Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
Volodja zhodnut sa nemusime, niekedy je ale fajn vyliezt zo svojej bubliny... dal by som ti aj dalsie priklady, ale predpokladam, ze by si ich "vyvratil" argumentmi typu "tento sa nepocita, tento hral tenis ked mal 5"... ivan svoje treningove metody na tomto fore dlhodobo prezentuje, takze kazdy si vie urobit obraz, doba pokrocila, treningove metody tiez, hlavne smerom k individualite, pozor na spomienkovy optimizmus
furt to nevidíš - ved to bije do čí, pozri si poriadne tie historické tabulky napr. na 10 000 metrov co som dal/nie ako píšeš rekordy, rekord je tam len jeden, ten čas na samom vrchu/, máš vo všetkom chaos, od terminológie až k samotnej vecnej podstate - co je kedy lepšie, máš to prevrátené naopak, to čo je podľa dosiahnutých výkonov lepšie označuješ za nejaké prežité a to co je v skutočnosti horšie - nové metódy, systémy s bicyklovaním, ... používané našimi bežcami v dnešnej dobe - to považuješ za správne, ešte furt ti v tom chaose informácii nedopli najjednoduchšie do očí bijúce veci - čo je lepšie a čo horšie, ved si pozri ešte raz poriadne akú hodnotu majú tie 25 a až takmer 50 ročné výkony a porovnaj so súčasnými, to snád nemyslíš vážne že ten rozdiel starého lepšieho a toho nového súčasného horšieho ktoré aplikujú slovenskí bežci nevidíš, to neni nostalgia, ... ale fakty ktorých ignorovanie tebou je nepochopiteľné
že za teba beh a bike ano ? ale tu sa nebavíme o tvojich hobbi výkonoch ale srekac dal otázku bike a beh u najlepších bežcov, pochopil ? pochopil si že bike a beh u bežcov ktorí chcú byť najlepší má byť - nie ? pochopil si už že prežité metódy ktorými dosiahli slovenskí bežci pred 25 až 50 lepšie výkony ako súčasní bežci novými metódami v súčasnosti - že tie prežité sú lepšie ? lebo novými metódami dosahujú u nás bežci v súčasnosti horšie výkony ? už polopatistickejšie to napísať nejde
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
moj posledny spam: https://www.runnersworld.com/training/a36301124/two-british-runners-used-cross-training-for-wins/
za mna bike a beh jednoznacne ano
furt to nevidíš - ved to bije do čí, pozri si poriadne tie historické tabulky napr. na 10 000 metrov co som dal/nie ako píšeš rekordy, rekord je tam len jeden, ten čas na samom vrchu/, máš vo všetkom chaos, od terminológie až k samotnej vecnej podstate - co je kedy lepšie, máš to prevrátené naopak, to čo je podľa dosiahnutých výkonov lepšie označuješ za nejaké prežité a to co je v skutočnosti horšie - nové metódy, systémy s bicyklovaním, ... používané našimi bežcami v dnešnej dobe - to považuješ za správne, ešte furt ti v tom chaose informácii nedopli najjednoduchšie do očí bijúce veci - čo je lepšie a čo horšie, ved si pozri ešte raz poriadne akú hodnotu majú tie 25 a až takmer 50 ročné výkony a porovnaj so súčasnými, to snád nemyslíš vážne že ten rozdiel starého lepšieho a toho nového súčasného horšieho ktoré aplikujú slovenskí bežci nevidíš, to neni nostalgia, ... ale fakty ktorých ignorovanie tebou je nepochopiteľné
že za teba beh a bike ano ? ale tu sa nebavíme o tvojich hobbi výkonoch ale srekac dal otázku bike a beh u najlepších bežcov, pochopil ? pochopil si že bike a beh u bežcov ktorí chcú byť najlepší má byť - nie ? pochopil si už že prežité metódy ktorými dosiahli slovenskí bežci pred 25 až 50 lepšie výkony ako súčasní bežci novými metódami v súčasnosti - že tie prežité sú lepšie ? lebo novými metódami dosahujú u nás bežci v súčasnosti horšie výkony ? už polopatistickejšie to napísať nejde