Turistické oblečenie do prvých letných dní

Dlhoočakávané oteplenie konečne prichádza a s ním prichádza aj zmena v obliekaní. Čo by pri prvých túrach s letným nádychom nemalo chýbať?

Icebreaker M Sphere II SS – 76,99 €


Tričko M Sphere sa osvedčí pri turistike, behu, lezení na ferratách, ale aj pri každodennom nosení počas horúcich dní. Je veľmi priedušné a takmer nič neváži, keďže je vyrobené z ultraľahkého materiálu Cool-Lite™. Ten obsahuje aj merino vlnu, ktorá zabezpečuje termoreguláciu na vysokej úrovni za každých podmienok. Vďaka nej je tričko vysoko priedušné a odoláva zápachu. Nájdeš ho vo viacerých farebných vyhotoveniach spolu s ďalšími tričkami na našom MTHIKER shope.

Devold Nibba Pro Merino – 167 €


Mikina Nibba Pro slúži ako náhrada ľahkej bundy, keďže výborne izoluje aj vtedy, keď mierne navlhne. Priedušná merino vlna zaručuje rýchly odvod potu z tela, pričom chrbát vesty je predĺžený, aby boli chránené aj kríže. Zároveň je vďaka predĺženému golieru s kapucňou chránený aj krk. Na veste sa nachádza niekoľko praktických vreciek na zips. So svojou odolnosťou, zabezpečenou dvojitými lemami, sa nestratí ani v náročných podmienkach. Túto i iné vesty nájdeš na našom MTHIKER shope.

Montane Minimus Stretch – 154 €


Ľahká a šikovná bunda Minimus Stretch je vhodná predovšetkým na beh či iné horské aktivity. Ponúka vysokú odolnosť voči vode a rovnako tak aj komfort, či už z hľadiska strihu, alebo použitých materiálov. Okrem reflexných detailov potešia aj vodoodolné vrecká, pričom v ľavom z nich je aj otvor pre slúchadlá. Minimalizmus tejto bundy podčiarkuje fakt, že sa dá zbaliť do jedného z vreciek a ani v batohu tak nezaberá veľa miesta. S ďalšími nepremokavými bundami ju nájdeš aj na našom MTHIKER shope.

Mountain Equipment Zeno – 109 €


Hardshellové nohavice Zeno slúžia ako vrchná vrstva v prípade náhleho zhoršenia počasia. Sú ľahučké a jednoducho zbaliteľné. Ich polyamidový základ je skombinovaný s 2,5-vrstvovou membránou Drilite®. Tá zabezpečuje odolnosť voči vode, no takisto priedušnosť a odolnosť voči oderu. Ergonomický strih nohavíc dodáva maximálnu voľnosť pohybu a praktickosť nohavíc je navýšená zipsami, vďaka ktorým sa dajú obliecť aj cez topánky. S ďalšími modelmi ich nájdeš aj na našom MTHIKER shope.

Inov-8 Race Elite 3/4 Tight – 42,99 €


Dámske trojštvrťové elastické nohavice Race Elite sa hodia na výkonnostný beh či turistiku. Vďaka pevnému materiálu podporujú v pohybe, sú odolné a keďže sa skladajú z niekoľkých dielov, spojených plochými švami, sú aj veľmi komfortné. Na ich zadnej odvetranej strane sa nachádza niekoľko vreciek na drobnosti. Šikovným detailom sú reflexné prvky, zvyšujúce bezpečnosť pri behu či turistike za šera. Tieto i iné nohavice nájdeš na našom MTHIKER shope.

Hannah Pelton – 29,90 €


Funkčné tričko Hannah Pelton ocenia najmä vyznávači aktívneho životného štýlu, bežci a turisti. Je vyrobené z rýchloschnúceho materiálu AFT Quick Dry, ošetreného antibakteriálnou úpravou Polygiene. Tá navyšuje odolnosť materiálu voči zápachu. Tričko je v duchu moderného dizajnu dekoratívne prešité a nezabudlo sa ani na reflexné detaily pre vyššiu bezpečnosť. Okrem modrej je dostupné aj v atramentovej farbe a spolu s ďalšími tričkami ho nájdeš na našom MTHIKER shope.

