Darčeky pre outdoorových nadšencov

Vianoce sa blížia a hoci nie sú len o darčekoch, nový kúsok pod stromčekom poteší nejedného turistu.

Ako darček od nás máš zľavu 22 € pri nákupe nad 220 € s kódom „VIANOCE22". Zľavu môžeš využiť do 18. 12. 2022. Zľava neplatí na darčekové poukazy.

Atsko Water Repellent - 9€

V prípade kožených či textilných topánok je nutné ich v zime naimpregnovať, čím sa zlepšia ich vodeodolné vlastnosti. Okrem toho, že impregnačný sprej Atsko Water Repellent vytvára po aplikácii ochranný film, ktorý vďaka dobrej adhézii pôsobí dlhodobo, je šetrný voči obuvi samotnej. Nezanecháva na nej mastné škvrny, rovnako ani nemení farbu či vzhľad materiálu. Balenie s objemom 236 ml je v cene 9 € na našom MTHIKER shope, kde nájdeš aj iné prípravky na ošetrenie obuvi.

Tričko MTHIKER - 15,89 €

Lásku k horám môžeme dávať najavo každý deň, napríklad aj pomocou nášho MTHIKER trička. Skĺbilo kvalitnú 100% organickú bavlnu, spĺňajúcu vysoké ekologické i etické požiadavky, s jednoduchou, no peknou potlačou na hrudníku, ktoré má taktiež ekologickú certifikáciu GOTS, spolu s menšími logami na rukáve a chrbte. Okrem toho, kúpou tohto trička podporíš aktivity a tvorbu nášho webu. Jeho cena je 15,89 € a nájdeš ho na našom MTHIKER shope, kde máme v ponuke aj iné dizajny.


Kellys KLS Tank 20 - 16,90 €

Vodný vak Kellys KLS Tank 20 s objemom 2 l vie byť dobrým pomocníkom, keďže pri potrebe doplniť tekutiny netreba skladať batoh z pliec. Hadička vedúca z vaku s dĺžkou až 100 cm je potiahnutá termo návlekom, ktorý zabráni namŕzaniu vody. Zakončená je náustkom s krytom proti nečistotám ošetreným antimikrobiálnou úpravou. Vďaka uzáveru Slide Lock sa bude jednoducho čistiť. Cena hydrovaku je 16,90 € a nájdeš ho na našom MTHIKER shope. K dispozícii sú rôzne hydrovaky aj fľaše.


Hikemates magazín - 18 €

Druhé vydanie magazínu Hikemates sa venuje najmä zimným témam – od zaujímavých príbehov ako zlyžovanie vrcholu K2 cez prežitie v lavíne a hrozbu ubúdajúcich ľadovcov až po nástrahy zimnej turistiky. Tým, že nasneží, sezóna nekončí, ba práve naopak. Pre mnohých sa dostávame do najkrajšieho obdobia na turistiku a tento magazín ti dá zopár dobrých rád a tipov, ako si ju čo najviac užiť. Jeho cena je 18 € a nájdeš ho na našom MTHIKER shope, kde sú aj iné inšpiratívne knihy.

Lifesystem Trek - 25,99 €

Lekárnička je pri turistike „must have“ a neplatí to len pre zimu. Lifesystem Trek obsahuje všetko, čo by sa mohlo zísť pri ošetrení rán, škrabancov či otlakov. Samozrejmosťou je množstvo obväzov či leukoplast, nájdu sa však aj nožnice, pinzeta či mikroporézna páska. Obal je vyrobený z vodeodolného Ripstop materiálu, navyše je vybavený pútkom, aby bolo možné lekárničku nosiť na opasku. Jej cena je 25,99 € a nájdeš ju na našom MTHIKER shope. Dostupné sú aj ďalšie lekárničky.


Osprey Ultralight Dry Sack 6 l - 25,90 €

Mnohokrát na túru nosíme veci, ktoré chceme ochrániť pred vlhkosťou, či už ide o techniku, suché oblečenie alebo jedlo. Práve pre tieto účely vyvinula značka Osprey vodeodolný obal Ultralight Dry Sack. Má objem šesť litrov a je vyhotovený zo silikonizovaného Ripstop Nylonu, ktorý zabezpečuje úplnú nepremokavosť. Je dostupný vo viacerých farbách, pričom jeho cena je 25,90 € a nájdeš ho na našom MTHIKER shope. V ponuke sa nachádzajú aj iné pomôcky na ochranu pred vlhkosťou.

Craft Warm 2-pack - 29,99 €

Teplé ponožky sú základ, či už ideš v zime na turistiku, zabehať si, bežkovať či skialpovať. Ponožky Craft Warm ponúkajú vhodnú kombináciu syntetických materiálov a merino vlny, výsledkom čoho je dobrá termoregulácia, odvod potu, pružnosť a pohodlie pri nosení. Na chodidle sú zosilnené, čím sú nárazy pri chôdzi ešte viac tlmené. V balení sa nachádzajú dva páry a cena balenia je 29,99 €. Nájdeš ho na našom MTHIKER shope. Ponožiek nie je nikdy dosť, neváhaj a zaobstaraj si aj ďalšie páry.

Bergans Ruffen 12 - 44,99 €

Batoh Aksla Ruffen 12 je ideálom pre nenáročné túry s tými najmladšími. Ponúka totiž nielen šikovný úložný priestor s dvomi bočnými vreckami, no najmä oporu v podobe vystuženého chrbtového systému, ramenných popruhov a bedrového pásu, ktorý tiež odľahčí chrbticu. Batoh disponuje aj množstvom reflexných prvkov, dokonca aj pútkom na lyže. Jeho cena je 44,99 € a nájdeš ho na našom MTHIKER shope spolu s množstvom turistických batohov nielen pre tých najmenších.


