Ak hľadáš čelovku na večerné tréningy, možno sa ti hodí práve tento podarený kúsok.

Posledné mesiace sme testovali bežecký model čelovky od značky Fenix. Ako sa nám s ňou behalo? Postačí táto čelovka aj na iné outdoorové aktivity? Ako funguje a aké má parametre? Ako dlho vydrží svietiť v mrazničke pri - 16 °C? To všetko si zhrnieme vo videu.


Myslím, že Fenix HL32R-T bude na outdoorové aktivity postačovať takmer každému. Kompaktná, pomerne ľahká čelovka s veľmi slušným výkonom si nájde využitie na beh, bežkovanie, turistiku a iné aktivity. Predáva sa za sumu okolo 70 € a na MTHIKER shope ju nájdeš v troch farebných dizajnoch.

Budeme radi, ak do komentára napíšeš, akú čelovku používaš a či uprednostňuješ výkonnejšie a robustnejšie modely, alebo ideš radšej do odľahčenejších a menších verzií. Vždy je to o nejakom kompromise, no myslím, že pri tejto čelovke sa podarilo skĺbiť ľahkosť a kompaktnosť s vynikajúcim výkonom a vlastnosťami.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
viktorvinciktoma 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Test: Vlajková loď – Suunto Vertical Titanium Solar

Test: Vlajková loď – Suunto Vertical Titanium Solar

Veľká výdrž batérie, solárny displej, offline mapy priamo v hodinkách či dvojpásmový GNSS. Čo ešte vie ponúknuť nová vlajková loď od Suunto?
Video: Ľahké a zbaliteľné bundy do nepriaznivého počasia

Video: Ľahké a zbaliteľné bundy do nepriaznivého počasia

Nevieš sa rozhodnúť, ktorú bundu do zlého počasia zvoliť? Ukážeme ti pár šikovných, ľahko zbaliteľných kúskov.
Video: Bežecké vesty - čo ponúkajú rôzne modely?

Video: Bežecké vesty - čo ponúkajú rôzne modely?

Hľadáš bežeckú vestu a nevieš sa rozhodnúť, ktorá je pre teba tá pravá? Pozrime sa na jednotlivé modely a ich vlastnosti.
keyboard_arrow_up