Vzhľadom na to že sa dni skracujú a z práce chodím neskoro prestávam mať čas na bike, chcel by som začať aspoň behávať, les mám pod oknom. Nemám s tým ale žiadne skúsenosti, ako začať, načo dávať pozor a pod. Rád si nechám poradiť od skúsenejších bežcov
Ak za najrýchlejšiu obuv sveta považujeme tú, v ktorej padajú svetové rekordy, tak predchodcom Adidas Adizero Adios Pro 1 nie sú Vaporfly, ale Nike Alphafly 3 (Kelvin Kiptum, Chicago 2023) a ešte predtým Nike Alphafly 2 Eliud Kipchoge (Berlín, 2022).
tak tie Nike som mal na mysli, skrátka druhú najlepšiu bežeckú obuv s váhou 195 g vo veľkosti č. 44 po Adizero Evo s váhou 144 g v rovnakej veľkosti č. 44
si mohol skôr povedať , ja som našiel Adidas Adizero Evo 2 vo veľkosti č. 44 za viac ako 800 euro a to už bolo pri takmer rovnakých parametroch ako Evo 1 trocha veľa, a kto vie či tie čo si dal za 299 libier pred viac ako týždňom mali v takej veľkosti a cene ale asi mali
najlepsie na tom je,ze sam ADIDAS tvrdi,ze tie EVO1 su iba na 1 pouzitie 1maratonu,pche,dovidenia, medzipodrazka si to odnesie
kurwa psonek,kde su casy,ked som dal na nohy v 90kach hocico a behal som casy 3:20/1km 10km/20km
Ivan miernu váhovú výhodu tvoje slávne Evo1 majú ale to je tak všetko. V testoch ich predbehli dokonca viaceré tréningové topánky, ako v návratnosti energie tak v absorpcii nárazov: https://www.rtings.com/running-shoes/tools/table/163923
Bez toho aby som videl test som kúpil EE2 za 200e a tie tenisky sú neuveriteľné
mal som endorphin pro4 a EE2 som si netrufol aj ked boli v mojej top2. uz pro4 boli nestabilne a EE2 "testeri" sa tvarili ze su v tomto este horsie. viem si predstavit ze EE2 ludia bud miluju alebo nenavidia.
Vies co s tou stabilitou to moze byt u niekoho pravda pretoze su tak tak makke az ma to prvykrat sokovalo a to mam uz vraj dost makke AP4.
Ale mam doslap na stred chodidla takze so stabilitou nie su problemy. Ale ,,ozivaju" az pri rychlejsich tempach, vtedy necitis ze mas na nohach marshmallow a tenisky idu
Ja som po zraneni menisku takze davam pozor v com a ako beham a tieto su fantazia. Vydrz este posudit neviem ale podla testov by mala byt o dost vyssia ako u Peba pien.
Inak trenujem v Mizuno Neo Zen a to bola za 90 asi najlepsia kupa co som v topankach urobil
a s astrológiou umelej inteligencie tu začal JFE - akoby on povedal ,,trieskat hausnumera..., naňho lukaško si nereagoval ? to až teraz ťa mamka zavolala z pieskoviska na kru***** kašu ?
Vies co s tou stabilitou to moze byt u niekoho pravda pretoze su tak tak makke az ma to prvykrat sokovalo a to mam uz vraj dost makke AP4.
Ale mam doslap na stred chodidla takze so stabilitou nie su problemy. Ale ,,ozivaju" az pri rychlejsich tempach, vtedy necitis ze mas na nohach marshmallow a tenisky idu
Ja som po zraneni menisku takze davam pozor v com a ako beham a tieto su fantazia. Vydrz este posudit neviem ale podla testov by mala byt o dost vyssia ako u Peba pien.
Inak trenujem v Mizuno Neo Zen a to bola za 90 asi najlepsia kupa co som v topankach urobil
u mna nakoniec vyhrali Adios pro 4 a tiez uplna spokojnost na rychlejsie presuny s cislom. k tomu na zalande bola akcia a Adizero Evo SL sa dali kupit za 100e s postovnym zadarmo takze ja som sa zo saucony switchol do adidasu...
Ahojte, pokukujem po nových teniskách, väčšinou behám asfalt, šotoliny. Zatiaľ mám vo výbere Hoka Bondi 9 a Asic Gel Nimbus 26. Čo by ste mi odporučili pre 90kg bežca ? Behám max do 15-20km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTHIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak tie Nike som mal na mysli, skrátka druhú najlepšiu bežeckú obuv s váhou 195 g vo veľkosti č. 44 po Adizero Evo s váhou 144 g v rovnakej veľkosti č. 44
https://www.sportsshoes.com/product/adi17070/adidas-adizero-adios-pro-evo-1-running-shoes
si mohol skôr povedať
kurwa psonek,kde su casy,ked som dal na nohy v 90kach hocico a behal som casy 3:20/1km 10km/20km
Ten výpočet časov je väčšia sranda ako tvoje wma koeficienty, to robil astrológ či veštica?
mal som endorphin pro4 a EE2 som si netrufol aj ked boli v mojej top2. uz pro4 boli nestabilne a EE2 "testeri" sa tvarili ze su v tomto este horsie. viem si predstavit ze EE2 ludia bud miluju alebo nenavidia.
Ten výpočet časov je väčšia sranda ako tvoje wma koeficienty, to robil astrológ či veštica?
toto sú moje WMA koeficienty ?
a s astrológiou umelej inteligencie tu začal JFE - akoby on povedal ,,trieskat hausnumera..., naňho lukaško si nereagoval ? to až teraz ťa mamka zavolala z pieskoviska na kru***** kašu ?
u mna nakoniec vyhrali Adios pro 4 a tiez uplna spokojnost na rychlejsie presuny s cislom. k tomu na zalande bola akcia a Adizero Evo SL sa dali kupit za 100e s postovnym zadarmo takze ja som sa zo saucony switchol do adidasu...
ved uz sa rozhodni, ivane
https://sportnet.sme.sk/spravy/emma-zapletalova-vysledky-dnes-finale-400-m-cez-prekazky-ms-v-atletike-2025
Vačinou behám len v Z2, tempo je 5-5:30. Týždenne max 3x. Chodidlo širšie a došlap povedal by som že viac na paty a len rekreačne nech mozem jest