Behanie
Hack3r čo ty na to?
Len srandujem 20 alebo 5 to je jedno. Ešte bežci s preťaženiami to majú relatívne dobre. Horšie takí futbalisti s meniskami, členkami, basketbalisti volejbalisti s prstami chrbticami, cyklisti s umelými klbami, ...
A pozerám, že ennio mi zaš nedal šerdečko. ce poraži i zo šerdečkami
V téme tréningy si hviezda sama pre seba, o tom niet pochýb a tu sa navážaš do každého ako majster sveta. Sú tu chlapi, ktorí sa slušne pýtajú nás všetkých, ako si zlepšiť čas, v čom im môžeme pomôcť atď. . Ty každého sfúkneš, každý je tu pre Teba na posmech a tie tvoje tréningy sú dobré na dve veci. Na pretrénovanie a znenávidenie behu. O VO2 max a zónach tepu ani zmienka, o strave tiež, príprava pred behom a po behu tabu... Systém hrrr, buď dáš alebo si čaj... Joj, som sa rozpísala a ešte mám toho veľa k tréningom, ale hryziem si do jazyka radšej.
A k tomu psychicky len toľko, že nie vždy je tvrdé aj dobré
Trepeš piate cez deviate. Akých 20 km v tempe 5 minút.
randy. Aby človek behal aj o 5 rokov ? o 5 rokov je málo. tréningy majú byť také aby behal aj o 20 rokov a skoro ako za mladi, trojky po 3:20, ...
Objem si natocil na biku, tak sa to dalo vykompenzovat. S tym inac maju strasni problem atleticki treneri, oni vidia len beh a napr beh v tatrach je pre nich rege turistika
Ale ano...strasne vela objemu, niekto to znesie, niekoho to zechuti. Ja som vyvhovany vladom dudom a stefanom meresom a u nich trening pre hobby bezcov je nastaveny tak, aby clovek behal aj o 5 rokov.
Boli super.
Nemohol Kilian nasadit vysoke tempo a tym sa "odrovnat".
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14