Darčeky pre bežcov a bežkyne

Obdaruj svojich blízkych bežeckým oblečením a vybavením. Tieto kúsky pod stromčekom určite potešia všetkých bežcov.

BRIDGEDALE TRAIL RUN LW CREW - 16 €

Ponožky pod stromčekom nikdy nesmú chýbať. Ak chceš obdariť bežca, siahni po kvalitných bežeckých ponožkách. Tento model od Bridgedale je ako stvorený do terénu počas chladnejších dní. Mäkké polstrovanie špeciálnou T2 technológiou na päte, špičke a v oblasti achilovky chráni voči nárazom a predchádza tak otlakom. Stabilitu podporuje kompresia v oblasti členka a v strede chodidla. Nájdeš ich v rôznych farbách na našom MTHIKER shope za cca 16 €, prípadne si pozri dostupné alternatívy.

MTBIKER multifunkčná šatka - 15 €

Neodmysliteľnou súčasťou výbavy bežca v chladnejších mesiacoch je multifunkčná šatka, ktorá si nájde využitie na rôzne spôsoby. Ak ťa zastihne nepríjemný vietor alebo chlad, výborne poslúži ako ochrana hlavy, krku a tváre. Vyrobená je z príjemného materiálu a použiť ju vieš na všetky outdoorové aktivity. Šatka s logom MTBIKER je dostupná v troch farbách - oranžovej, ružovej a čiernej a jej cena je necelých 15 €. Na našom MTHIKER shope nájdeš pestrý výber šatiek od rôznych značiek.

Craft ADV Microfleece - 20 €

Pri intenzívnej aeróbnej aktivite poslúži skvelo na ochranu hlavy funkčná čelenka Craft ADV Microfeece. Vďaka jemnému česanému fleecu na vnútornej strane čelenky sa hodí najmä na zimné outdoorové aktivity ako beh, bežkovanie, skialp a iné. Materiál je príjemný a elastický a univerzálna veľkosť sa prispôsobí každému. Na výber je množstvo rôznych farieb a cenovka sa na našom MTHIKER shope pohybuje na úrovni 20 €. Ak hľadáš iný model, tak z našej ponuky si vyberie každý.

Lifesystems Light & Dry Nano - 18 €

Lekárnička by mala byť súčasťou bežeckej výbavy, obzvlášť pri dlhších a horských behoch. Značka Lifesystems vytvorila tútu ultraľahkú lekárničku, ktorá v bežeckej veste nezaberie takmer žiadne miesto. Materiál je vodeodolný a jednoduché balenie zaručuje praktickú a rýchlu manipuláciu. Lekárnička obsahuje základné vybavenie, ktoré je možné doplniť o ďalšie potrebné kúsky. Predáva sa v cene okolo 18 € na našom MTHIKER shope, kde sú dostupné aj ďalšie alternatívy.

Black Diamond MONT BLANC - 20 €

Keď vonku prituhuje, rukavice sú dôležitou súčasťou bežeckej výbavy. Ideálnou voľbou do chladných a veterných podmienok sú tieto robustnejšie, ale pružné a odolné rukavice od značky Black Diamond. Na dlani je elastický materiál s protišmykovým silikónovým vzorom pre lepší úchop bežeckých palíc. Končeky prstov sú prispôsobené na ovládanie telefónu. Hodia sa pre bežcov aj bežkyne a s cenovkou okolo 20 € sú na našom MTHIKER shope, kde nájdeš aj rôzne ďalšie bežecké rukavice.

Deuter Pulse 1 ľadvinka - 25 €

Na beh kratších vzdialeností, kedy so sebou nepotrebuješ veľa vybavenia, sa môže hodiť bežecká ľadvinka Deuter Pulse. Nachádza sa na nej jedno vrecko na zips a puzdro na fľašu s objemom 0,5 l. Fľaša však nie je súčasťou. Materiál ľadvinky je dobre priedušný a jej obvod sa dá prispôsobiť na rôzne typy postáv jednoduchou plastovou sponou. Dostupná je v troch farbách a na našom MTHIKER shope ju nájdeš za cca 25 €. Ak ti ľadvinka nestačí, siahnuť môžeš aj po bežeckej veste alebo batohu.


Craft Active Intensity - 50 €

Funkčná spodná vrstva je základom pri aktívnom pohybe a jej výber netreba podceniť. Tričko Craft Active Intensity je ideálne na beh v miernych až chladných podmienkach. Elastická tkanina s bezšvovým dizajnom sa perfektne prispôsobí na telo a pletenina s rozdielnou štruktúrou zaručí komfort a reguláciu telesnej teploty. Na našom MTHIKER shope ho nájdete v štyroch farbách s cenovou do 50 €. Pozri si našu pestrú ponuku spodných vrstiev a vyber si, čo ti vyhovuje.

Craft Motion - 50 €

Azda každá bežkyňa ocení kvalitnú športovú podprsenku. Craft Motion je vhodná pre všetky dámy, keďže sa dá prispôsobiť požiadavkám každej z nás. Nastaviteľné ramienka a vyberateľná výstuž zaručí, že tento model bude vyhovovať takmer každej bežkyni. Na výber je 7 rôznych farebných variantov, takže zladiť sa s bežeckým outfitom nebude problém. Cena podprsenky je necelých 50 € a nájdeš ju na našom MTHIKER shope. Ak chceš siahnuť po inom modeli, pozri si aj ďalšie možnosti.

