lacne, potom, ked do toho pridem tak zainvestujem. On ma hned tlacil do lyzi za 150-200 EUR, hoci mal na predajni komplet bezky za 50-70, pripadne tam mal aj jazdene. Co ma najviac zarazilo, ze mi nechcel robit paperkovy test, ze komoru nemusim mat, ze sa mam prvu sezonu prechadzat bez komory na ziskanie stability a pod. Takze som tam nic nekupil.
Lyze mi zohnal v Ski Bazar v Novej Bani a aj moja polovicka tak nakupila novu vystroj. Museli sme sice mesiac cakat, pretoze nam to doviezol z vonku ale super. Ma aj nove veci za par euro, avsak su to 3-5 rocne modely (asi stiahnute zostatky zo skladov).
Inac nechapem, ze preco vacsina sportovych obchodov ponuka topanky na NNN!?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v metre maju viac ako solidne fischer power crown, topanky k nim: slange sport alebo tiko sport, rizenek
BB: Ski Centrum Malachov, Acko, byvala Merida, nejaky novy obchod je na Staych Horach (este som nebol), a co to zaujimave kupis v Podlaviciach u
Skor som myslel webshop, na vosky a tak.
Slange sport som kupil nejake oblecenie, Tiko ani neviem, ze sa venuje zime, Rizenek som este nikdy nebol, pozriem.
Ski centrum Malachov je kde?
Acko - dobre ceny - kupil som nohavice, rukavice.
Merida (Stigi Sport) - dobry vyber -tam som konecne kupil topanky.
Stare Hory - fantasticky vyber, dobre ceny!!! Ale hlavne zameranie je Skialp, lyzovanie, snowboarding.....bezky maju len Rossignol - tu najzakladnejsiu triedu za 50 EUR, topanok obrovsky vyber snad aj 15 druhov, avsak len NNN a ja mam SNS.
Podlavice neviem co tam je.
Snad najvacsi a najspecializovanejsi raj pre bezkarov je EK SKI na Malachovskej ceste, chlapik je profesionalny biatlonista, vyber do aleluja, mna vsak sklamal. Po prichode som mu povedal, ze zacinam a teda chcem na zaciatok nieco lacne, potom, ked do toho pridem tak zainvestujem. On ma hned tlacil do lyzi za 150-200 EUR, hoci mal na predajni komplet bezky za 50-70, pripadne tam mal aj jazdene. Co ma najviac zarazilo, ze mi nechcel robit paperkovy test, ze komoru nemusim mat, ze sa mam prvu sezonu prechadzat bez komory na ziskanie stability a pod. Takze som tam nic nekupil.
Lyze mi zohnal v Ski Bazar v Novej Bani a aj moja polovicka tak nakupila novu vystroj. Museli sme sice mesiac cakat, pretoze nam to doviezol z vonku ale super. Ma aj nove veci za par euro, avsak su to 3-5 rocne modely (asi stiahnute zostatky zo skladov).
Inac nechapem, ze preco vacsina sportovych obchodov ponuka topanky na NNN!?