Výbava na trailový beh - bezpečne, pohodlne a s ľahkosťou

Bežecká sezóna je v plnom prúde a bežcov na cestách aj horách pribúda. Priprav sa aj ty na trailový beh a doplň svoju výbavu o zaujímavé kúsky.

CAMELBAK Circuit Vest

Beh v prírode si vyžaduje patričné vybavenie, ktoré si každý bežec musí niekam zbaliť. Na to poslúži bežecká vesta od značky Camelbak, ktorá je vybavená 1,5 l hydrovakom a poskytuje 5 l úložného priestoru. Na ramenných popruhoch sa nachádzajú vrecká na uloženie fliaš, telefónu či občerstvenia. Má výškovo nastaviteľný hrudný pás aj bočné popruhy. Súčasťou vesty sú aj reflexné prvky a píšťalka. Cena je 79,96 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Inov-8 TRAILFLY ULTRA G 300 M

Prírodné prekážky vám pomôžu prekonať bežecké topánky Inov-8 TRAILFLY G 300. Tento pánsky model je najviac tlmená topánka danej značky a postará sa o pohodlie chodidiel, dokonca aj pri ultra behoch. Technológie topánky zároveň zabezpečujú maximálnu stabilitu a schopnosť vnímať terén. Prirodzenú prácu chodidla podporuje 6 mm drop. Použité materiály ideálnym spôsobom kombinujú priedušnosť, nízku hmotnosť a odolnosť. Ich cena je 189 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Smartwool Run Zero Cushion Low Ankle Pattern

Chodidlám k pohodliu dopomôžu okrem topánok aj správne zvolené ponožky, ktoré by mali mať určité vlastnosti. Výrobca Smartwool prináša tento pánsky model vyrobený z vlny Merino, ktorý je odolný a určený na dlhodobé používanie. Majú nízky strih a sú navrhnuté tak, aby presne sadli do bežeckých topánok. Ponožky držia na svojom mieste, počas behu neskĺzavajú do topánky a vďaka sieťovaným zónam sú priedušné. Ich cena je 15,80 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Karpos LOT RAIN dámska bunda

Na trailový beh sa treba pripraviť obzvlášť dobre v horskom prostredí, kedy sa počasie vie rýchlo zmeniť. Outdoorová bunda Lot Rain poskytne skvelú ochranu pred nepriaznivým počasím v akomkoľvek ročnom období. Ide o nepremokavú, vetruodolnú a zároveň priedušnú bundu, ktorá je navyše vyrobená z ultraľahkého materiálu, ľahko zbaliteľná a nezaberie takmer žiadne miesto. Dámska verzia sa predáva v troch farebných prevedeniach s cenou 210 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Craft dámske nohavice ADV Core Essence

Komfort počas behu pomôžu zabezpečiť aj tieto elastické nohavice od značky Craft. Hodia sa najmä na jarné výbehy, chladnejšie letné dni alebo do horských podmienok, kedy krátke nohavice častokrát nepostačia. Majú všestranné využitie a tento fit strih zabezpečí pohodlie pri akejkoľvek športovej aktivite. Dámy si môžu vybrať z viacerých farieb a predávaju sa s cenou 33,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Black Diamond SPRINTER 500

Vo výbave bežca pri večerných a horských behoch nesmie chýbať čelovka. Sprinter 500 so svetelným výkonom do 500 lúmenov a dosvitom do 52 metrov poskytuje dostatočné osvetlenie, ktoré je možné regulovať pomocou hlavného tlačidla. Má odnímateľný stredový popruh, ktorý je zároveň perforovaný a elastický a hodí s tak na beh. Dobíja sa cez micro USB port a v prípade núdze je možnosť napojenia AAA batériami. Dostupná je v dvoch farbách s cenou 74,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Ortovox First Aid Roll Doc Mini lekárnička

Menšia lekárnička so základnou výbavou by mala byť najmä pri dlhších a horských behoch vždy súčasťou vybavenia. Ortovox vyrába túto ľahkú a kompaktnú lekárničku, ktorá obsahuje všetky potrebné náplaste, obväzy, alu fóliu, nožnice atď. Praktickosť balenia, jednoduchý prístup, prehľadné usporiadanie a potlače s návodmi ušetria v krízovej situácii cenné sekundy, ktoré môžu zachrániť život. Cena lekárničky je 29,90 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

OTE Energetický gél s kofeínom

Pri dlhých a náročných behoch je potrebné pravidelne dopĺňať živiny tak, aby žalúdok nebol príliš zaťažovaný a zároveň pracujúce svaly dostali čo najrýchlejšie potrebnú energiu. Jedno vrecko gélu od značky OTE doplní telu stratené minerály a 100 mg kofeínu zlepší koncetráciu a fyzickú a duševnú pohodu. Gél je v príchuti čierna ríbezľa s koncentrátmi z pravého ovocia a vynikajúcou sviežou chuťou. Cena jedného balenia je 2,59 €. Viac info nájdete u nás v MTHIKER shope.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Funkčné oblečenie do hôr - bez zbytočného potu a zápachu PR článok

Funkčné oblečenie do hôr - bez zbytočného potu a zápachu

Funkčné oblečenie si získava čoraz viac priaznivcov. Dôvodom sú vylepšené termoregulačné vlastnosti, no najmä komfort aj počas teplých dní.
Vystroj sa na jarnú turistiku so správnou výbavou

Vystroj sa na jarnú turistiku so správnou výbavou

Slnko začína hriať, sneh mizne, pomaly sa preklápame do jari. A s inými podmienkami prichádza aj iná výbava.
Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá PR článok

Novinky vo svete športovej elektroniky - Suunto Race hodinky a Suunto Wing slúchadlá

Hodinky určené pre tých, ktorých poháňa výkon a chuť pretekať? Nové Suunto Race s nabitými funkciami sú tu aj s prvými slúchadlami pre športovcov z fínskej produkcie.
keyboard_arrow_up