Ortovox 120 Competition Light – 76 €


Tričko Competition Light je určené na extrémne výkony za každých podmienok. Je upletené z merino vlny bezšvovou technológiou, ktorá zabezpečuje maximálny komfort. Merino vlna mu dodáva jedinečné termoregulačné a rýchloschnúce vlastnosti. Vďaka technológii „body mapping“ je šírka úpletu uspôsobená miestam najviac vystaveným potu. Tričku tak dodáva žiadanú ľahkosť. Aj v olivovom a čiernom vyhotovení ho spolu s ďalšími modelmi nájdeš na našom MTHIKER shope.

Ortovox Fleece Light – 142 €


Mikina Fleece Light sa vyznačuje nižšou gramážou, preto je vhodná ako vrchná vrstva v lete. Tasmánska merino vlna jej dodáva priedušnosť a elasticitu, pričom je takisto veľmi komfortná. „Vaflová“ štruktúra zabezpečuje odvod vlhkosti zvnútra a zároveň odolnosť materiálu zvonka, čo navyšuje jej životnosť. Okrem toho dodáva veste neoprénový efekt, keďže drží teplo vnútri a zároveň neumožňuje prefúknutie zvonka. Túto aj ďalšie mikiny nájdeš na našom MTHIKER shope.

Bridgedale Hike MW MP Boot – 21,90 €


Teplé trekingové ponožky Bridgedale Hike sú určené na turistiku v akýchkoľvek, aj tých najťažších podmienkach. Prímes merino vlny totiž spoľahlivo a najmä rýchlo odvádza pot z nôh. Ich Y Heel konštrukcia chráni pred zvliekaním, ktoré by mohlo spôsobiť otlaky a navyšuje komfort pri nosení. Okrem toho sú ponožky vďaka vláknam Endurofil trvácne a nezrážajú sa pri praní. Sú dostupné aj v sivom či modrom vyhotovení a s ďalšími modelmi ich nájdeš na MTHIKER shope.

MTHIKER trucker – 18,89 €


Šiltovka je pri letných túrach a pochodoch priam „must have“ z hľadiska ochrany pred slnkom a páľavou. Oficiálna šiltovka z dielne MTHIKER má ohnutý šilt a v zadnej časti nájdeme sieťovinu pre odvod tepla z hlavy a zlepšenie komfortu pri nosení. Na prednej strane sa nachádza veľké logo MTHIKER, umiestnené na tzv. velcro patch. Kúpou tejto šiltovky podporíš našu tvorbu a turistické i cyklo aktivity. S ďalšími šiltovkami ju nájdeš na našom MTHIKER shope.

Ak ťa zaujíma viac letného oblečenia, môžeš navštíviť náš MTHIKER shop.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

 Slovinsko: 5 neodolateľných destinácií, ktoré musíš vidieť

Slovinsko: 5 neodolateľných destinácií, ktoré musíš vidieť

Počas leta sme na prelome júla a augusta mali voľný víkend. Kam pôjdeme? Dohadovali sme sa s priateľkou... do Slovinska.
Test: Vlajková loď – Suunto Vertical Titanium Solar

Test: Vlajková loď – Suunto Vertical Titanium Solar

Veľká výdrž batérie, solárny displej, offline mapy priamo v hodinkách či dvojpásmový GNSS. Čo ešte vie ponúknuť nová vlajková loď od Suunto?
Speedhiking alebo ako turistikovať svižne a s ľahkosťou

Speedhiking alebo ako turistikovať svižne a s ľahkosťou

Chceš sa pohybovať v horách rýchlejšie, výkonnejšie a naľahko? Vyskúšaj speedhiking.
keyboard_arrow_up