Black Diamond Trail Explorer 3 - 49,99 €

Prínosy palíc pri turistike v zime naberajú na dôležitosti – či už pre lepšiu stabilitu chôdze v šmykľavom teréne, alebo odľahčenie nôh pri výstupe. Palice Trail Explorer 3 sú trojdielne, čo znamená jediné – kompaktnosť. Zmestia sa hocikam a je možné ich opätovne rozložiť a zaistiť systémom FlickLock. O zmienenú stabilitu sa starajú najmä odolné oceľové hroty na spodku paličiek. Na výber sú v dvoch rôznych farbách s cenou 49,99 €. Nájdeš ich na našom MTHIKER shope, kde si môžeš vybrať aj z iných modelov.

GSI Outdoors Glacier Stainless - 51,99 €

Termoska je v zime jedným z elementárnych kúskov výbavy. Model od GSI Outdoors deklaruje izoláciu teplého nápoja 30 hodín, studeného nápoja až 32 hodín. Ventil nie je nutné úplne odskrutkovať a po niekoľkých otočeniach ponúka tri rôzne výpusty. Robustný uzáver možno použiť aj ako pohár, pričom pri nalievaní obstojí ako v dobrých, tak aj náročných podmienkach. Predáva sa v rôznych farbách s cenou 51,99 € na našom MTHIKER shope, kde nájdeš aj množstvo iných termosiek a fliaš.


Viking Yosemite - 69,99 €

Dámska mikina Yosemite je všestranný kúsok, ktorý možno využiť pri širokej škále športov, najmä vďaka jej parametrom. Je vyhotovená z kvalitného polyesteru, ktorý je priedušný a ponúka vysoký vodný stĺpec. Jej všestrannosť navyšujú aj vystužené časti na ramenách, pažiach a lakťoch, ktoré značne zvyšujú životnosť. Zároveň je mikina veľmi pohodlná a flexibilná, s množstvom vreciek. Jej cena je 69,99 € a nájdeš ju na našom MTHIKER shope alebo si môžeš zaobstarať iný kúsok z ponuky.



Nortec Trail - 75 €

Stabilita v teréne však nie je len doménou palíc. Ruku k dielu občas priložia aj retiazkové mačky. Model Nortec Trail sa radí k najľahším na trhu a je ideálny ako na turistiku, tak aj na zimný beh. O „zahryznutie sa“ do terénu sa stará štrnásť hrotov z nerezovej ocele, ktoré sú rovnomerne rozložené na špičke aj päte. Celok spája dohromady silikónový remienok, ktorý odolá mrazom až do - 60°C. Cena za pár je 75 € a nájdeš ich na našom MTHIKER shope, kde je pestrý výber rôznych modelov.



Fenix HM65R - 94,90 €

Kvalitná čelovka vie byť pri turistike a kempingu skvelým parťákom, či už sa jedná o prespávanie v lese, alebo nočný pochod. Fenix HM65R disponuje dvomi diódami, pričom diaľková ponúka svetelný tok 1000 lúmenov. „Druhé husle“ hrá dióda so svetelným tokom 400 lúmenov. Sú osadené v odolnom tele, ktoré vydrží aj tvrdšie zaobchádzanie, vodu či pády. Cena čelovky je 94,90 € a nájdeš ju na našom MTHIKER shope s veľkým výberom ďalších čeloviek od rôznych značiek.

Icebreaker 200 Oasis - 99,99 €

Merino si vo svete outdooru vybudovalo stabilnú pozíciu a tričko Icebreaker 200 Oasis je toho dôkazom. Práve merino vlna ponúka skvelý odvod potu a termoreguláciu, navyše je odolnejšia voči zápachom oproti syntetickým náprotivkom. Pohodliu napomáhajú aj ploché švy, ktoré znižujú trenie a zároveň sú na ramenách predsadené. To eliminuje nepríjemné pocity pri nosení batoha. Cena terma je 99,99 € a nájdeš ho na našom MTHIKER shope, kde si môžeš vybrať spodnú vrstvu podľa svojich požiadaviek.

Suunto 9 Peak - 569 €

Pre tých, ktorí chcú svoj tréning posunúť na najvyššiu úroveň, sú tu GPS športové hodinky Suunto 9 Peak. Titánové telo ich predurčuje na použitie aj v najnáročnejších podmienkach. Ponúkajú množstvo športových režimov, plánovanie tréningu, intervalov či sledovanie kvality spánku. Toto všetko sa pohodlne ovláda pomocou dotykového displeja a troch tlačidiel na boku hodiniek. Ich cena je 569 € a nájdeš ich na našom MTHIKER shope spolu s ďalšími modelmi od rôznych značiek.

Máme pre teba pripravené aj ďalšie darčeky:

info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Čím obdarovať outdoor nadšenca? Radi pomôžeme

Čím obdarovať outdoor nadšenca? Radi pomôžeme

Chcel/a by si obdarovať svojho blízkeho, ktorý miluje pobyt v prírode, ale nevieš čím? Naše skúsenosti sme tentokrát pretavili do výberu vhodných darčekov.
Test: Outdoor legíny, ktoré sa stanú tvojou druhou kožou - Fjällräven Abisko Varm Trekking

Test: Outdoor legíny, ktoré sa stanú tvojou druhou kožou - Fjällräven Abisko Varm Trekking

Obliecť si na seba nohavice, o ktorých nevieš, že ich máš na sebe a pritom ešte príjemne hrejú? Je to vôbec možné?
Darčeky pre bežcov a bežkyne PR článok

Darčeky pre bežcov a bežkyne

Obdaruj svojich blízkych bežeckým oblečením a vybavením. Tieto kúsky pod stromčekom určite potešia všetkých bežcov.
keyboard_arrow_up