Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
behanie je super. kym som nesadol na bike tento rok tak som behal takmer kazdy den. S dlzkou trasy je to tak ze ked sa nad tym teraz zamyslis tak si povies ze 10-15 minut ti staci na zaciatok /to je ok/. O tyzden ta to bude tahat skusit to na 30 minut. No a potom ti kvalitne prestrihne a zacnu sa ratat kilaciky ako na biku. Ani sa nenazdas a budes si behavat 20km behy a rozmyslat pri nich ake to asi je odbehnut maraton. Je pravda ze som sa nechal pocut ze odbehnem Kosicky maraton. Tento rok mi to nevyslo, ale posnazim sa na buduci... Takze ja beh schvalujem aj ked vela profi cyklistov ti povie ze beh a bike nejdu k sebe. Ale profici nech nas amaterov nechaju na pokoji ne? Takze go,go,go.
P.S.: a naozaj to nepodcen s tou obuvou. Ak chces nejake info o behu tak pozri http://www.behej.com Tam som ja zacinal. K behu ma priviedol clovek ktory rozputal bezecky osial v cechach. Ma prezivku aerobni traged.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S.: a naozaj to nepodcen s tou obuvou. Ak chces nejake info o behu tak pozri http://www.behej.com Tam som ja zacinal. K behu ma priviedol clovek ktory rozputal bezecky osial v cechach. Ma prezivku aerobni traged.