Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
http://www.skisport.sk/asics/
trvas na Asicoch? Ak by si uvazoval aj nad New Balance alebo Mizuno, dobre ceny ma vo Walter sporte v Avione (lacnejsie ako v oficialych katalogoch - aspon tak hovori svagor)
U Waltera som uz cosi pokupil, prijemny obchodik, moje Mizuna su z tade (a cena prijemna), aj synova ladovo korculiarska vybava
pred startom som volala Jezusovi, ktory nakoniec ani nedorazil (je to sratch)
Ano, som SRATCH a som na to hrdy. Hlboko sa ospravedlnujem za sposobene sklamanie, ale neslubil som ucast na 100%. Ked slubim, tak drzim.
V nedelu rano som bol testnut nohy po sobotnajsej bikovacke s XC chrtmi a citil som, ze Duda s jeho casom pod hodinu by som neporazil, tak som zatrubil na ustup. Radsej som si dal solo vyjazd na Zosku a spät po cervenej - potreboval som este posledny trening na Svätojursky maraton. Myslim, ze som spravil dobre - keby som bol behat, tak by mi tych 80 km teraz v sobotu velmi chybalo. Inak aj dury poctivo trenuje, toho som len zahliadol z cervenej ako ide popod Skalnatu smerom na Babu.
persing, presne o to ide heh, ale nie, ja neviem cim to je, asi tym, ze je to prosto ine ako ked neprsi a je gycovo pekne; alebo je to mozno sposobene tymi zacudovanymi pohladmi ludi, ktori pozeraju, ci som mentl - niekedy rada putam pozornost - mozno nejaky nevyrovnany komplex z detstva
ach, moji zlati, nerozumiete tomu
heh, ja mam rada, ked sa ludia cuduju, ale to este nevylucuje hanblivost.. v svojej podstate vazne som hanbliva, ale zivot ma s tym naucil bojovat a dokazem na ludi posobit tak, ze s tym problem nemam - mozno o tom raz nakoniec presvedcim aj samu seba
Dufam, ze sa Missy a spol pride aspon pozriet na Kamzik na dobeh behu Pezinska Baba - Kamzik...Hoci radsej by som bol, aby ste poniektori i bezali... Start je o 9,30 na Pezinsskej Babe...predpokladany dobeh prvych pretekarov na kamzik - luka je cca 11,10 hod...
ach, moji zlati, nerozumiete tomu
heh, ja mam rada, ked sa ludia cuduju, ale to este nevylucuje hanblivost.. v svojej podstate vazne som hanbliva, ale zivot ma s tym naucil bojovat a dokazem na ludi posobit tak, ze s tym problem nemam - mozno o tom raz nakoniec presvedcim aj samu seba
No aby si v tom nebola sama, tak sa priznam, ze aj ja som hamblivy.
Dnes som kupil New Balance GM344NR.
Prave teraz som sa chystal vyrazit na prvy "beh" a zacalo prsat, kua.
Dopadol som asi podobne. Tiež čerstvo nové, no nechal som sa v obchode "ukecať" a neplánovane som pustil "žilou". Budú aj viac do lesa a nielen na asfalt.
jasne, ze Missy sa na to vyflakla, ale zato Danka prisla
... buduci rok bezim aj ja
..pesi je to zevraj daleko a na biku som sa na nerovny lesny povrch neodvazila - clenok bol dost proti a na Kamziku som este nebola, tak ak by som nestihla na BK svagra (ktory bezal), so svojimi orientacnymi (ne)schopnostami by som ani netrafila
hehe, ale ak buduci rok pobezis, bude to silna motivacia ist Ti spravit nejaku fajnu foto v dajakom sympatickom kopceku
..pesi je to zevraj daleko a na biku som sa na nerovny lesny povrch neodvazila - clenok bol dost proti a na Kamziku som este nebola, tak ak by som nestihla na BK svagra (ktory bezal), so svojimi orientacnymi (ne)schopnostami by som ani netrafila
hehe, ale ak buduci rok pobezis, bude to silna motivacia ist Ti spravit nejaku fajnu foto v dajakom sympatickom kopceku
Prezrad missy, kto je ten Tvoj tajomny svagor, co bezal Baba Kamzik ? Velmi by ma to zaujimalo...
Nakoniec som vtedy aj bol behat (prestalo prsat) a musim uznat, ze kupa New Balance bola dobra volba. Beha sa v tom jak v papuckach.
Btw. ako casto behavate? Ja planujem tak 2x tyzdene, aby som to nejako prestriedal s bikom a casom pridam aj plavanie.
Prezrad missy, kto je ten Tvoj tajomny svagor, co bezal Baba Kamzik ? Velmi by ma to zaujimalo...
joj, ved by ma zabil, keby som tu zverejnila jeho meno - obcas cita forum.. jeho prioritou je beh na lyziach a cez leto behava (a odkedy si kupil fulla, nebikuje ) a na Baba-Kamzik mu "odislo" koleno, takze poslednych 5 kilometrov do ciela odkracal/odkrival..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
trvas na Asicoch? Ak by si uvazoval aj nad New Balance alebo Mizuno, dobre ceny ma vo Walter sporte v Avione (lacnejsie ako v oficialych katalogoch - aspon tak hovori svagor)
U Waltera som uz cosi pokupil, prijemny obchodik, moje Mizuna su z tade (a cena prijemna), aj synova ladovo korculiarska vybava
Ano, som SRATCH a som na to hrdy.
V nedelu rano som bol testnut nohy po sobotnajsej bikovacke s XC chrtmi a citil som, ze Duda s jeho casom pod hodinu by som neporazil, tak som zatrubil na ustup.
peeeeekne
P.S. ja rada beham v dazi, ale je pravda, ze to by som si dala stare tenisky..
P.S. ja rada beham v dazi, ale je pravda, ze to by som si dala stare tenisky..
Ty si teda riadna extremistka. Ale aspon mas vodne chladenie.
No aby si v tom nebola sama, tak sa priznam, ze aj ja som hamblivy.
New Balance ruleeeeeeeez
jasne, ze Missy sa na to vyflakla, ale zato Danka prisla
inak odporucam pozriet si, ake znacky tenisiek maju borci na podobnych pretekoch... ziadne Puma, Adidas, Reebok ci Nike...
buduci rok bezim aj ja
Dopadol som asi podobne. Tiež čerstvo nové, no nechal som sa v obchode "ukecať" a neplánovane som pustil "žilou". Budú aj viac do lesa a nielen na asfalt.
...
buduci rok bezim aj ja
Btw. ako casto behavate? Ja planujem tak 2x tyzdene, aby som to nejako prestriedal s bikom a casom pridam aj plavanie.
joj, ved by ma zabil, keby som tu zverejnila jeho meno - obcas cita forum.. jeho prioritou je beh na lyziach a cez leto behava (a odkedy si kupil fulla, nebikuje