Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
NEW BALANCE ma perfektne bezecke topanky,som teraz chcel,ale tu som ich nezohnal tak som skoncil pri Reebokoch dokonca neboli urcene na beh,ale walking a damsky model,ale tak mi sedeli,ze som sa rozhodol pre ne a hlavne-beha sa v nich vyborne...
walking a damsky model,ale tak mi sedeli,ze som sa rozhodol pre ne
neblbni, Warzone, ruzove mokasiny a maskace? co na to tvoji partaci?
a teraz vazne, v poslednom case, dost pocuvam o kvalitach NB, hlavne v krose a ultra... Preco, cim su take vynimocne?
(momentalne beham goretexove krosove Adidy, pred tym nieco podobne od Nike atd...)
Vyborne sedia na nohe (NB rozlisuje aj sirkove nie len dlzkove velkosti obuvi), su lahke, dost vydrzia a v neposlednom rade aj dobre vyzeraju (az na par vynimiek)....a to vsetku za priatelnu cenu
...neblbni, Warzone, ruzove mokasiny a maskace? co na to tvoji partaci? ...
uz ich maju vsetci ale ony su modre,panske som ani ine ako biele nevidel,co ma tiez "dojalo"biele topanky na behanie,to aby som ich drhol po kazdom behu...
walking a damsky model,ale tak mi sedeli,ze som sa rozhodol pre ne
neblbni, Warzone, ruzove mokasiny a maskace? co na to tvoji partaci?
a teraz vazne, v poslednom case, dost pocuvam o kvalitach NB, hlavne v krose a ultra... Preco, cim su take vynimocne?
(momentalne beham goretexove krosove Adidy, pred tym nieco podobne od Nike atd...)
Vyborne sedia na nohe (NB rozlisuje aj sirkove nie len dlzkove velkosti obuvi), su lahke, dost vydrzia a v neposlednom rade aj dobre vyzeraju (az na par vynimiek)....a to vsetku za priatelnu cenu
Pomer CENA/VYKON urcite najlepsi na trhu
a dalsie plus pre NB
Aj ked ich budes nosit 10 rokov stale budu NEW....
dudo v armade makame o dusu a okrem toho behame, bikujeme, lezieme, obcas sa liecime, obcas chlastame a tak vo vseobecnosti si to dost uzivame. alebo som na nieco zabudol?
dudo v armade makame o dusu a okrem toho behame, bikujeme, lezieme, obcas sa liecime, obcas chlastame a tak vo vseobecnosti si to dost uzivame. alebo som na nieco zabudol?
Nezabudaj ze ked sa ti podari si nieco natiahnut, tak budes min. na tyzden vyradeny a budes zacinat odznovu. Vacsina cyklistov ma poskracovane upony a strecink zanedbavaju.
Ze beh nici kolena je blbost. Za to moze skor zla technika. Na pretekoch som stretaval 60 a viac rocnych bezcov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tazko vysvelovat,nebehas=nepochopis
...v clenitejsom terene aj na strmej ceste je beh rychlejsi ako bike a to ma na behu (okrem spusty pretekov) motivuje asi najviac
neblbni, Warzone, ruzove mokasiny a maskace?
uz ich maju vsetci
uz ich maju vsetci
co v tej armade robite???
a dalsie plus pre NB
Aj ked ich budes nosit 10 rokov stale budu NEW....
Dudo join us and you'll see
duracer obe su perfektne,takze uz viem co si kupim ked ked trocha vybeham tieto
hm, piekne...
a skusal niekto La sportivu?
http://www.lasportiva.com/catalogue/cat ... anguage=EN
Kvoli ruzovym teniskam???
hm, piekne...
a skusal niekto La sportivu?
http://www.lasportiva.com/catalogue/cat ... anguage=EN
Obcas sa na pretekoch stretnem s chlapom co ma tie raceblady. Tvrdil mi ze je snimi spokojny.
Inac tie modely od LaSportivy vyzeraju celkom slusne
mirec ty kolega?
http://www.shopadidas.com/product/index ... Id=2490153
Najlepsie bezecke boty v akych som doteraz behaval. Akurat ta flexibilna pata sem tam pri chodzi neprijemne vrzga.
Tenisky nepodcenovat. Hlavne v zaciatkoch
Ked ta odradila ikona vozickara tak priamo link na strecink:
http://www.kpo.cz/fyziologie/stretch.pdf
Nezabudaj ze ked sa ti podari si nieco natiahnut, tak budes min. na tyzden vyradeny a budes zacinat odznovu. Vacsina cyklistov ma poskracovane upony a strecink zanedbavaju.
Ze beh nici kolena je blbost. Za to moze skor zla technika. Na pretekoch som stretaval 60 a viac rocnych bezcov.
no minimalne sa chvalia technologiou lepenia gumy na podrazku, ktoru pouzivaju pri "lezeckach", ale zatial o nich malo pocut...
na druhej strane NB chvalia vsetci... hm zvazim a rozhodnem (ze by podla zlavy, ktoru vyzobrem?
Na tretieho v hlavnej kategorii mi chbalo 15s