Behanie
...
buduci rok bezim aj ja
..pesi je to zevraj daleko a na biku som sa na nerovny lesny povrch neodvazila - clenok bol dost proti a na Kamziku som este nebola, tak ak by som nestihla na BK svagra (ktory bezal), so svojimi orientacnymi (ne)schopnostami by som ani netrafila
hehe, ale ak buduci rok pobezis, bude to silna motivacia ist Ti spravit nejaku fajnu foto v dajakom sympatickom kopceku
Prave teraz som sa chystal vyrazit na prvy "beh" a zacalo prsat, kua.
Dopadol som asi podobne. Tiež čerstvo nové, no nechal som sa v obchode "ukecať" a neplánovane som pustil "žilou". Budú aj viac do lesa a nielen na asfalt.
jasne, ze Missy sa na to vyflakla, ale zato Danka prisla
inak odporucam pozriet si, ake znacky tenisiek maju borci na podobnych pretekoch... ziadne Puma, Adidas, Reebok ci Nike...
buduci rok bezim aj ja
New Balance ruleeeeeeeez
heh, ja mam rada, ked sa ludia cuduju, ale to este nevylucuje hanblivost.. v svojej podstate vazne som hanbliva, ale zivot ma s tym naucil bojovat a dokazem na ludi posobit tak, ze s tym problem nemam - mozno o tom raz nakoniec presvedcim aj samu seba
No aby si v tom nebola sama, tak sa priznam, ze aj ja som hamblivy.
heh, ja mam rada, ked sa ludia cuduju, ale to este nevylucuje hanblivost.. v svojej podstate vazne som hanbliva, ale zivot ma s tym naucil bojovat a dokazem na ludi posobit tak, ze s tym problem nemam - mozno o tom raz nakoniec presvedcim aj samu seba
P.S. ja rada beham v dazi, ale je pravda, ze to by som si dala stare tenisky..
Ty si teda riadna extremistka. Ale aspon mas vodne chladenie.
peeeeekne
P.S. ja rada beham v dazi, ale je pravda, ze to by som si dala stare tenisky..
Ano, som SRATCH a som na to hrdy.
V nedelu rano som bol testnut nohy po sobotnajsej bikovacke s XC chrtmi a citil som, ze Duda s jeho casom pod hodinu by som neporazil, tak som zatrubil na ustup.
trvas na Asicoch? Ak by si uvazoval aj nad New Balance alebo Mizuno, dobre ceny ma vo Walter sporte v Avione (lacnejsie ako v oficialych katalogoch - aspon tak hovori svagor)
U Waltera som uz cosi pokupil, prijemny obchodik, moje Mizuna su z tade (a cena prijemna), aj synova ladovo korculiarska vybava
Palo urcite len pozitivne.. ano ano, aj Andrej Orlicky v nich behava na treningoch, ale vcera na Devin-Bratislava behal v NB
Ježiši sak tenisky sa skusaju na nohu a nie do ust !
Btw: krasa nebeha
posledný komentár: 20. 12. 2025 o 9:44
posledný komentár: 10. 10. 2025 o 22:20
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14