Northfinder NORTHKIT - 55,99 €

Minimalistický dizajn, zbaliteľnosť a nízka hmotnosť je pri dlhých behoch vlastnosť, ktorú každý bežec ocení. Bunda Northfinder NORTHKIT je kúsok, ktorý toto všetko spĺňa. Ak ju zbalíš do goliera, v batohu ti nezaberie takmer žiadne miesto. Zároveň disponuje skvelými vlastnosťami vetruodolnosti, vodeodolnosti aj paropriepustnosti. Tento praktický kúsok sa predáva v rôznych farbách s cenou 55,99 € na našom MTHIKER shope, kde nájdeš aj množstvo ďalších modelov.

Black Diamond SPRINTER 500 - 75 €

Ak sa nechceš v zime obmedzovať len na denné svetlo, zaobstaraj si túto bežeckú čelovku. Je ľahká, dobre vyvážená a s výkonom 500 lúmenov dosvieti do vzdialenosti 52 m. Intenzita aj sklon svetla sa dá jednoducho regulovať a prispôsobiť. Prednosťou je zadné červené svetlo, ktoré výrazne zvyšuje bezpečnosť najmä v rušnejších častiach. Popruhy sú priedušné s reflexnými prvkami a stredový popruh je odnímateľný. Na MTHIKER shope ju nájdeš za 75 €, prípadne si vyber z alternatív.

Silvini Grado - 90 €

Ako druhá vrstva v chladnejších dňoch bežcom poslúži mikina Silvini Grado. Na prednej časti sa nachádza zateplená primaloft vrstva a zadná časť je z tenšieho priedušného materiálu. Táto kombinácia materiálov je ideálna na dynamickú aktivitu a zaručí ti tepelný komfort a zároveň odvod potu z tela. Zadná časť mikiny je predĺžená a rukávy sú zakončené elastickou manžetou. Na našom MTHIKER shope ju nájdeš v cene do 90 € vo viacerých farbách. Prípadne si pozri ďalšie zateplené mikiny.

Karpos LAVAREDO - 90 €

Vesta Karpos Lavaredo je skvelou voľbou, ak je na bundu príliš teplo. Použitý materiál ochráni pred vetrom, dažďom či snehom a zabezpečuje aj výbornú priedušnosť. Vesta je mimoriadne flexibilná, čo ju robí obzvlášť vhodnou na beh a iné aeróbne aktivity. Prednosťou je aj kompaktnosť, keďže sa dá jednoducho zbaliť do vlastného vnútorného vrecka. Model Karpos LAVAREDO sa predáva v rôznych farbách s cenou okolo 90 € a v našej ponuke nájdeš aj množstvo iných viest určených na beh.

Silvini Movenza - 90 €

Zateplené legíny Silvini Movenza potešia určite každú bežkyňu, ktorú od behu neodradia ani chladnejšie dni. Vpredu sú chránené membránou proti vetru a vode, zadná strana je priedušnejšia a pružná. Legíny sú elastické a neobmedzia ťa pri behu ani pri inej dynamickej aktivite. Na dolnom okraji je krátky zips a na vnútornej strane sú protišmykové pásiky, ktoré zaručia, že sa pri behu nebudú posúvať. Nájdeš ich na našom MTHIKER shope v cene okolo 90 € a dostupných je aj množstvo iných bežeckých nohavíc.


Inov-8 VENTURELITE 4 - 92 €

Na dlhšie behy, kedy už bežecká ľadvinka nepostačuje, odporúčame siahnuť po bežeckej veste. Značka Inov-8 prichádza s prepracovanou vestou VETURELITE s objemom 4 l. Vesta má premyslene rozložené vrecká, pútka na zachytenie palíc aj sťahovateľné gumičky na vonkajšej strane, kde sa dá jednoducho uchytiť napr. bunda. Predáva sa v jednej univerzálnej veľkosti prispôsobiteľnej popruhmi. Na našom MTHIKER shope ju nájdeš za 92 €. Dostupné sú aj iné modely.


Inov-8 ROCLITE 290 - 140 €

Základom pri behu je kvalitná bežecká obuv. Model Inov-8 ROCLITE 290 v sebe kombinuje skvelé vlastnosti trailovej bežeckej topánky. Drop s výškou 4 mm poskytne komfort aj výbornú vnímavosť povrchu. Veľkou výhodou podrážky je prímes grafénu, ktorý zväčšuje flexibilitu, odolnosť a oderuvzdornosť. Širší priestor v oblasti špičky rešpektuje anatomický tvar chodidla. S cenou okolo 140 € ich nájdeš na našom MTHIKER shope. V ponuke je aj množstvo iných bežeckých topánok.

Pre viac bežeckého vybavenia a oblečenia nazri do bežeckej sekcie na našom MTHIKER shope a priprav seba a svojich blízkych na beh aj v tomto chladnejšom období.

Máme pre Teba pripravené aj ďalšie darčeky:

info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dobrodružstvo v zasnežených Levočských vrchoch

Dobrodružstvo v zasnežených Levočských vrchoch

Zvládneme zimný beh cez Levočské vrchy? Alebo to bude skôr utrpenie?
Video: Ako si užiť beh v zime?

Video: Ako si užiť beh v zime?

Spolu si zabehneme zasneženou Kôprovou dolinou a ukážeme si praktické kúsky oblečenia nielen na beh.
Video: Beh v zime - výber oblečenia

Video: Beh v zime - výber oblečenia

Aké oblečenie je vhodné na beh v zimnom období? Pozrime sa na šikovné tipy.
keyboard_arrow_up