Behavam len cez zimu, okt-jan, max podla pocasia feb, 5-10km, 1-2, zriedka max 3x tyzden. Cesta/teren pol na pol, aj pri tom terene je vzdy cca polovica cesta kym sa tam a spat dostanem. Za rozbehaneho sa uz praveze povazujem, ak sa to tak da pri mojich objemoch nazvat

Je pravda ze teraz som viac zaradil kopce a tym padom aj z kopca, ale vsimam si to asi uz mesiac, defacto od zaciatku tejto mojej bezeckej sezony, kedy som behal len cestu/rovinu. Doteraz to bola len lava noha, naposledy uz aj prava. Pri beznej chodzi v beznej
obuvi to nevnimam, ani ma to netlaci nic. Len pri zlom pohybe ked zle dostupim a pod. na tu vnutornu stranu. Ponozky nosim stredne hrube, ked si ale tak uvedomujem tak pouzivam teraz ine, mozno trochu tensie a "smyklavejsie" ako minuly rok, skusim to s tymi povodnymi. No neviem, nemyslim si.. Skor by som to pocitovo pripisal zmene doslapu, ale zas myslim ze robim vsetko stale rovnako

Alebo vybehanej/zodratej niektorej vrstvy podrazky/vlozky.
Prave som si vyhliadol nove polo/trailove boty, tak by to bola paradna zamienka na vymenu

vo viere ineho tvaru boty/prenasania hmotnosti a odstranenie problemu. Ale zas nechcem hned a zatial zbytocne kupovat...