Vianočné darčeky vhodné pre outdoor

Ak cez zimu meníte bicyklovanie za turistiku, alebo iné zimné športy, máme pre vás pár tipov v rámci outdooru.

ALPINA TWIST FIVE HR VL+

Nielen cyklistické, ale hlavne športové okuliare značky Alpina sú vhodné aj na bežecké lyžovanie alebo turistiku. Sklá WARIOFLEX sa automaticky prispôsobujú intenzite okolitého svetla. Táto funkcia je dôležitá pri prechode z tieňa na slnko, alebo pri odrážaní slnečného žiarenia od snehu. Okuliare vyhovujúce športovým požiadavkám, keďže sa neposúvajú ani pri prudkých pohyboch. Cena produktu sa pohybuje okolo 100 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Fenix HM65R

Vhodný darček pre tých, čo radi jazdia po nociach alebo preferujú viacdenné turistiky. Táto čelovka HM65R od Fenix uspokojí každého športovca. Vyznačuje sa pevnou konštrukciou, odolnosťou proti vode ale aj pádu. Svetelný výkon je až 1 400 lúmenov s dosvitom 163 metrov. Batéria má kapacitu 3 500 mAH a je nabíjateľná pomocou USB-C konektora. Hmotnosť čelovky je iba 147 gramov a cena sa pohybuje okolo 95 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Haglöfs Rugged Flex

Nohavice od Haglofs vhodné do prírody, na turistiku, alebo iné športové aktivity pod názvom Rugged Flex. Tieto nohavice sú navrhnuté z elastického, softshellového materiálu tak, aby vydržali náročné podmienky. Nemusíte sa báť vody, vetra a špiny, keďže majú úpravu Flourcarbon free DRW. V páse 2 cvoky a zips, plus elastický pás pre pohodlné nosenie. Cena produktu sa pohybuje okolo 160 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

OTE Energy

Energetický nápoj od anglickej značky OTE, ktorá sa zaoberá výrobou športovej výživy. Vhodný na všetky typy športov, obzvlášť cez zimu, keď sa energia míňa rýchlejšie. Jednoducho stačí zmiešať prášok a vodu a postupne dopĺňať energiu pri športovom výkone. Obsahuje maltodextrín, fruktózu a bez umelých sladidiel a konzervantov. Vhodné aj pre vegánov. Obsah balenia 1,6 kg. Cena produktu sa pohybuje okolo 33 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Craft Active Extreme X

Nová generácia vysoko funkčnej kukly z radu Active Extreme na outdoorové použitie v extrémnych podmienkach. Výhodou je ergonomický strih a elastický, priedušný materiál. Vlákno COOLMAX zaručuje odvod potu, štruktúra z vonkajšiej strany zas dobrú termoreguláciu. Pri výrobe bol použitý materiál SeaQual, vyrobený z recyklovaného odpadu v oceánoch, za čo chválime. Cena kukly sa pohybuje okolo 26 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Sportful Recovery

Ak máte radi dlhšie jazdenie alebo celodennú turistiku, tak značka Sportful, ktorá oblieka aj tým Bora-Hansgrohe, má pre vás ponožky Recovery. Stála kompresia a telesná teplota je zaručená vďaka Dryarn materiálu. Táto tkanina na rozdiel od iných je stála a nemení svoje vlastnosti ani pri dlhom nosení. Hygienická, komfortná a príjemná zároveň. Vhodné na celoročné používanie. Cena ponožiek sa pohybuje okolo 30 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Silvini Tiera

Nohavice od našich západných susedov a „zlatých českých ručičiek". Značka Silvini sa venuje nielen výrobe cyklistického oblečenia a ak hľadáte voľnočasové nohavice, tak je tu model Tiera. Sú vyrobené zo štvorsmerného elastického materiálu, takže sú pohodlné na nosenie, zároveň odolné voči vetru. Vhodné na turistiku a aktívny pobyt. Cena produktu sa pohybuje okolo 80 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Castelli BANDITO WOOL 18

Ponožky od značky Castelli pod názvom Bandito Wool. Konštrukcia ponožiek je navrhnutá ako letná, aby bolo zachovaná hrúbka, no vďaka Merino vlne sú teplé a odolné. Celkové zloženie sa skladá z vlny 60%, polyamidu 30% a elastanu 10%. Manžeta ponožky je vysoká 18 cm. Možnosť si vybrať z rôznych veľkostí a farebných prevedení. Cena produktu sa pohybuje okolo 19 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Karpos FOCOBON

