Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
a to si ako myslel-ze ci sa brodime v hlbokom snehu za ucelom behu? Ved normalne po upravenych,vyslapanych chodnikoch a cestach...akurat bacha na podrazku obuvy...
jasne, ze nie v hlbokom, ale aj ked ides po vyslapanom, tak ti tenisky mozu premoknut, chranite si nejako nohy proti tomu alebo napriklad aj ked mrzne, ja napriklad zvazujem parkrat ist behom do roboty a je to vacsina popri rieke a tam vyslapana cesticka nebude
ved vyslapes ty po par dnoch teda neviem ako ostatny,ale na tu max.hodinku behu si davam hrubsie (termo)ponozny a tenisky volim take ze aspon trocha vydrzia...ked len ides kupovat,tak popozeraj z goracom(nike,adidas atd.)
v zime v snehu som vzdy behaval v klasickych zltociernych kopackach. su gumene, takze az tak rychlo nepremoknu a stuple trochu pomahaju proti presmykovaniu. vrelo odporucam.
v zime v snehu som vzdy behaval v klasickych zltociernych kopackach...
a to bolo v ktorom storoci???
cudoval by si sa, ale v tomto nebudem si predsa kupovat na beh v snehu 3000-korunove kopacky niektorej komercnej znacky. a behat v obycajnych teniskach nieje bohvieco. premokanie a podrazka ich k tomu nepredurcuju...
ale na druhej strane, ked vela behavas, tak kopackami sa moc nesetris, dost rychlo ich zoslapes atd.
ja behavam v krossovych goracovych cely rok a nemusim kupovat zvlast na jar, leto, jesen a zimu
Aj ked som sa tentoraz vdaka polskym borcom nezmestil do prvej trojky, tak sa mi na tie vysledky strasne dobre pozera (do dnesneho dna som ich videl uz asi 10x) a vzdy rad si ich otvorim opat....hadajte preco ?
Neviem ci som trochu iny ale mne sa najlepsie beha po celodennej ture (pesi) ked pridem do ke . A najlepsia obuv mi su vibrami z tvrdov podrazkov.Newem preco ale ta vysoka pevna obuv je premna ako stvorena na behanie. citim sa akoby som lietal a vpohode dokazem behat cez 30 min hoc v beznej obuvy bez ruksaku a spol za normalneho dna bez vyletu ledva zabehnem 15 min.
Dnes som to bol prvykrat skusit... Z tenisiek som oprasil maltu a beton zo stavby a isiel som na to. 3,2 km a pohodovych 20 minut, pulz na sialenych cca 90% max TF, po navrate som nevedel poriadne ani vyliezt z vane. Uz sa tesim na zajtrajsiu svalovku. Uplne iny druh namahy ako na biku.
Pre upresnenie, najdlhsou tohtorocnou pesou turou bola asi cesta k autu zaparkovanemu pri susednom vchode...
Ale celkom ma to bavi, zase sa mam v com zlepsovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...na buducu sobotu sa ide v zapadnych tatrach (cervenec) posledne kolo prohara v behu do vrchu...nechysta sa niekto
jj...na neaktivneho pretekera pekny cas
a to si ako myslel-ze ci sa brodime v hlbokom snehu za ucelom behu?
cudoval by si sa, ale v tomto
ale na druhej strane, ked vela behavas, tak kopackami sa moc nesetris, dost rychlo ich zoslapes atd.
ja behavam v krossovych goracovych cely rok a nemusim kupovat zvlast na jar, leto, jesen a zimu
no jasne
ze Vahas...
takto prebieha moj trening, kazdy vecer ked sa vratim z prace
http://www.youtube.com/watch?v=-mneHuWs8qo
behanie v snehu + bezecke bagandze + goretexova kozusinkova bunda a rifle + bavlnena prilba na hlavu a termo rukavice + spodne funkcne pradlo...
a kedze som pri tom videu dostal erekciu, tak aj tato tema...
Aj ked som sa tentoraz vdaka polskym borcom nezmestil do prvej trojky, tak sa mi na tie vysledky strasne dobre pozera (do dnesneho dna som ich videl uz asi 10x) a vzdy rad si ich otvorim opat....hadajte preco ?
Pre upresnenie, najdlhsou tohtorocnou pesou turou bola asi cesta k autu zaparkovanemu pri susednom vchode...
Ale celkom ma to bavi, zase sa mam v com zlepsovat