Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
Jaiub Tak na jeseň a zimu neviem neviem, toto je skôr letný, resp. čisto asfaltový model, hlavne podrážka - aby si si na snehu nenabil držku... Ale tak snáď budú slúžiť... Treba len začať, ono sa to (aj Ty) rozbehne...
Veru s tymto mas recht, este vcera vecer som sa v nich presiel so psom a celkom dost bolo citit ako cez ne prechadza chlad. A behat chcem prave v zimnô ked to nebude na bike... Ale potom som si trochu pobehol a vtedy som to tak nevnimal, ale zas to bude ine pri 0C... No to su veci co v obchode nezistis no, ale aspon sa bude od coho odrazit pri eventuelnej kupe dalsich, lepsich... Co by si teda ty odporucil v rozumnej cene na take chladnejsie a 70/30 asfalt/teren podmienky?
Tenký zvršok nahradíš kvalitnými zimnými ponožkami, ale tá podrážka Ti bude kĺzať ostošesť... Ak Ti Nike sedia, skús ešte obzrieť modely Pegasusu Trail, alebo Terra Kiger... Aj keď budeš behať len málo, vždy je dobré mať dva páry obuvi... Na sucho (keďže už ich máš), a potom mud and snow...
Tak zase po snehu, lade a v nejakych echt nepriaznivych podmienkach to nebude... Skor len pocas dlhych zimnych vecerov (v zhovievavych podmienkach) na hodinku po a v okoli mesta miesto biku.. Jasne ponozky, tie som mal vybrate skor ako topanky Len neviem si su ok fusakle za polovicu topanok https://www.sanasport.sk/cep-kratke-zimni-bezecke-ponozky-panske-iii-seda-cerna-wp5btu
Podla mna ked nebudes behat na lade/snehu tak ti netreba nic extra ani teplejse ponozky - noha sa zahreje.
Beham v rovnakcyh botach ci je +35 alebo -10, ponozky mam rovnaky typ - len na zimu su dlhsie (nad clenok) a v lete kratsie (k clenku)
Neries behaj a uzivaj si to
Už mám prvý poznatok - vzhľadom na vyosenie špičky dovnútra je treba kupovať o pol čísla väčšie, než je u Nike zvykom... Ale možno to ešte uhne, aj keď sú to teda hlavne závoďáky napresno... Uvidím po prvej 40-tke...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.sanasport.sk/cep-kratke-zimni-bezecke-ponozky-panske-iii-seda-cerna-wp5btu
Beham v rovnakcyh botach ci je +35 alebo -10, ponozky mam rovnaky typ - len na zimu su dlhsie (nad clenok) a v lete kratsie (k clenku)
Neries behaj a uzivaj si to
https://sport.aktuality.sk/c/418259/najvacsi-podvod-v-historii-alebo-buducnost-atletiky-eliud-kipchoge-maraton-ineos-1-59-challenge-svetovy-rekord-protest/
ale ta ich cena je tiez trochu mimo