Izolačná bunda vhodná na skialpinizmus, turistiku alebo len tak do prírody od značky Karpos. Zateplená bunda, ktorá udrží teplo aj vo vlhkom stave, vďaka inovatívnej technológii Power flake vhodná aj do extrémnych mrazov. Je vyrobená z 20 denierovej tkaniny Pertex Quantum s DWR úpravou, ktorá je 100 % recyklovateľná. Model v čierno-šedom prevedení. Hmotnosť bundy je 490 gramov a cena sa pohybuje okolo 270 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

CAMELBAK Hot Cap Travel Mug

Vhodný vianočný darček v podobe termohrnčeka od značky Camelbak na všetky typy športových aktivít. Tento hrnček Hot cap udrží nápoj teplý až 6 hodín a studený 24 hodín. Je vyrobený z nerezovej ocele a dvojstenná konštrukcia zabraňuje roseniu. Piť je možné z akéhokoľvek miesta dookola ventilu a tiež je zabezpečený proti odkvapkávaniu. Objem hrnčeka je 0,6 litra a cena sa pohybuje okolo 31 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Osprey Hydraulics

Rezervoár od kalifornskej značky, ktorá vyrába už dlhé roky batohy a doplnky pre outdoor. Tento model má objem 2 litre a antibakteriálnu úpravu AquaGuard. Má zadný anatomický panel, ktorý je vystužený plastom. Pre lepšie čistenie a manipuláciu má široké viečko, odnímateľný náustok a magnetický držiak náustka na batoh. Cena produktu sa pohybuje okolo 51 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Poznáš Slovensko?

Vedomostno-zábavná hra od spoločnosti Dajama pre dlhé (nielen) vianočné večery s kamošmi, či rodinou. Je zameraná na turistiku Slovenska a viaže sa na zaujímavé miesta a naše prírodné alebo kultúrne pamiatky. Zaručene sa dozviete aj niečo nové, navyše je možnosť zvoliť aj ľahšiu náročnosť vhodnú aj pre deti. Cena produktu sa pohybuje okolo 26 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

ROECKL HAINES GTX

Skrehnuté a zmrznuté ruky nemá nikto rád a hlavne pri športe. Značka Roeckl a jej lyžiarske rukavice pod názvom Haines GTX vám ich udržia v teple za každých poveternostných podmienok. Rukavice sa vyznačujú kvalitným spracovaním, GORETEX membránou a kvalitnou kožou na dlani. Výhodou je vodoodolnosť a priedušnosť’ zároveň. Cena rukavíc sa pohybuje okolo 43 €. Viac info nájdete u nás v MTBIKER shope alebo na stránke dodávateľa.

Darčekový kupón

Veľmi zaujímavým darčekom môže byť práve kupón na nákup v našom MTBIKER shope. Ten sa zíde, ak máte problém s výberom, lebo Vaša polovička už všetko má, alebo si nie ste úplne istý, čo by bol ten najvhodnejší darček. Veľkou výhodou je, že kupóny máme v rôznych cenových hladinách, takže si vyberie naozaj každý. Vyhnete sa tak prípadnému vráteniu, či výmene veľkosti. Kupóny môžete nájsť v našom MTBIKER shope na tomto odkaze.

MTBIKER merch

Ak sa vám páči, ako fungujeme, či už z pohľadu zákazníka eshopu alebo čitateľa redakcie, môžete si u nás kúpiť náš oficiálny MTBIKER merch. Tým podporíte nás a nepriamo spolu s nami aj cyklistické projekty a preteky. Napríklad MTBIKER Novodubnický maratón, Častovský cyklookruh, Hornonitriansku enduro sériu a mnoho ďalších, by sme bez vášho nakupovaniu u nás nemohli podporiť. Nájdete tu všetko od ponožiek až po tričká a kávu. Všetky produkty nájdete u nás na MTBIKER shope.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výbava pre outdoor - čo sa môže hodiť PR článok

Výbava pre outdoor - čo sa môže hodiť

Či už sa venujete horolezectvu, bicyklu, alebo si občas radi dáte turistickú prechádzku, vždy potrebujete mať so sebou dobrú výbavu, ktorá nesklame.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
Funkčné oblečenie do hôr - bez zbytočného potu a zápachu PR článok

Funkčné oblečenie do hôr - bez zbytočného potu a zápachu

Funkčné oblečenie si získava čoraz viac priaznivcov. Dôvodom sú vylepšené termoregulačné vlastnosti, no najmä komfort aj počas teplých dní.
keyboard_arrow_up