Liptov Ride - päť disciplín za jeden deň

Jedinečné štafetové preteky v krásnom prostredí Liptova, ktoré v sebe kombinujú letné a zimné športy? Vitajte na Liptov Ride.

Tento rok sme sa spoločne ako tím MTHIKER pretekov zúčastnili a musím povedať, že to bola fakt vydarená akcia, ktorá predčila naše očakávania. Preteky sú výnimočné, pretože v štafete sa kombinuje 5 disciplín: bike, skialp, freeride, beh a kajak.

Z pretekov sme natočili aj 2 samostatné videoreporty. Bikeri preteky odštartovali v areáli vodného slalomu v Liptovskom Mikuláši a túto časť v podaní Imra si môžeš pozrieť aj s videom na webe MTBIKER.

Pokračovanie zvyšných disciplín skialpu, freeridu, behu a kajaku nájdeš u nás na YouTube kanáli MTHIKER. Tešiť sa môžeš na skialp z Lúčok na Chopok v podaní našej Aďky, následne freeride z Chopku v podaní Adama, ďalej som pokračoval ja, behom naspäť do areálu, kde náš boj ukončil kajakár Tomáš. Video ťa prenesie priamo do diania a podelíme sa aj o naše dojmy po pretekoch.


Aké boli výsledky?

Celkovo sme skončili na 21. mieste s časom 4:01. Kto by si chcel pozrieť výsledky podrobnejšie, môže tak urobiť na tomto odkaze. V porovnaní s víťazmi „Rýchle šípy” máme čo doháňať, pretože víťazi mali čas 2:52 v podaní bike: Ján Hálik, skialp: Matúš Danko, freeride: Marek Didek, beh: Andrej Paulen a kajak: Valerián Remetei.

Sme radi, že sme si ako MTHIKER/MTBIKER zasúťažili a zároveň preteky podporili a stali sa jedným z hlavných partnerov tohto podujatia. Celú akciu sme si užili plnými dúškami a už teraz sa tešíme na nasledujúci ročník. Ďakujeme za túto super zorganizovanú akciu všetkým, ktorí sa na tohtoročnom Liptovride podieľali.
report_problem Našiel si v texte chybu?
viktorvinciktoma 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: Liptov Ride v ženskom MTHIKER nasadení

Reportáž: Liptov Ride v ženskom MTHIKER nasadení

Legenda hovorí, že Liptov Ride treba zažiť. Poďte sa s nami pozrieť, čo všetko čaká na pretekárov počas tejto kráľovnej v pestrosti disciplín.
Reportáž: Liptov Ride – unikátne preteky v srdci Liptova

Reportáž: Liptov Ride – unikátne preteky v srdci Liptova

Táto súťaž dokonale vykresľuje možnosti športového vyžitia na Liptove a láka stále viac ľudí s cieľom zašportovať si, zabaviť sa a zažiť skvelý deň v kruhu ľudí s podobnými záujmami až v piatich outdoorových športoch.
Reportáž: Od Tatier k Dunaju – keď sa z individuálneho behu stane tímový výkon

Reportáž: Od Tatier k Dunaju – keď sa z individuálneho behu stane tímový výkon

Od Tatier k Dunaju je 345 km dlhý štafetový beh. 6 alebo 12-členné tímy pretekajú na trati z Jasnej v Nízkych Tatrách až po Tyršovo nábrežie v Bratislave. Prečo bežcov lákajú tieto odbehnuté kilometre s minimom spánku a pohodlia?
keyboard_arrow_up